Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canımmmmm sakin ol :)) evet haklısın insanın aklına binbir türlü şeyler gelebiliyor ama bu nedenle güvenilir merkez ve doktor çok çok önemli. ben ve eşim bizzat gidip halil ibrahim beyle tanıştık. bir sürü sorular sorduk ve hepsini cevapladı. bize çok güzel güven verdi ve umut oldu biz kesinlikle tedaviyi orda görcez sadece uygun zamanı ayarlamaya çalışıyoruz. ben çok beğendim doktoru ve merkezi

eleştrilere sorulara herşeye açık bi dr.mu ben desemki başkasından verirsen diye falan korkmuyormusun ya yapsan ya bu dr.konuşmak için yokmu tel.numarası şahsi numarası olsada konuşsam sen nrde oturuyosun

yani canım dr.hlil ibrahim tekine güvenebilirmiym bidde anne karnındada dna yapılabiliyormu yoksa doğmasımı gerek

Canım biliyorsun bu donasyon meselesi cok özel bir konu. Her ne kadar arkadaslarım Halil İbrahim beye gitti diye biliyorsam da donasyon yapıldı mı bilmiyorum. Sormadım zaten cok özel birsey. Bu nedenle guvenebilir misin, inan birsey söyleyemem canım. Tek bildigim tüp bebek yapıldığı ve başarılı olunduğu. Allah yardımcınız olsun.

benim donasyon değil tüp bebek yapacam aminnn canım gerek kalmadan rabbim versin inş.

eleştrilere sorulara herşeye açık bi dr.mu ben desemki başkasından verirsen diye falan korkmuyormusun ya yapsan ya bu dr.konuşmak için yokmu tel.numarası şahsi numarası olsada konuşsam sen nrde oturuyosun

canım ben Konyada yaşıyorum. bu linke tıkla nfertilite ve Tp Bebek Konusunda Uzman Kurulu | Kbrs Tp Bebek Merkezi - nfertilite ve Tp Bebek Konusunda Uzman Kurulu burdan iletişim bilgilerinde telefon ve mail adresleri var ordan ulaş canım.

selam meltem bende yumurta donasyonu yaptırcam benimde yumurtam yok kaç yaşındasın canım sen

canım 28 yaşındayım ben ve benim donasyondan başka çarem yok. çok çok araştırdık Halil ibrahim bey bu konuda çok başarılıymış orda tedavi görmeye karar verdim

canım 28 yaşındayım ben ve benim donasyondan başka çarem yok. çok çok araştırdık Halil ibrahim bey bu konuda çok başarılıymış orda tedavi görmeye karar verdim
ben de 27yaşındayım ve benim de ayı şekilde donasyon dan başka çarem yok. bende Halil İbrahim beyde donasyon yaptırıcam.hsg çekildim çok şükür filmim normal çıktı.ben de en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.belki karşılaşırız.Allah yardımcımız olsun ne yapalım bizim de imtihanımız buymuş:)))))))sevgiler

merhaba canım benim.... Dediğin gibi bizimde imtihanımız buymuş başa geldi çekilecek... Önemli olan iyi bi merkez ve doktor bulmak bulmak. bu anlamda bizleri şanslı görüyorum Halil ibrahim bey bu anlamda gerçekten çok başarılı bi doktor. eğer kısmetimizde de varsa neden olmasınki :)) sakın ümidini yitirme kardelenkaranfil...... sürekli yaz lütfen takipteyim

selam kızlar. bende kesinlikle Halil ibrahim tekinde tedavi görmek istiyorum. daha önce orda tedavi görüp hamile kalan varmı

merhabalar ben HİT te tedavi gördüm ve şuan bi oğlum var ama biz tup bebek yaptırdk siz tup bebek mi yaptırcaksnz donasyonmu? Ayrıca çok memnun kaldık tavsiye ederim

kızlar günaydın nasılsınız? biz eşimle inşallah yazın kıbrısa gitcez kesin kararımızı verdik Halil ibrahim tekin olcak bizide alırmısınız aranıza :)))

kızlar günaydın nasılsınız? biz eşimle inşallah yazın kıbrısa gitcez kesin kararımızı verdik Halil ibrahim tekin olcak bizide alırmısınız aranıza :)))

hoşgeldin canım tabikii alırız :) ee anlat bakalım kaç yaşındasın, nerede yaşıyorsun, kaçıncı denemen olacak ve tam olarak sorun nedir?
biraz çok sordum ama seni tanımak istedim arkadaşım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…