Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

peki bu sıvı birikmesini ultrasonda görebiliyolarmı
TABİİ Kİ GÖRÜYORLAR KAVİTENİN İÇİNDE KOYU BİRİKİM GİBİ GÖZÜKÜYOR
BAŞIMA ÇOK GELDİ HATA DOKTORA BİR DEFA ULTRASONDA SÖYLEDİM DEDİ ARTIK DOKTOR ÇALIŞA BİLİRSİN
DEDİM NAPIYİM BAŞIMA ÇOK ŞEYLER GELDİ ARTIK UZMANLAŞTIM

Umutluyum arkadaşım doktorun HİT'mi yumurta donasyonumu yaptırdın. Gözün aydın bu arada inşallah hayırlısı ile bebişini ya da bebişlerini alırsın. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Hayırlı olsun inşallah.

İnşallah tutar dua edin kızlar bana. Doktorum hit evet yumurta donasyonu yaptrcam pazartesi sabah canm

Dualarımız seninle Umutcuğum, bende yaptıracağım HİT'e öngörüşmeleri ve tetkiklerimi yaptırdım. Fakat çalıştığım için şu an çok yoğunum ve stresliyim o yüzden Eylül sonuna kaldı. Senin adına çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum ki bende umutlanayım canım.

Sağolasn cam rabbim hepimizin yüzünü güldürsn. Seninde mi donasyon olacaktı

ARKADAŞLAR BENDE ÇOK MUTLUYUM DOKTORUM CEM AKARSUNUN KONTROLÜNDEN GELİYORUM RAHİM İÇİ GENİŞLEMİŞ YAPIŞIKLIKLAR ÇOK AZALMIŞ YARIN HSG YAPICAK TAM RAHİMİN ÜÇKENLİYİNİ GÖRMEK İÇİN VE HSG SONUCUNA GÖRE İNŞALLAH SON HİSTEROSKOPİ
EN ZOR VAKAYDIM AMA DOKTORUM SAYESİNDE VE ALLAHIMIN İZNİYLE BAŞARDIK
İNANIN ŞUANA KADAR OKADAR PROFLAR GEZDİMKİ HİÇBİRİSİ BANA CEM BEY GİBİ DAVRANMADI
ÇOK İLGİLİ
ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
BU MEMLEKETE ÇOK PROFLAR İSİM ALIP SONRA PARA PEŞİNDELER
VE İNANINKİ ÇOĞUSU ÖYLE
ZOR VAKA GÖRÜNCE UĞRAŞMIYORLAR VEYA UĞRAŞIYORLAR GİBİ KENDİLERİNİ GÖSTERİYORLAR VE HİÇ BİR ŞEY ANLATMADAN
CEM BEY ÖNÜME KOYDU BÜTÜN KAVİTE RESİMLERİ İLK GELDİYİM GÜNDEN ŞİMDİYE NAKADAR DEYİŞİM OLDUĞUNU
UNUTMADAN SÖYLEYİM RAHİM İÇİ BİTİŞİKLİKLİK RECAİ PABUÇCU TARAFINDAN YAPILAN MİOM AMELYATINDAN SONRA OLDU
MİOM AMELYATI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIM ACELE ETMEYİN AMELYATA BİR KAÇ DOKTORDAN FİKİR ALIN
BENİM DURUMUMA DÜŞMEYİN DİYE
3 SENE GEÇTİ AMELYAT OLDUM AMA FESADINI HALA TOPLUYORUM
ÇOK YAZDIM ARKADAŞLARIM AMA SİZİ DÜŞÜNEREK YAZIYORUM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

Zaza çok sevindim senin adına. İnşallah herşey yolunda gider senin için. Hakkında hayırlısı olsun. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…