bazı gerçekler var can yakar ben derim demesine eşim yanımda olur vazgeçer çünkü onun haberi yok böyle şeylerden başarısına diyecek söz yok gerçekten başarılı bu başarının altında birşeyler gizliyse bunlar hep beni düşündürüyo dr.dersem yapmaktan vazgeçse ya eşimin spermlerinden başkasına da yapsak sonra duysak 10 yıl sonra dört beş çocuğu varsa ayyy allahımm kafayı yedim çok şüpheciyim devr kötü olunca bende kötü düşünyorum
eleştrilere sorulara herşeye açık bi dr.mu ben desemki başkasından verirsen diye falan korkmuyormusun ya yapsan ya bu dr.konuşmak için yokmu tel.numarası şahsi numarası olsada konuşsam sen nrde oturuyosuncanımmmmm sakin ol :)) evet haklısın insanın aklına binbir türlü şeyler gelebiliyor ama bu nedenle güvenilir merkez ve doktor çok çok önemli. ben ve eşim bizzat gidip halil ibrahim beyle tanıştık. bir sürü sorular sorduk ve hepsini cevapladı. bize çok güzel güven verdi ve umut oldu biz kesinlikle tedaviyi orda görcez sadece uygun zamanı ayarlamaya çalışıyoruz. ben çok beğendim doktoru ve merkezi
yani canım dr.hlil ibrahim tekine güvenebilirmiym bidde anne karnındada dna yapılabiliyormu yoksa doğmasımı gerek
Canım biliyorsun bu donasyon meselesi cok özel bir konu. Her ne kadar arkadaslarım Halil İbrahim beye gitti diye biliyorsam da donasyon yapıldı mı bilmiyorum. Sormadım zaten cok özel birsey. Bu nedenle guvenebilir misin, inan birsey söyleyemem canım. Tek bildigim tüp bebek yapıldığı ve başarılı olunduğu. Allah yardımcınız olsun.
eleştrilere sorulara herşeye açık bi dr.mu ben desemki başkasından verirsen diye falan korkmuyormusun ya yapsan ya bu dr.konuşmak için yokmu tel.numarası şahsi numarası olsada konuşsam sen nrde oturuyosun
canım ben Konyada yaşıyorum. bu linke tıkla nfertilite ve Tp Bebek Konusunda Uzman Kurulu | Kbrs Tp Bebek Merkezi - nfertilite ve Tp Bebek Konusunda Uzman Kurulu burdan iletişim bilgilerinde telefon ve mail adresleri var ordan ulaş canım.
tşk canım benim bu korkularmı doktorla konuşmam gerek
tşk canım benim bu korkularmı doktorla konuşmam gerek
aynen canım. internet sitelerine gir ordan iletişim numaraları var ara yada mail at kendi numaranı bırak onlar seni ararlar zaten :) Yolumuz açık olsun arkadaşım :))
canım sendemi orda yapacaksın tüp bebekmi donasyonmu hangisi birde ne zaman gideceksn
günaydın canım. ben yumurta donasyonu yaptırcam benim yumurtam yok( daha net tarih belli değil mayıs - haziran gibi inşallah gitme niyetimiz var bakalım
selam meltem bende yumurta donasyonu yaptırcam benimde yumurtam yok kaç yaşındasın canım sen
ben de 27yaşındayım ve benim de ayı şekilde donasyon dan başka çarem yok. bende Halil İbrahim beyde donasyon yaptırıcam.hsg çekildim çok şükür filmim normal çıktı.ben de en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.belki karşılaşırız.Allah yardımcımız olsun ne yapalım bizim de imtihanımız buymuş:)))))))sevgilercanım 28 yaşındayım ben ve benim donasyondan başka çarem yok. çok çok araştırdık Halil ibrahim bey bu konuda çok başarılıymış orda tedavi görmeye karar verdim
ben de 27yaşındayım ve benim de ayı şekilde donasyon dan başka çarem yok. bende Halil İbrahim beyde donasyon yaptırıcam.hsg çekildim çok şükür filmim normal çıktı.ben de en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.belki karşılaşırız.Allah yardımcımız olsun ne yapalım bizim de imtihanımız buymuş:)))))))sevgiler
selam kızlar. bende kesinlikle Halil ibrahim tekinde tedavi görmek istiyorum. daha önce orda tedavi görüp hamile kalan varmı
merhabalar ben HİT te tedavi gördüm ve şuan bi oğlum var ama biz tup bebek yaptırdk siz tup bebek mi yaptırcaksnz donasyonmu? Ayrıca çok memnun kaldık tavsiye ederim
canım ben cinsiyet tayini istiyorum onun içinde tüp bebek gerekli galiba dimi
kızlar günaydın nasılsınız? biz eşimle inşallah yazın kıbrısa gitcez kesin kararımızı verdik Halil ibrahim tekin olcak bizide alırmısınız aranıza :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?