Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

günaydın mı desem tünaydın mı desem canım bilemedim :))) yaa bi uyumuşum sorma gitsin hehehe :)) kendini hamileliğe hazırlıyorum böyle yatarak :)))))

valla canım zaten şimdi uyudun uyudun sonra bebek uyutmicak zaten :)) benim oğlum gece uyutmuyo beni sonra öğlen uykusuna yatıyoruz beraber uyku düzeni falan kalmadı herşey alt üst yaaa :)) bazen çok kızıyorum oğluma yeteeeeerrrr diye bağırıyorum ama sonra o uyurken onu izliyorum ve kendime kızıyorum neden bağırıyorum diye bebişş o daha diye ((( çok değişik bişey kızlar yaaa Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah hemde en kısa zamanda

yaaa benim bebişim olsunda ben zombi gibi gezmeye razıyım canım benimmm :)))

Günaydın milleetttt... Bi an önce Mayıs gelse de gidip bebişleri alıp gelsek ne güzel olur yaaa......... Aramızda Mayısta Kıbrıs yolcusu olan varmı benden başka :)))

Günaydın milleetttt... Bi an önce Mayıs gelse de gidip bebişleri alıp gelsek ne güzel olur yaaa......... Aramızda Mayısta Kıbrıs yolcusu olan varmı benden başka :)))

günaydın canım. bende Mayısta gidiyorum inşallah..adet olunca Nevin hanımla haberleşcez ona göre ilaçların adını ve nasıl kullancağımı vercek sonrasında transfere gitcez hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım. senin ilk deneme mi olcak??

günaydın kızlar bende hite gidecem ama nasıl olacak bilmiyorum çikolata kistim var 2,5cm acaba ön tedavi gerekecekmi nevin hanımla konuştuğumda gerekebilir demişti birde kızlar rahim filmi derken ya kızlar filmin kendisini atmıştım raporu var bende nasıl olacak kafam çok karıştı valla 2 kezde geliş gidiş olsun istemiyorum maddi aıdan sıkıntı oluyor ama bilmiyorum çok kararsızımm

Canım rahim filmini çektirip gönderdim ben. sen hem raporu hem filmi gönderseydik Nevin hanım ne dedi peki

canım çok şükür kistin çok büyük değilmiş ama yinede bi tedavi gerektirebilir. Sen Nevin hanımı tekrar ara ve panik yapmadan güzel güzel konuş canım. elinde film, tahlil falan ne varsa yolla ona göre bi yol çiz. Senin tüp bebek mi donasyon mu olcak canım??

biz konuştuk canım belki dört kezde konuştuk ön tedavi olacak dedi ben burdaki dr.küçük öyle birşeye gerek yok dediler deyince adet günü ara gel filmi flangönder dediler bende raporu var filmi hastaneden alabilir miyim acaba
bu arada tüp bebek olacak

Canım rahim filmini çektirip gönderdim ben. sen hem raporu hem filmi gönderseydik Nevin hanım ne dedi peki

canım oda rapor falan istedi kızlar bu arada yeniden tüm tahlillerimi tutup göndermeyi düşünüyorum orası tahlil falan isterse çok para tutuyormuş gitmeden bi kaç hafta önce tahlil falan hepsini tutacam ne gerkiiyorsa yani bide yol çok tutuyor yoksa gidecektim ön tedavi için

38 milyon gayet iyi canım. bildiğim kadarıyla 20 milyonun üstü normal sayılıyor. Sen nerde yaşıyodun canım ve kaç yaşındaydın?[/QUOTE]

ben 26 yaşında istanbulda oturuyorum sen

38 milyon gayet iyi canım. bildiğim kadarıyla 20 milyonun üstü normal sayılıyor. Sen nerde yaşıyodun canım ve kaç yaşındaydın?

ben 26 yaşında istanbulda oturuyorum sen[/QUOTE]

bende İstanbuldayım canım ve 28 yaşındayım bende. Ben donasyon yaptırcam çünkü olmuyor çocuğum 3 tane tüp bebek yaptırdık ama yok olmadı (

ben 26 yaşında istanbulda oturuyorum sen

bende İstanbuldayım canım ve 28 yaşındayım bende. Ben donasyon yaptırcam çünkü olmuyor çocuğum 3 tane tüp bebek yaptırdık ama yok olmadı ([/QUOTE]
inş.bu sefer allahın izniyle olur ya çok yorucu süreçler donasyon yumurta yok demek dimi pek anlamıyorum

bende İstanbuldayım canım ve 28 yaşındayım bende. Ben donasyon yaptırcam çünkü olmuyor çocuğum 3 tane tüp bebek yaptırdık ama yok olmadı (
inş.bu sefer allahın izniyle olur ya çok yorucu süreçler donasyon yumurta yok demek dimi pek anlamıyorum[/QUOTE]

Aynen canım insanı maddi ve manevi olarak o kadar çok yıpratıyoki sadece bizi bu derdi çekenler anlar... Donasyon demek yumurta yada sperm bağışı demek canım. Donörden alınan yumurta yada sperm sorun neyse sana transfer ediliyor. Erkenden menopoza girenler, hiç yumurtası olmayanlar yada yumurta rezervi düşük olanlar bu yöntemi tercih ediyor. Benimde yumurtam az canım ve zaman geçtikçe de azalıyor maalesef yumurta donasyonu en uygun olanı diye düşünüyorum ben kendim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…