YUMURTA DONASYONUNDA DEĞİL CANIM TRANSFERDEN 5-6 GÜN ÖNCE PROGESTERON 0,1-1 ARASI OLMALIMerhaba kzlar yumurta donasyonundan önce progesteron kaç olması gerekiyor bilen var mı acaba?
Çok teşekkür ederim zazacmYUMURTA DONASYONUNDA DEĞİL CANIM TRANSFERDEN 5-6 GÜN ÖNCE PROGESTERON 0,1-1 ARASI OLMALI
BENDE SİZİ ÇOK SEVİYOOOORUM BENİM KARDEŞLERİMZazacim her konuda bize destek oldugun icin hepimizin adina tesekkur ederim seni coooook seviyorum
Ayyyy çok sevindim umutun gebeliğine sağlıkla kucağına alsın inşallahİNAN O İLAÇLARIN DOZLARININ AYARLANMASI OKADAR ÖNEMLİKİ
BURDA BİR ARKADAŞIMIZ VAR UMUT14 DONASYONLARIN SAYISINI BİLE UNUTMUŞTU EN SON DENEMESİNDE PRAGDA BİR PROF ENDOKRİN JİNEKOLOĞA GİTTİ VE SONUÇ ŞİMDİ GEBE 10 HAFTALIK DARISI BAŞIMIZA
bende seni çok seviyorum ama gelişmeleri burdan takip ediyorum ancakBENDE SİZİ ÇOK SEVİYOOOORUM BENİM KARDEŞLERİM
ÇANIM ELAM AMİN İNŞALLAHbende seni çok seviyorum ama gelişmeleri burdan takip ediyorum ancaksanma ki bu emoji kadar rahatım oğlan canıma ot tıkıyor darısı başına inşallah tez vakitte
Çok sağol. Seni tanımıyorum ama o kadar çok yakın hissediyorum ki kendime anlamatam. Sanki ablamla konuşup dertlesıyomuşum gibi geliyosun bana. Görmesem de seni inan kalpten seviyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar versinYolun açık olsun kardeşim rahim kalınlığın güzel inşAllah hamile kalırsın ve çok hayırlı bir evladın olur senin bütün üzüntülerini unutturur
Transfer için rahim kalınloğı kaç olmalı zazaYolun açık olsun kardeşim rahim kalınlığın güzel inşAllah hamile kalırsın ve çok hayırlı bir evladın olur senin bütün üzüntülerini unutturur
Kızlar vallahi kalınlık önemli değil kalite önemlidiTransfer için rahim kalınloğı kaç olmalı zaza
Kalite derken canım nasıl yaniKızlar vallahi kalınlık önemli değil kalite önemlidi
Standart ölçülere göre 7-12 mm iyi
Ama 6 mm olup kalitesi iyi olan rahimlede çok rahat hamile kalıyorlar
Bide histreskobi sonrası nekadar zamn sonra transfer olmalıKalite derken canım nasıl yani
Kalite derken orantılı üç çizgiliBide histreskobi sonrası nekadar zamn sonra transfer olmalı
Çok fazla kilo rahim ve yumurtaları iç yağıyla kaplayarak fonksiyonlarını düşürüyorKızlar aşılamada kaç kilo olmamız lazım biliyormusunuz kilo önemlimi
Çok tşk ederim zaza sayende bilgileniyorum kavitesi mayesiz derken raz daha açarmısın anlıyamadım nedemek mayesizKalite derken orantılı üç çizgili
Kavitesi mayesiz
Histeroskopi sonrası ilk adete başlaya bilirsin tedaviye
Progesteron iyi yani transfere hazır şekildeMerhaba kızlar progesteronum 0.3 çıktı nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?