Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

hoşgeldin canım tabikii alırız :) ee anlat bakalım kaç yaşındasın, nerede yaşıyorsun, kaçıncı denemen olacak ve tam olarak sorun nedir?
biraz çok sordum ama seni tanımak istedim arkadaşım :))

canım ben 33 yaşındayım. benim yumurtam yok yumurta donasyonu düşünüyorum ve ilk olacak inşallh son olur ( Ben türkiyedeyim canım İstanbulda yaşıyorum yakın diye bizde Kıbrıs olsun istiyıoruz Halil ibrahim tekin başarılı bi doktormş araştırdk baya bi.

selam canım. bende Halil İbrahim tekinde tedaviye başlıcam inşallh. sen daha küçüksün be canım ben 40 yaşındayım ( ama tabi yumurta olmayınca yaşın önemi olmuyor maalesef (

selam kızlar nasılsınız bakalım:)) Kızlar Halil ibrahim beye yakın zamanda gidecek biri varmı benden selam söyleyin benim koca bi çocuk daha istiyor bize yine kıbrıs yolu göründü heheheh :))

Kızlar aranızda sperm donasyonu yaptıran varmı? Bebeğiniz sizlere benziyormu? babanın geni daha baskın olduğu için donöre mi benzer çocuk diye sürekli düşünüp duruyorum yardım lütfen !!!!!!!11

Kızlar aranızda sperm donasyonu yaptıran varmı? Bebeğiniz sizlere benziyormu? babanın geni daha baskın olduğu için donöre mi benzer çocuk diye sürekli düşünüp duruyorum yardım lütfen !!!!!!!11

merhaba canım. Halil ibrahim tekin başlığını görünce yazayım dedim. Biz 1,5 yıl kadar önce sperm donasyonu yaptırdk şuanda bi oğlum var 8 aylık. Donörü zaten senin istediğin kriterlere göre seçtikleri için canım bebek bize benziyor. Bizimkinin mesela ten ve göz rengimiz aynı. Ayrıca benim yumurtam kullanıldığı için oğlumun burun ve dudak şeklini bana benzetiyolar. eşimin ise dediğim gibi ten ve göz renkleri benziyor. Canım ona bakarsan benim ablam açık tenli, renkli gözlü eniştemde açık tenli ama kızı esmer valla ikisinede benzemiyor :))

Bunların dışında Halil ibrahim tekin çok başarılı bi doktor herkese tavsiye ederim Allah onlardan razı olsun. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zor bi sınavdı bizimkisi...

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? Valla gün saymaya başladım ben Mayısta Kıbrıs yolcusuyuz inşallah :)) Nevin hanımla konuştuk fotoğraf göndercem uygun donöre bakılcak sonra tekrar haberleşcez ayyyy çok heyecanlıyım .......................

yaa galiba aynı dönemlerde Kıbrısta olcaz bizde Mayısta gidiyoruz :))) ben Nevin hanımla daha konuşmadım erken diye ama arasammı acaba donör için?? yoksa biraz dahamı beklesek bilemedim şimdi senin mesajını okuyunca panik yaptım heee :))))

Kızlaaaaarrrr herkese selamlar :)) öncelikle Halil ibrahim Tekini seçerek doğru bi adım attınız.. O gerçekten çok başarılı bi doktor onun sayesinde oğlumuza kavuştuk. Allah ondan ve tüm ekipten razı olsun. Darısı siz isteyenlerin başına. lütfen bizi habersiz bırakmayın dualarım sizinle....

merhaba canım. bizde eşimle Kıbrısta tedavi görmeye karar verdik bikaç gündür araştırıyorz Halil ibrahim tekin adıyla baya karşılaştık sanırım çok iyi bi doktor yani bu alanda ün yapmış başarılı.. sendeki sorun neydi canım yani biraz anlatır mısın bana tabi istersen :))

canım bizde sorun eşimdeydi. eşimin spermi yoktu biz sperm donasyonu yaptırdık ve şuanda 8 aylık bi oğlumuz var Allahım isteyen herkese nasip etsin... Kıbrısta çok merkez var canım ama güvenmek, inanmak gerek. Biz Halil ibrahim beyden çok çok memnun kaldık çok içimize sindi. Hatta ilerde oğlumuza kardeş istiyoruz ve yine Halil ibrahim beye gitcez. şimdi oğlum küçük biraz büyüsün öyle ama.

canım böyle güzel mesajları okudukça ümitlenmemek elde değil... Allahın izniyle bende yumurta donasyonu yaptırcam bi süredir merkez araştırıyoduk ve Halil ibrahim beyin adını çok duyduk. Sanırım bende orda tedavi görcem bu son olur inşallah (

aynen canım sana katılıyorum :)) çok zor bi karar vermeye çalışıyoruz ama düşündüğümüz yerler hakkında güzel şeyler duymak insanı rahatlatıyor. Ayrıca canım ben bizzat gittim görüştüm merkezi gördük falan memnun kaldık kararımız kesin HİT olcak :))))

Kızlar günaydın :)) ben adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle adetimle tedaviye başlıyoruzzzzz.... Sonra transfer için Kıbrısa gidiyorz. Nevin hanımla görüştüm donör için arayacak tekrardan sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım yaaaa :)))))))

merhaba canım nasılsın ?? ne zaman başlıyosun tedaviye Kıbrıs yolculuğu ne zaman peki :))) Ayrıca HİT bi marka yaaa helal olsun valla herkes HİT deyince tanıyor :))))

Canım hayırlısı olsun inşallah. bizde Mayısta gitcez Allahın izniyle Nevin hanımla konuştuk mayıs adetimle tekrar haberlerşcez bende gün sayıyorum artık :)))

Canım hayırlısı olsun inşallah. bizde Mayısta gitcez Allahın izniyle Nevin hanımla konuştuk mayıs adetimle tekrar haberlerşcez bende gün sayıyorum artık :)))
bizde nevin hanımla görüştük rahim filmi istedi çekilip gönderdik daha geri dönmediler.sizden rahim filmi istemediler mi?

bizde nevin hanımla görüştük rahim filmi istedi çekilip gönderdik daha geri dönmediler.sizden rahim filmi istemediler mi?

bende gönderdim canım baktılar rahimde sorun yokmuş. adet olunca haberleşcez dedi. adetin 3. günü E2.ye bakılcakmış yani estrojene sonucuma göre tedaviye başlancak yada diğer aya sarkacak ama inşallah erteleme olmaz (

sen içini ferah tut canım allahız izniyle bi aksilik olmaz bu arada bende Mayıs ayında gitcem kıbrısa hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…