- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 49
Yok cnm kimse aramadi ben olmiycani biliyodum cunku endometriyum 8 in altinda olunca olmuyomus benimki 8 altindaydi senin dedigin gibi bu fizyo terapi de hikaye kimse aramadi sormadi aynen yemedim icmedim para biriktirdim ama sonuc husran sen de kendini asla degersiz gorme birde soyle dusun cnm oyle evlatlar var ki anasina emdigi sutu burnundan getirten evlatlar var belki boylesi daha hayirli bir de bu tarafini dusun cnmm dilerim hayirli bi evladin olur ama her seyin en iyisini Allah bilir uzme kendini. Allah buyukKordugum halili aradınmı sonucun olumsuz diye?
Dönen oldumu sana?
Bana olumsuz olunca bir ilk transferde halil döndü
Sonra hemşirelere yalvardın nolursunuz halil bana dönsün hiç bir zaman artık dönmedi
Bir kere canım okadar yandıki adama verdiği numaraya uzun mesaj yazdım 2 gün sonra hemşiresi döndü bir daha hocaya yazmayın o zaten okumuyor biz okuyoruz
Hiç helal etmiyorum onlara o yemeyip içmeyip topladığım euroları
Allaha tevekkül ediyorum
CAnım sende hiç üzülme inşallah güvenilir ellerde yine anne olursun tez bir zamanYok cnm kimse aramadi ben olmiycani biliyodum cunku endometriyum 8 in altinda olunca olmuyomus benimki 8 altindaydi senin dedigin gibi bu fizyo terapi de hikaye kimse aramadi sormadi aynen yemedim icmedim para biriktirdim ama sonuc husran sen de kendini asla degersiz gorme birde soyle dusun cnm oyle evlatlar var ki anasina emdigi sutu burnundan getirten evlatlar var belki boylesi daha hayirli bir de bu tarafini dusun cnmm dilerim hayirli bi evladin olur ama her seyin en iyisini Allah bilir uzme kendini. Allah buyuk
RAbbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin içindede bizlereOlumsuz sonuc alan arkadaslar gecmis olsun. Allah sizin de yuzunuzu guldursun insallah.
Ggglll9911, zaza icin Allah once sana tattirsin demissin. Ne kadar yuce gonullusun tanimadigin biri icin bu temennide bulunuyorsun ne kadar guzel bir yurek bu. Zazacim da insallah bu sefer hamile kalir. En yakon arkadadlarimla bir gun oturuyorduk. Hepsinin bir cocugu var ve ikinci icin konusuyorlardi benim yanimda.hamilelik hesabi yapıyorlardı dusuncesizce. Orada oldugumu hatirlasinlar istedim Allah once bana versin dedim gulerek. En yakinim demez mi : aa niye once sana versin bana versin dedi gayet de ciddi bir sekilde. O kadar uzuldum ki eve kendimi zor attim cok ağladım. I sallah cocuklarindan cikmaz bu cumlenin acısı dedim ama insalkah bu cumleyi anlar dedim icimden. Kisa bir sure sonra esi kalp krizi gecirdi olumden dondu Allah korusun. Cok pisman oldum beddua etmis gibi oldum cunku ama etmemistim sadece o cumlenin yıkımıni anlasin istemistim. Beni aradi ve çocuğum olmasaydi da esim saglikli olsaydi dedi. Tovbe et dedim hemen. Allah hepsine saglik versin.
Yani diyecegim o ki benim kankam bana bunu demisken senin zaza icin bunu demen beni cok duygulandirdi. Yuce rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah. Ahh ahh ne zor
İnşallah şuan bebeğin vardır yoksa da allah kucagını doldursun canım @Zaza74 için öyle dedim çünkü çok acı çekmiş hepimiz müslümanız ben daha o kadar acı cektigimi düşünmüyorum herzaman beterin beteri vardır bazen böyle hikayeleri dinlemek insana şükür dedirtiyor eminimki zaza dan kötü durumda olanlarda vardır mesela engelli bebek dogurup yatalak cocuguna ölene dek bakmak gibi.. herzaman karşımızdakini düşünelim sende üzülme bir insan nasipte olanın fazlasını yaşayamıyor dualarım herkesleOlumsuz sonuc alan arkadaslar gecmis olsun. Allah sizin de yuzunuzu guldursun insallah.
Ggglll9911, zaza icin Allah once sana tattirsin demissin. Ne kadar yuce gonullusun tanimadigin biri icin bu temennide bulunuyorsun ne kadar guzel bir yurek bu. Zazacim da insallah bu sefer hamile kalir. En yakon arkadadlarimla bir gun oturuyorduk. Hepsinin bir cocugu var ve ikinci icin konusuyorlardi benim yanimda.hamilelik hesabi yapıyorlardı dusuncesizce. Orada oldugumu hatirlasinlar istedim Allah once bana versin dedim gulerek. En yakinim demez mi : aa niye once sana versin bana versin dedi gayet de ciddi bir sekilde. O kadar uzuldum ki eve kendimi zor attim cok ağladım. I sallah cocuklarindan cikmaz bu cumlenin acısı dedim ama insalkah bu cumleyi anlar dedim icimden. Kisa bir sure sonra esi kalp krizi gecirdi olumden dondu Allah korusun. Cok pisman oldum beddua etmis gibi oldum cunku ama etmemistim sadece o cumlenin yıkımıni anlasin istemistim. Beni aradi ve çocuğum olmasaydi da esim saglikli olsaydi dedi. Tovbe et dedim hemen. Allah hepsine saglik versin.
Yani diyecegim o ki benim kankam bana bunu demisken senin zaza icin bunu demen beni cok duygulandirdi. Yuce rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah. Ahh ahh ne zor
Ben 3. Yu denemiycem cnm istesemde param yok zaten sana arkadasimin kizinin no vercem tup bebek merkezinde calisiyo arasin beni dedi valla soylediklerine gore menopoza girmis kadinin yumurtalari oluyomus tedaviyle bi ayrintili konus sen senin durumun cok etkiledi beni cnmm bi konus 05338215767 adi sibelCAnım sende hiç üzülme inşallah güvenilir ellerde yine anne olursun tez bir zaman
Güzel kalpli kardeşim allahım sana ve hepimize ağır şeyler yaşatmasın ve bizlere hayırlı evlatlar versin ve o evlatlarımızın omuzlarında toprağa gömülmemizi yaşatsınİnşallah şuan bebeğin vardır yoksa da allah kucagını doldursun canım @Zaza74 için öyle dedim çünkü çok acı çekmiş hepimiz müslümanız ben daha o kadar acı cektigimi düşünmüyorum herzaman beterin beteri vardır bazen böyle hikayeleri dinlemek insana şükür dedirtiyor eminimki zaza dan kötü durumda olanlarda vardır mesela engelli bebek dogurup yatalak cocuguna ölene dek bakmak gibi.. herzaman karşımızdakini düşünelim sende üzülme bir insan nasipte olanın fazlasını yaşayamıyor dualarım herkesle
Arıycam canım allah razı olsunBen 3. Yu denemiycem cnm istesemde param yok zaten sana arkadasimin kizinin no vercem tup bebek merkezinde calisiyo arasin beni dedi valla soylediklerine gore menopoza girmis kadinin yumurtalari oluyomus tedaviyle bi ayrintili konus sen senin durumun cok etkiledi beni cnmm bi konus 05338215767 adi sibel
Cumlemizden cnmmArıycam canım allah razı olsun
Canım sende onlarda yaptırsana tanıdığın yerCumlemizden cnmm
Ne yaptin cnm aradin miArıycam canım allah razı olsun
Evet tanidigim yer ama ilk hit te yaptirdigim icin 2. De indirim yapiyo ya o yuzden hit te devam ettim buraya baslamak icin okadar param yok yoksa gider orda yapardim.Canım sende onlarda yaptırsana tanıdığın yer
Az once bendeydiler sordum turkiyeden bi arkadas ariycakti aradimi diye aramadi dedi sen kararini verdin mi basladin mi cnm biyere.Canım sende onlarda yaptırsana tanıdığın yer
Cnm hit ne kadar inidrim yapıyor benım sonucta olumsuz büyük ihtimalle tekrar yaptırırsam ne olacak fiyat?Evet tanidigim yer ama ilk hit te yaptirdigim icin 2. De indirim yapiyo ya o yuzden hit te devam ettim buraya baslamak icin okadar param yok yoksa gider orda yapardim.
aramadım canım bugün çok yoğundu işlerim ama arıycamAz once bendeydiler sordum turkiyeden bi arkadas ariycakti aradimi diye aramadi dedi sen kararini verdin mi basladin mi cnm biyere.
Neden olumsuz oldugunu düsünüyorsun ki bak benim ki olmusuz oldu AmaCnm hit ne kadar inidrim yapıyor benım sonucta olumsuz büyük ihtimalle tekrar yaptırırsam ne olacak fiyat?
Sara allahtan umut kesilmezNeden olumsuz oldugunu düsünüyorsun ki bak benim ki olmusuz oldu Ama
Bilmiyorum cnm konusmadimCnm hit ne kadar inidrim yapıyor benım sonucta olumsuz büyük ihtimalle tekrar yaptırırsam ne olacak fiyat?
Bildigim kadariyla 1000 yuroBilmiyorum cnm konusmadim
Ismini soyledi ama unuttum cnm yarin sorarim istersenaramadım canım bugün çok yoğundu işlerim ama arıycam
hangi doktorun hemşiresidi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?