Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ayyyy çok sevindim umutun gebeliğine sağlıkla kucağına alsın inşallah

Merhaba kzlar ben biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben 27 yaşında 10 aylık evliyim gecen ay adette çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim. Doktor hanm benim erken menapoza girdigimi hiç bi zaman çocuk sahibi olamayacağmı söyldi. Üzülme keşke benim de olmasaydı dedi o ara ben kendimden geçtim ağlamaktan hatrlamyorum. Başka bi doktora gittiğimde yumurtalğmn olduğunu ama çok küçük olduğunu söyledi hemen kıbrısta şansımn daha çok olduğunu söyledi o da. Biliyorum sadece ben değilim ama o an hiç bişey düşünmedim ölmek bile istedim. Ne hayallerle evlendik tabi herkes öyle. Ama daha ortaokulda sanki çocuğum olmaz diyodum içimden. Hatta üniversitede bi kitap okumuştum onun etkisinde kalmıştm kitaptaki kızın çocuğu olmuyodu ne kadar ağlamaştm o kız için. Bugün tekrar doktora gittim rahim kalınlığı için 11mm çıktı. 14 ağustosta transferim var. Biliyorum herkesin hikayesi farklı. Benim için buradaki herkes çok özel. Her duamda sizde varsınız bunu sakın unutmayın

Yolun açık olsun kardeşim rahim kalınlığın güzel inşAllah hamile kalırsın ve çok hayırlı bir evladın olur senin bütün üzüntülerini unutturur

Yolun açık olsun kardeşim rahim kalınlığın güzel inşAllah hamile kalırsın ve çok hayırlı bir evladın olur senin bütün üzüntülerini unutturur
Çok sağol. Seni tanımıyorum ama o kadar çok yakın hissediyorum ki kendime anlamatam. Sanki ablamla konuşup dertlesıyomuşum gibi geliyosun bana. Görmesem de seni inan kalpten seviyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…