hoşgeldin canım tabikii alırız :) ee anlat bakalım kaç yaşındasın, nerede yaşıyorsun, kaçıncı denemen olacak ve tam olarak sorun nedir?
biraz çok sordum ama seni tanımak istedim arkadaşım :))
canım ben 33 yaşındayım. benim yumurtam yok yumurta donasyonu düşünüyorum ve ilk olacak inşallh son olur( Ben türkiyedeyim canım İstanbulda yaşıyorum yakın diye bizde Kıbrıs olsun istiyıoruz Halil ibrahim tekin başarılı bi doktormş araştırdk baya bi.
Kızlar aranızda sperm donasyonu yaptıran varmı? Bebeğiniz sizlere benziyormu? babanın geni daha baskın olduğu için donöre mi benzer çocuk diye sürekli düşünüp duruyorum yardım lütfen !!!!!!!11
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? Valla gün saymaya başladım ben Mayısta Kıbrıs yolcusuyuz inşallah :)) Nevin hanımla konuştuk fotoğraf göndercem uygun donöre bakılcak sonra tekrar haberleşcez ayyyy çok heyecanlıyım .......................
Kızlaaaaarrrr herkese selamlar :)) öncelikle Halil ibrahim Tekini seçerek doğru bi adım attınız.. O gerçekten çok başarılı bi doktor onun sayesinde oğlumuza kavuştuk. Allah ondan ve tüm ekipten razı olsun. Darısı siz isteyenlerin başına. lütfen bizi habersiz bırakmayın dualarım sizinle....
merhaba canım. bizde eşimle Kıbrısta tedavi görmeye karar verdik bikaç gündür araştırıyorz Halil ibrahim tekin adıyla baya karşılaştık sanırım çok iyi bi doktor yani bu alanda ün yapmış başarılı.. sendeki sorun neydi canım yani biraz anlatır mısın bana tabi istersen :))
Kızlaaaaarrrr herkese selamlar :)) öncelikle Halil ibrahim Tekini seçerek doğru bi adım attınız.. O gerçekten çok başarılı bi doktor onun sayesinde oğlumuza kavuştuk. Allah ondan ve tüm ekipten razı olsun. Darısı siz isteyenlerin başına. lütfen bizi habersiz bırakmayın dualarım sizinle....
canım böyle güzel mesajları okudukça ümitlenmemek elde değil... Allahın izniyle bende yumurta donasyonu yaptırcam bi süredir merkez araştırıyoduk ve Halil ibrahim beyin adını çok duyduk. Sanırım bende orda tedavi görcem bu son olur inşallah(
canım böyle güzel mesajları okudukça ümitlenmemek elde değil... Allahın izniyle bende yumurta donasyonu yaptırcam bi süredir merkez araştırıyoduk ve Halil ibrahim beyin adını çok duyduk. Sanırım bende orda tedavi görcem bu son olur inşallah(
Kızlar günaydın :)) ben adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle adetimle tedaviye başlıyoruzzzzz.... Sonra transfer için Kıbrısa gidiyorz. Nevin hanımla görüştüm donör için arayacak tekrardan sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım yaaaa :)))))))
bizde nevin hanımla görüştük rahim filmi istedi çekilip gönderdik daha geri dönmediler.sizden rahim filmi istemediler mi?Canım hayırlısı olsun inşallah. bizde Mayısta gitcez Allahın izniyle Nevin hanımla konuştuk mayıs adetimle tekrar haberlerşcez bende gün sayıyorum artık :)))
bizde nevin hanımla görüştük rahim filmi istedi çekilip gönderdik daha geri dönmediler.sizden rahim filmi istemediler mi?
bende gönderdim canım baktılar rahimde sorun yokmuş. adet olunca haberleşcez dedi. adetin 3. günü E2.ye bakılcakmış yani estrojene sonucuma göre tedaviye başlancak yada diğer aya sarkacak ama inşallah erteleme olmaz(
Günaydın millettt kızlar nerelerdesiniz yaaaa topik sessiz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?