peki bu sıvı birikmesini ultrasonda görebiliyolarmıProgesteron iyi yani transfere hazır şekilde
Kavitede bazen veril ilaçlardan dolayı sıvı birikiyor oda embriyolara zararlı
TABİİ Kİ GÖRÜYORLAR KAVİTENİN İÇİNDE KOYU BİRİKİM GİBİ GÖZÜKÜYORpeki bu sıvı birikmesini ultrasonda görebiliyolarmı
CANIM NASILSINProgesteron iyi yani transfere hazır şekilde
Kavitede bazen veril ilaçlardan dolayı sıvı birikiyor oda embriyolara zararlı
iyiyim zazacm transferim pazartesi sabah olacak inşallah. Dün yumurta toplama işleme yapıldı bugun de döllenme işlemi yapılacak habee bekliyorumCANIM NASILSIN
TRANSFERİN NE ZAMAN
KAÇ EMBRİYO OLUŞTU MERAK ETTİM SENİ
Gözün aydın olsun kardeşim bir otobüs bebek-))Kzlar 13 yumurta döllenmiş şimdi haber geldi. Ona bile o kadar heycan yaptm ki nur dua edin
Sağolasn zazam. 14 ünde yanlış hatırlamyosam senin de doktorda işin var benimde tranferim var. Bu mübarek gecede Allah yüzümüzü güldürsünGözün aydın olsun kardeşim bir otobüs bebek-))
Rabbim hayırlı sağlıklı bebeler versin sana inşallah
Amiin kardeşim aminSağolasn zazam. 14 ünde yanlış hatırlamyosam senin de doktorda işin var benimde tranferim var. Bu mübarek gecede Allah yüzümüzü güldürsün
İnşallah tutar dua edin kızlar bana. Doktorum hit evet yumurta donasyonu yaptrcam pazartesi sabah canmUmutluyum arkadaşım doktorun HİT'mi yumurta donasyonumu yaptırdın. Gözün aydın bu arada inşallah hayırlısı ile bebişini ya da bebişlerini alırsın. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Hayırlı olsun inşallah.
Sağolasn cam rabbim hepimizin yüzünü güldürsn. Seninde mi donasyon olacaktıDualarımız seninle Umutcuğum, bende yaptıracağım HİT'e öngörüşmeleri ve tetkiklerimi yaptırdım. Fakat çalıştığım için şu an çok yoğunum ve stresliyim o yüzden Eylül sonuna kaldı. Senin adına çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum ki bende umutlanayım canım.
Dualarımız seninle.arkadaşım benimde persembe günü transferim :)Sağolasn cam rabbim hepimizin yüzünü güldürsn. Seninde mi donasyon olacaktı
Canm allah razı olsun seninde bütün bebek bekleyenlerinde yardımcısı olsun. Hayırlı haberlerimiz olsun inşallahDualarımız seninle.arkadaşım benimde persembe günü transferim :)
Allaha emanet ol kardeşimİyi geceler kızlarr. Yarn sabah transferim olcak dualarnızı eksik etmeyin benden
KUZUM TRANSFERİN NASIL GEÇTİİyi geceler kızlarr. Yarn sabah transferim olcak dualarnızı eksik etmeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?