günaydın mı desem tünaydın mı desem canım bilemedim :))) yaa bi uyumuşum sorma gitsin hehehe :)) kendini hamileliğe hazırlıyorum böyle yatarak :)))))
valla canım zaten şimdi uyudun uyudun sonra bebek uyutmicak zaten :)) benim oğlum gece uyutmuyo beni sonra öğlen uykusuna yatıyoruz beraber uyku düzeni falan kalmadı herşey alt üst yaaa :)) bazen çok kızıyorum oğluma yeteeeeerrrr diye bağırıyorum ama sonra o uyurken onu izliyorum ve kendime kızıyorum neden bağırıyorum diye bebişş o daha diye((( çok değişik bişey kızlar yaaa Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah hemde en kısa zamanda
yaaa benim bebişim olsunda ben zombi gibi gezmeye razıyım canım benimmm :)))
gulercim Allahın izniyle bebişin olduğunda bu sözleri sana hatırlatcam canım arkadaşım :)))
Günaydın milleetttt... Bi an önce Mayıs gelse de gidip bebişleri alıp gelsek ne güzel olur yaaa......... Aramızda Mayısta Kıbrıs yolcusu olan varmı benden başka :)))
günaydın kızlar bende hite gidecem ama nasıl olacak bilmiyorum çikolata kistim var 2,5cm acaba ön tedavi gerekecekmi nevin hanımla konuştuğumda gerekebilir demişti birde kızlar rahim filmi derken ya kızlar filmin kendisini atmıştım raporu var bende nasıl olacak kafam çok karıştı valla 2 kezde geliş gidiş olsun istemiyorum maddi aıdan sıkıntı oluyor ama bilmiyorum çok kararsızımm
günaydın kızlar bende hite gidecem ama nasıl olacak bilmiyorum çikolata kistim var 2,5cm acaba ön tedavi gerekecekmi nevin hanımla konuştuğumda gerekebilir demişti birde kızlar rahim filmi derken ya kızlar filmin kendisini atmıştım raporu var bende nasıl olacak kafam çok karıştı valla 2 kezde geliş gidiş olsun istemiyorum maddi aıdan sıkıntı oluyor ama bilmiyorum çok kararsızımm
biz konuştuk canım belki dört kezde konuştuk ön tedavi olacak dedi ben burdaki dr.küçük öyle birşeye gerek yok dediler deyince adet günü ara gel filmi flangönder dediler bende raporu var filmi hastaneden alabilir miyim acabacanım çok şükür kistin çok büyük değilmiş ama yinede bi tedavi gerektirebilir. Sen Nevin hanımı tekrar ara ve panik yapmadan güzel güzel konuş canım. elinde film, tahlil falan ne varsa yolla ona göre bi yol çiz. Senin tüp bebek mi donasyon mu olcak canım??
Canım rahim filmini çektirip gönderdim ben. sen hem raporu hem filmi gönderseydik Nevin hanım ne dedi peki
biz konuştuk canım belki dört kezde konuştuk ön tedavi olacak dedi ben burdaki dr.küçük öyle birşeye gerek yok dediler deyince adet günü ara gel filmi flangönder dediler bende raporu var filmi hastaneden alabilir miyim acaba
bu arada tüp bebek olacak
Anladım canım keşke önce bi gidebilsen ne iyi olurdu ama kısmet işte hem gerçekten pahalı. Tahlillerini en son ne zaman yaptırmıştın son 6 ayda falan yaptırmış olman lazım. keşke sen tek başına gidip hem tahlillerini götürsen hemde doktor seni bi muayene etse kistlerin için çok iyi olur yaa(
biz konuştuk canım belki dört kezde konuştuk ön tedavi olacak dedi ben burdaki dr.küçük öyle birşeye gerek yok dediler deyince adet günü ara gel filmi flangönder dediler bende raporu var filmi hastaneden alabilir miyim acaba
bu arada tüp bebek olacak
Anladım canım keşke önce bi gidebilsen ne iyi olurdu ama kısmet işte hem gerçekten pahalı. Tahlillerini en son ne zaman yaptırmıştın son 6 ayda falan yaptırmış olman lazım. keşke sen tek başına gidip hem tahlillerini götürsen hemde doktor seni bi muayene etse kistlerin için çok iyi olur yaa(
evet canım bende öyle düşündüm eşim istemiyo tek başıma gitmeni baya oluyor 1 yıl önceki tahliller burdaki dr.ön tedavi gerek demedi bana ne çok paraya düşkünler adam akıllı iş yapsalar ya hep zamn kaybı
evet canım bende öyle düşündüm eşim istemiyo tek başıma gitmeni baya oluyor 1 yıl önceki tahliller burdaki dr.ön tedavi gerek demedi bana ne çok paraya düşkünler adam akıllı iş yapsalar ya hep zamn kaybı
Canım o zaman ön tedavini burda gör sonra Kıbrısa gidin. Yani nerde yaşıyosan canım?
Canım bencede sen önce yaşadığın yerde bi ön tedavini gör kistlerin durumunu Nevin hanımada bildir ona göre Kıbrısa git. Şimdi gidersiniz transfer olmaz Allah korusun boşu boşuna yine masraf olur size.
bu ay aşılama deniycem olmazsa bunu doktordan isteecem tüm tahlillerimi istiycen birde eşimn sperm sayısı 38milyonmuş sence nasılCanım bencede sen önce yaşadığın yerde bi ön tedavini gör kistlerin durumunu Nevin hanımada bildir ona göre Kıbrısa git. Şimdi gidersiniz transfer olmaz Allah korusun boşu boşuna yine masraf olur size.
bu ay aşılama deniycem olmazsa bunu doktordan isteecem tüm tahlillerimi istiycen birde eşimn sperm sayısı 38milyonmuş sence nasıl
38 milyon gayet iyi canım. bildiğim kadarıyla 20 milyonun üstü normal sayılıyor. Sen nerde yaşıyodun canım ve kaç yaşındaydın?
38 milyon gayet iyi canım. bildiğim kadarıyla 20 milyonun üstü normal sayılıyor. Sen nerde yaşıyodun canım ve kaç yaşındaydın?
ben 26 yaşında istanbulda oturuyorum sen
inş.bu sefer allahın izniyle olur ya çok yorucu süreçler donasyon yumurta yok demek dimi pek anlamıyorum[/QUOTE]bende İstanbuldayım canım ve 28 yaşındayım bende. Ben donasyon yaptırcam çünkü olmuyor çocuğum 3 tane tüp bebek yaptırdık ama yok olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?