inş.bu sefer allahın izniyle olur ya çok yorucu süreçler donasyon yumurta yok demek dimi pek anlamıyorum
Aynen canım insanı maddi ve manevi olarak o kadar çok yıpratıyoki sadece bizi bu derdi çekenler anlar... Donasyon demek yumurta yada sperm bağışı demek canım. Donörden alınan yumurta yada sperm sorun neyse sana transfer ediliyor. Erkenden menopoza girenler, hiç yumurtası olmayanlar yada yumurta rezervi düşük olanlar bu yöntemi tercih ediyor. Benimde yumurtam az canım ve zaman geçtikçe de azalıyor maalesefyumurta donasyonu en uygun olanı diye düşünüyorum ben kendim için.
canım muayene olmadanmı ilaçlara başlıycan hayırlı olsunda ben pek anlamadımKızlar belim ve karnım ağrımaya başladı sanırım adet olcam bi iki güne.. Sonrasında hemen Nevin hanımı arıycam ilaçları söylicek bana. Çok heyecanlıyım kızlar çok. Kafam sürekli aynı şeyle meşgul. Nasıl olcak, olcak mı sonuç pozitif olur mu offf offff... ne zormuş olabilmekkk
haklısın canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş.istanbulun neresindesn
öncelikle bu yolda olan herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum...
bende donasyon için kıbrısa gideceğim...araştırmalarıma göre bu işte en iyi olan halil ibrahim bey...hit de yaptıran arkadaşlarımdan bigi almak istiyorum...ilk kez gideceğim için endişelerim var...havaalanında sizi karşılayan birileri oldumu???lefkoşa ile magusa arası çok uzakmı...hangi vasıtayı kullandınız ve ücreti nedir??bilgi veren olursa sevinirim...
öncelikle bu yolda olan herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum...
bende donasyon için kıbrısa gideceğim...araştırmalarıma göre bu işte en iyi olan halil ibrahim bey...hit de yaptıran arkadaşlarımdan bigi almak istiyorum...ilk kez gideceğim için endişelerim var...havaalanında sizi karşılayan birileri oldumu???lefkoşa ile magusa arası çok uzakmı...hangi vasıtayı kullandınız ve ücreti nedir??bilgi veren olursa sevinirim...
iyi akşamlar lalezar hoşgeldin canım. ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Havaalanında sorumlu biri var o sizi karşılıyo. Gideceğin zaman Nevin hanım o kişinin noyuda veriyor irtibata geçiyosun. Lefkoşa - Magosa arası 40 dk falan sürüyomuş canım taksiyle gidiliyo ama ücreti tam olarak bilemiyorum yol durumuna göre o değişir.
canım bide ortalama hesaplarsk ben tüp bebek yapacam ne kadar tutar sence kaba hesap yaparsak yani
günaydın canım bi kez aşılama yapacam bu ay olmazsa kıbrısa gidecem tüp bebek için aslında bu ay gidecektim vazgeçtim bi kez daha aşılama denemk istedimGunaydin bbbz nerede yapacn tup bebegi
günaydın canım bi kez aşılama yapacam bu ay olmazsa kıbrısa gidecem tüp bebek için aslında bu ay gidecektim vazgeçtim bi kez daha aşılama denemk istedim
hayirlisi olsun canim kac gunun kaldi su gunler gecmiyor ki
bu ay ara verdim bugünlerde olacam işte olunca aşılama aşılamada olmazsa tüp tahlillerimi yapacam burda ne gerekiyorsa hepsini gönderecem kıbrısa ön tedavi gerekiyorsa olurum olmazsa son umut yolculuğu tüp bebeğe gidecem artık
inş.canım ya ne sınavıİns gerek kalmaz canm bu ay tutar benm de pazar sinvm var ona bile calisamiym dogru durust ne olcak bu halimz
inş.canım ya ne sınavı
bu arada listeye dahil olmak istiyordun okumaya başladınmı heee tefriciyeyi sen yarına kadar yetiştr tamam mı canım önce zorlanabilirsin sonra dil alışıyo ezbere gidiliyo iyi gidiyo yani
Danismanlik sinavi canm ankaraya gidiyorm ins dua et bana .kimse bana ne kadar okycagmi soylemdi listeye de eklemedlr sen haber ver bana bos durmyim
ne kadar okuyabilirsen oku işte zaman çok kolay gelsin canım
İns gerek kalmaz canm bu ay tutar benm de pazar sinvm var ona bile calisamiym dogru durust ne olcak bu halimz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?