- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 49
Benim kendi yumurtamdi cnm hem donasyon yoktu bizde fiyatlar nedir bilmiyorum ama tup bebek olunca 2. Deneme 1000 yuro diye biliyorumCnm hit ne kadar inidrim yapıyor benım sonucta olumsuz büyük ihtimalle tekrar yaptırırsam ne olacak fiyat?
Banada donasyonda ilk 5000eu sonra 1000 eu aldıBenim kendi yumurtamdi cnm hem donasyon yoktu bizde fiyatlar nedir bilmiyorum ama tup bebek olunca 2. Deneme 1000 yuro diye biliyorum
Param yokktu deye bilirsin bedava yaptıra bilirsinCnm hit ne kadar inidrim yapıyor benım sonucta olumsuz büyük ihtimalle tekrar yaptırırsam ne olacak fiyat?
Cnm kan testi mi yaptın nasıl olumsuz oldu?? Ben e2tes yaparken baktırım beta hcg’ye 0.10 çıktı o yüzden yani tutunmus olsa muhakak bişey çıkardıNeden olumsuz oldugunu düsünüyorsun ki bak benim ki olmusuz oldu Ama
İnşallah zaza dediğin gibi olur yarın 8.günümüzSara allahtan umut kesilmez
Belkide şimdi hamilesin ve bebişlerini üzüyorsun
Yarın transferin kaçıncı günü?
İstersin bir idrar testi yap
Bak görürsün iki çizgi yüzüne bakıcak ve ozaman bu yaptıklarına göre pişman olucaksın
Saol cnm bende yeni yumurta toplatcam bakalım ne fiyat verecek banaParam yokktu deye bilirsin bedava yaptıra bilirsin
Canım neler gördüm bu 2 sene denemelerde
Bebeği isimli kız varya artık doğurmaya hazırlanıyor ona ilk 5000 eu ikinci yeni donorla 3500 eu yaptı
Bana ilk 5000 ikinci dondurulmuş embriyo transferi 1000 eu
Üçüncü yeni donörle 1000 eu
Dördüncü dondurulmuş 500eu
Ama onuda söyleyim fiyat düştükce kalitede düşüyor
İnşallah arkadaşım bir güzel mucize allahtan hamilelik müjdesi ikinizedeİnşallah zaza dediğin gibi olur yarın 8.günümüz
Benımki artık cok zor tatlım inşallah saranınki olumlu olurİnşallah arkadaşım bir güzel mucize allahtan hamilelik müjdesi ikinizede
Öyle düşünme geç tutuna bilirlerBenımki artık cok zor tatlım inşallah saranınki olumlu olur
En çok şuan yaptırdıgım progeston iğnelere üzülüyorum acıdan oturamıyorum bileÖyle düşünme geç tutuna bilirler
Allahım bu çektiklerinin karşılığını versinEn çok şuan yaptırdıgım progeston iğnelere üzülüyorum acıdan oturamıyorum bile
Tutunma olsaydı deger öyle cıkmazdı sanırım yorumlara bakıyorum benım gibi erkenden yapan yokAllahım bu çektiklerinin karşılığını versin
inşallah 5 gün verdiyin test yalnıştı
Canim Sen tekrardan kan verdinmi Yada evde idrar testi yapdinmiEn çok şuan yaptırdıgım progeston iğnelere üzülüyorum acıdan oturamıyorum bile
Bugun evde yaptım hiç silik bile olsa ikinci çizgi yokCanim Sen tekrardan kan verdinmi Yada evde idrar testi yapdinmi
Sen Test günün Bekle öyle diyorlar hep ve git kan ver ayin 13 deBugun evde yaptım hiç silik bile olsa ikinci çizgi yok
Sen test yaptın mı?Sen Test günün Bekle öyle diyorlar hep ve git kan ver ayin 13 de
YapdimSen test yaptın mı?
Kan testimi yaptın cnm idrar mı?Yapdim
Ikisinide yapdim canim pazartesi bidaha vericem kanKan testimi yaptın cnm idrar mı?
Test günümüz salı ama ben selda hanıma diyorum negatif hala iğneleri kullan diyo boşa kullanıyoruz mucize bekliyoruzIkisinide yapdim canim pazartesi bidaha vericem kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?