keşke yapılsa tee oralara gitmezdik evt şimdi zaten beni dr hazırlıcak burda çünkü orda bekleme süreci olmucağı için hazır gitmeliyim ve amaliyatı yapan dr dan beni hazırlamasını isticem kayseri acıbademin tüp bebek doktoruİNAN BELKİ O ÖNERDİYİNE GİTSEYDİN DAHADA KÖTÜ BİR ŞEYLE KARŞILAŞARDIN BİZİM İŞİMİZİ TİCARETE BAĞLAMIŞLAR BİLDİYİN GİBİ
KIBRISA GİTMEMİZİN BİR NEDENİ VAR ODA DONASYONU ORDA YAPILMASI EĞER ANKARADA BU İŞİ YAPSAYDILAR OZAMAN EMBRİYOLOJI DALI İYİ OLAN BİR MERKEZ SEÇERDİM
Firdev hanımda öyle irem ve billur hanım yapıyorHALİL BEY AYARLAMIYOR BU İŞİ VERİYOR HEMŞİRELERİN ELİNE VE TELEFONLA TEDAVİ OLUYORUZ
BENCE BU İŞ BÖYLE OLMAZ
En doğrusunu yapıyorsunkeşke yapılsa tee oralara gitmezdik evt şimdi zaten beni dr hazırlıcak burda çünkü orda bekleme süreci olmucağı için hazır gitmeliyim ve amaliyatı yapan dr dan beni hazırlamasını isticem kayseri acıbademin tüp bebek doktoru
İşte biraz çekiniyorum onun tavsiye ettiği yere gitmediğim için acababenimle ilgilenirmiEn doğrusunu yapıyorsun
Bak görürsün inşAllah budefa olucak bu iş
HİÇ ÇEKİNME SENİ KONTROLMU EDİYOR ONUN TAVSİYE ETTİYİ YER GİBİ KENDİNİ GÖSTERİşte biraz çekiniyorum onun tavsiye ettiği yere gitmediğim için acababenimle ilgilenirmi
Evt onun tavsiye ettiği yere gitseydim ordaki dr la ortaklaşa hareket etcekti ama ben oranın ilgisizliğinden birde arada 400 yuro vardı oyüzden mucize ekip tercih ettim çok ilgili oldukları için irem hanımçıkilgili ve pozitif biri dr um bana goyno life önerdi 400 yuro belki azdı ama o an çoktu çünkü zor denkleştirdik parayı herşey boşa gitti gerçekten çok üzücü o yüzden biraz çekiniyorum dr mucize ekip deyince şarkatan dedi resmen mucize ekip diye hiç duymamışHİÇ ÇEKİNME SENİ KONTROLMU EDİYOR ONUN TAVSİYE ETTİYİ YER GİBİ KENDİNİ GÖSTER
BİRDE UNUTMA DOKTORLARIN ÇOĞUSU TAVSİYE ETTİKLERİ YERDEN KOMİSYON ALIYOR
ONUNÇİN İLK GİRDİYİMİZDE KIBRIS KLİNİKLERİNE BİZDEN SORUYORLAR HANGİ DOKTOR TAVSİYE ETTİ DİYE
TABİİ BİLİYOR HATTA CEM BEĞE SORDUM TÜP BEBEK YAPARMISIN DEDİ DONASYONA DEVAM ET YUMURTA REZERVİN AZZaza dr.Cem bey donasyon için gittiğini biliyor değil mi ?yaklaşımı önemli bu konuda yüzden sordum canim.ben de gideceğim en kısa zamanda inşallah
GİNO LİFE BERK BEĞ ÇOK PARACI İYİ Kİ GİTMEDİN HER EMBRİYO BAŞI DONMUŞLARA PARA ALAN KALPSİZ VE SOĞUK BİRİ BUNLARI SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ YAKIN BİR ARKADAŞIM ONA YAPTIRDI NEGATİV OLDUEvt onun tavsiye ettiği yere gitseydim ordaki dr la ortaklaşa hareket etcekti ama ben oranın ilgisizliğinden birde arada 400 yuro vardı oyüzden mucize ekip tercih ettim çok ilgili oldukları için irem hanımçıkilgili ve pozitif biri dr um bana goyno life önerdi 400 yuro belki azdı ama o an çoktu çünkü zor denkleştirdik parayı herşey boşa gitti gerçekten çok üzücü o yüzden biraz çekiniyorum dr mucize ekip deyince şarkatan dedi resmen mucize ekip diye hiç duymamış
MERHABA ARKADAŞIM EVET ULTRASONDAN ANLAYAN HER DOKTOR TAKİP EDE BİLER ENDOMETRİUMUMerhaba kzlar.bişey sromak istiyorum endometrium kontrolü herkese yapılıyor mu donasyondan önce
Acaba dr sadece benden mi istedi ondan tedirgi. Oldum zaza yaMERHABA ARKADAŞIM EVET ULTRASONDAN ANLAYAN HER DOKTOR TAKİP EDE BİLER ENDOMETRİUMU
TEDİRGİN OLMA GÜZEL BİR ŞEY ASLINDA DONASYON ÖNCESİ ENDOMETRİUM TAKİBİAcaba dr sadece benden mi istedi ondan tedirgi. Oldum zaza ya
Bu ayın 14 ü bi aksilik çıkmazsa inşallah transfer olcam daha çok stres oldum daha çok tedirgin oldum zaza yaTEDİRGİN OLMA GÜZEL BİR ŞEY ASLINDA DONASYON ÖNCESİ ENDOMETRİUM TAKİBİ
ASLINDA SİKLÜS BOYUNCA ENDOMETRİUM NASIL KALINLAŞICAK DİYE BİLMEK DAHADA KOLAYLAŞTIRIR TEDAVİYİ
GİNO LİFE BERK BEĞ ÇOK PARACI İYİ Kİ GİTMEDİN HER EMBRİYO BAŞI DONMUŞLARA PARA ALAN KALPSİZ VE SOĞUK BİRİ BUNLARI SÖYLÜYORUM ÇÜNKÜ YAKIN BİR ARKADAŞIM ONA YAPTIRDI NEGATİV OLDU
İKİNCİ DENEMEYE 500 EURO İNDİRİM SÖYLEDİ
Gyno Life doktoru Murat Ünal.Doktor çok iyi birisi ben görüştüm.ilgili geldi bana.ekibini embriyologlarini bilmiyorum.Evt onun tavsiye ettiği yere gitseydim ordaki dr la ortaklaşa hareket etcekti ama ben oranın ilgisizliğinden birde arada 400 yuro vardı oyüzden mucize ekip tercih ettim çok ilgili oldukları için irem hanımçıkilgili ve pozitif biri dr um bana goyno life önerdi 400 yuro belki azdı ama o an çoktu çünkü zor denkleştirdik parayı herşey boşa gitti gerçekten çok üzücü o yüzden biraz çekiniyorum dr mucize ekip deyince şarkatan dedi resmen mucize ekip diye hiç duymamış
PARDON SEN ARTIK TEDAVİNİN SONUNDASIN SENİN RAHMİNİ ONUNÇİN KONTROL EDİYORLARMIŞ HER KESTE ÖYLE OLUYOR BİR TEK SENDE DEĞİLBu ayın 14 ü bi aksilik çıkmazsa inşallah transfer olcam daha çok stres oldum daha çok tedirgin oldum zaza ya
ÇOK ÖZÜR DİLERİM YALNIŞ YERİ YAZMIŞIMGyno Life doktoru Murat Ünal.Doktor çok iyi birisi ben görüştüm.ilgili geldi bana.ekibini embriyologlarini bilmiyorum.
Berk Angun farklı merkezde Dünya tüp bebek merkezi.
Ben de daha tam karar veremedim
Amin allah razı olsun. Bütün bekleyenlere sana burdaki herkese evlat nasip etsinPARDON SEN ARTIK TEDAVİNİN SONUNDASIN SENİN RAHMİNİ ONUNÇİN KONTROL EDİYORLARMIŞ HER KESTE ÖYLE OLUYOR BİR TEK SENDE DEĞİL
ALLAH MUTLU SONUÇLA SENİ SEVİNDİRSİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?