Hayirli olsun canim cok sevindim sanada yol gorundu demektir harikaKUZUM TRANSFERİN NASIL GEÇTİ
KAÇ EMBRİYO TRANSFER OLDU
HANGİ KALİTEDE BİZE HABER VER MERAK EDİYORUZ SENİ
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM CANLARIMZaza çok sevindim senin adına. İnşallah herşey yolunda gider senin için. Hakkında hayırlısı olsun. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
SAĞOL ARKADAŞIMHayirli olsun canim cok sevindim sanada yol gorundu demektir harika
Zazacm çok mutlu oldum senin adına. Daha güzel haberlerini alırız inşallah ilerleyen günlerde. Allahm gönlüne gore versin.ARKADAŞLAR BENDE ÇOK MUTLUYUM DOKTORUM CEM AKARSUNUN KONTROLÜNDEN GELİYORUM RAHİM İÇİ GENİŞLEMİŞ YAPIŞIKLIKLAR ÇOK AZALMIŞ YARIN HSG YAPICAK TAM RAHİMİN ÜÇKENLİYİNİ GÖRMEK İÇİN VE HSG SONUCUNA GÖRE İNŞALLAH SON HİSTEROSKOPİ
EN ZOR VAKAYDIM AMA DOKTORUM SAYESİNDE VE ALLAHIMIN İZNİYLE BAŞARDIK
İNANIN ŞUANA KADAR OKADAR PROFLAR GEZDİMKİ HİÇBİRİSİ BANA CEM BEY GİBİ DAVRANMADI
ÇOK İLGİLİ
ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
BU MEMLEKETE ÇOK PROFLAR İSİM ALIP SONRA PARA PEŞİNDELER
VE İNANINKİ ÇOĞUSU ÖYLE
ZOR VAKA GÖRÜNCE UĞRAŞMIYORLAR VEYA UĞRAŞIYORLAR GİBİ KENDİLERİNİ GÖSTERİYORLAR VE HİÇ BİR ŞEY ANLATMADAN
CEM BEY ÖNÜME KOYDU BÜTÜN KAVİTE RESİMLERİ İLK GELDİYİM GÜNDEN ŞİMDİYE NAKADAR DEYİŞİM OLDUĞUNU
UNUTMADAN SÖYLEYİM RAHİM İÇİ BİTİŞİKLİKLİK RECAİ PABUÇCU TARAFINDAN YAPILAN MİOM AMELYATINDAN SONRA OLDU
MİOM AMELYATI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIM ACELE ETMEYİN AMELYATA BİR KAÇ DOKTORDAN FİKİR ALIN
BENİM DURUMUMA DÜŞMEYİN DİYE
3 SENE GEÇTİ AMELYAT OLDUM AMA FESADINI HALA TOPLUYORUM
ÇOK YAZDIM ARKADAŞLARIM AMA SİZİ DÜŞÜNEREK YAZIYORUM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Pirincim çok sağolasn canm. Seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah burdanUmutluyum dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Benimde donasyon olacak.
Gözün aydın canım darısı bana persembe gunu Allah yüzümüzü güldursunZazacm çok mutlu oldum senin adına. Daha güzel haberlerini alırız inşallah ilerleyen günlerde. Allahm gönlüne gore versin.
Benimde bugün transferim oldu 3 embriyo transfer edildi. Kalitelerinden pek bişey anlamadm adam b li bişey dedi ama anlayamadm. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canm benim
Cok.tesekkurler arkadasim ikinci taransferim bu.benim halil hocada insallah.son olur.hepimizin yüzu gulsun bu kadar emek.maddi.maneviMasum80 perşembe günü içinde senin için dualarım seninle. İnşallah güzel haberlerinizi alacağız. Umutluyumla ikinizin. Bizde inşallah Zaza ile size güzel haberler veririz. Ben şu an 2 ay bekliyorum. İş yoğunluğumdan dolayı erteledim. Sizlerin haberlerinizi aldıkça umutlanıyorum. Allaha emanet olun hepiniz.
KUZUM İNŞALLAH BU SON OLUR SEVİNDİR BİZİCok.tesekkurler arkadasim ikinci taransferim bu.benim halil hocada insallah.son olur.hepimizin yüzu gulsun bu kadar emek.maddi.manevi
Allah bu uğraşlarımıza görsün acısın bize evlatlarımıza kAvuştursun bizi inşallah zaza bişe sorabilirmiyim kavitenin T mi olması gerek rahim şeklinizmi T benimki de kalp gibi üstten basıkKIZLAR BUGÜN HSG ÇEKTİRDİK NE AĞRIM OLDU NE ACIM İLK DEFA ANESTEZİSİZ YAPTIRDIM DR CEM AKARSUYA ELLERİ PAMUK DOKTORUMUN
VE SONUÇ ŞOK OLDUM 3 SENE MİOM AMELYATINDAN SONRA TÜPLERİM KAPANMIŞTI ŞİMDİ TÜPLERİM AÇIK VE KAVİTE T HARİFİNDE SÜPER OLMUŞ
ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
ALLAHIM BİR RAHİM KALMIŞTI ELİMDE ODA OKADAR KÖTÜ OLMUŞTUKİ HALİL BEY TAŞIYICI ANNE BİLE TEKLİF ETMİŞTİ VEDE BUNU EŞİMİN YANINDA DEMİŞTİ İKİ DEFA BENİ AZARLIYARAK SUÇ BENDEYMİŞ GİBİ
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Canım arkadaşım teşekkür ederim dileklerin içinAllah bu uğraşlarımıza görsün acısın bize evlatlarımıza kAvuştursun bizi inşallah zaza bişe sorabilirmiyim kavitenin T mi olması gerek rahim şeklinizmi T benimki de kalp gibi üstten basık
İnşAllah arkadaşım umutla masum hamile kalıp bizide kendi karvanına katarlarMasum80 perşembe günü içinde senin için dualarım seninle. İnşallah güzel haberlerinizi alacağız. Umutluyumla ikinizin. Bizde inşallah Zaza ile size güzel haberler veririz. Ben şu an 2 ay bekliyorum. İş yoğunluğumdan dolayı erteledim. Sizlerin haberlerinizi aldıkça umutlanıyorum. Allaha emanet olun hepiniz.
Crook sevindim senin adina.inşallah bundan sonrada hep güzel haberler alırsın arkadasim.KIZLAR BUGÜN HSG ÇEKTİRDİK NE AĞRIM OLDU NE ACIM İLK DEFA ANESTEZİSİZ YAPTIRDIM DR CEM AKARSUYA ELLERİ PAMUK DOKTORUMUN
VE SONUÇ ŞOK OLDUM 3 SENE MİOM AMELYATINDAN SONRA TÜPLERİM KAPANMIŞTI ŞİMDİ TÜPLERİM AÇIK VE KAVİTE T HARİFİNDE SÜPER OLMUŞ
ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
ALLAHIM BİR RAHİM KALMIŞTI ELİMDE ODA OKADAR KÖTÜ OLMUŞTUKİ HALİL BEY TAŞIYICI ANNE BİLE TEKLİF ETMİŞTİ VEDE BUNU EŞİMİN YANINDA DEMİŞTİ İKİ DEFA BENİ AZARLIYARAK SUÇ BENDEYMİŞ GİBİ
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Çok teşekkür ederim pirincim. İnşallah tutunmuştur 9 gun sonra test günüm. Hemşire kasık ağrısı olabilir demişti ama psikolojik mi bilmiyorum bu ağrıGeçmiş olsun canım. Neden acaba. Doktora sorsaydın olurmu diye. Umarım gelip geçici ağrılardır. Bebişin sana tutunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?