Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kzlar merhaba ne zamandr yazmadm ama sizi hep takip ediyorum şifremi hatrlayamadm deneye deneye buldum. Beni sorarsanız 28 haftalık olduk günler geçmiyo sanki. Tabi pruloton iğneye devam ediyorum haftada 1. Aklma gelen isimlere dua etmeye çalışıyorum hepiniz allaha emanet olun

Çok güzel bu sayfada gebe biriyle karsılasmak ben ikinci denemeyi baska doktora düşünüyorum ne dersin var mı bir fikrin?? Veya yumurta takibi yaptırmak istiyorum baska doktora

Çok güzel bu sayfada gebe biriyle karsılasmak ben ikinci denemeyi baska doktora düşünüyorum ne dersin var mı bir fikrin?? Veya yumurta takibi yaptırmak istiyorum baska doktora
Merhaba ben bu işe başlamadan önce çok araştrma yapmadm zaten erken menepoz oldugumu 30 haziranda öğrendm doktor kıbrıs dedi direkt. Başka doktorlar tüo bebek deneyelim dediler ama amh 0.10 hiç denemden kıbrısa gittim 2 yerle görüştüm niri halil beydi ağustosta hiç beklemedn transferimiz oldu şımdı nu durumdaym ilk denemeden tuttu. Rabbimin bi armağanı gibi. Ben bile hala inanamıyorum. Bu kadar az araştırmaya göre benim topicteki deneyimli kzlara rağmen asla akıl vermek haddim degil. Belki başka doktor senin için com daha iyi olur yeni umut olur ki bu da en azndan transfer edilecek bebişe moral olur. Allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasn isteyen herkese hayırlı evlat versin

Maşallah ne güzel darısı bize olsun inşallah benım ilk tedavim negatif yarın test günüm aslında ama ben erken yaptım 0.10 çıktı

merhaba arkadaşlar,
6 kez tüp bebek tedavisi gördüm. hepsi negative.yaş 39. artık donasyon dedi geçen hafta Hit. ilaçlar ve süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem. soruyorum koordinatörüne ama bir türlü doğru dürüst bilgi alamıyorum.. ilaçlara tedavi ile mi başlamak gerekiyor?

Ikisinide yapdim canim pazartesi bidaha vericem kan
Bidaha kan verdinmi sara ? Ben yarın vercem kan bir mucize olursa belki yüksek çıkar ama 5.gün beta 0.10 oldugu için hiç ümitli değilim ne yazıkki çünkü gebe olanların 5.gün 5-6 arası çıkmış beta hcg değerleri

Ben 23 şubatta tedaviye başladım yumurta donasyonu yaptırcam kısmetse hit te.44 yaşındayım.Bu gün rahim zarı ölçümü yaptırdım 9.2 mm çıktı.Adetin 9 günü.Kıbrıs la görüştüm adetin 14 günü progesteron baktır ona göre adetin 16 günü Kıbrıs’a geleceksin yumurta yı spermle dölliycez adetin 21 günü transfer ini yaptırcaz dediler.Buradaki sorum şu 14. Günü progesteron kaç çıkması gerekiyor ki tedavi ye devam edilebilsin?

Merhaba bende hit le tedaviye basladim e2 63 cikti yuksek dediler ve dogum kontrol hapi verdiler 21 gun sanra adet ondan sonraki asamayi bilmiyorum umarim hersey gönlumüzce olur bilgisi olan varsa yazabilirmi tedavi aşamalarini

Merhaba bende hit le tedaviye basladim e2 63 cikti yuksek dediler ve dogum kontrol hapi verdiler 21 gun sanra adet ondan sonraki asamayi bilmiyorum umarim hersey gönlumüzce olur bilgisi olan varsa yazabilirmi tedavi aşamalarini
Benimde yüksek çıkmıştı( 1 hafta erken adet oluyum diye hap kullanmıştım keşke yapmasaydım o yüzden) sonra ertesi ay e2 5.9 çıktı ve başladı tedavi

Benimde yüksek çıkmıştı( 1 hafta erken adet oluyum diye hap kullanmıştım keşke yapmasaydım o yüzden) sonra ertesi ay e2 5.9 çıktı ve başladı tedavi

Kibrisa nezaman gidiceksin acaba bilgi verebilirmisin?
Rabbim insaalah bizede nasip eder annelik duygusunu insaalh benimde düserde baslarim sabirsizlaniyorum simdiden hayaller kurmaya başladimm herzaman bir umut var.

Kibrisa nezaman gidiceksin acaba bilgi verebilirmisin?
Rabbim insaalah bizede nasip eder annelik duygusunu insaalh benimde düserde baslarim sabirsizlaniyorum simdiden hayaller kurmaya başladimm herzaman bir umut var.
Kıbrıtan yeni geldim transferim yapıldı şimdi beklemedeyim

İnşaallah olur bebişin sana cok dua edicem bana dogum kontrol hapini kullanip adet olduktan sonra kac gün sonra giderim kibrisa beni bilgilendirebilirmisin
Benim yüksek çıkınca bu ayı pas geçiyoruz dedi o ayı geçtik sonraki adetin 2. Günü e2 düşük çıkınca başlayabildik.Adetin 16. Sında oradaydık sperm alındı ve 21. Günü de transfer oldu ama kişden kişiye göre değişir.Tabiki.

Kibrisa nasil gidiliyor pasaporta gerek varmi yoksa ucak bileti alip kolaylikla gidilebilirmiyiz cok soru sordumm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…