Kıbrıs. Siz olsaydınız napardiniz?

Doğum kilolarımı veremedim üstüne 5 kilo daha alınca ama oda çok zayıf değil denk durumdayız suan. Giyimime hiç karışmaz ama makyajı abartmışsın gibi şeyler söyler arada .

Zorla mi beni tatil e götür diyim . Tesetturluyum zaten deniz falan çok girmem yüzme bile bilmem pek.
Yanına yakistirmasa anlardım. Ve sürekli kültürlü biri olduğumu dile getirir

Bence eşiniz normal davranmış, diğer çalışanların yaptığı anlamsız.
Çoluk çocuk maaile iş gezisine gidilir mi? Bin tane dert bin tane sorun çıkar.
İş sonuçta ve adam rahat takılmak istemiştir.

Herkes eşini çocuğunu götürmüş ama .
Çok çocuk gördüm videoda .

Doğum kilolarımı veremedim üstüne 5 kilo daha alınca ama oda çok zayıf değil denk durumdayız suan. Giyimime hiç karışmaz ama makyajı abartmışsın gibi şeyler söyler arada .
yakıştırmamanın kültürle alakası olduğnu çok sanmıyorum da erkekler aynada kendilerini aşırı fit görür nedense o dev göbeği görmezler :) kendine bakmadan mankenlere yakıştırırlar kendilerini özgüven tavandır :)
kapalı olduğunuz için mi götürmüyor hiç bir yere anlamadım? iş arkadaşlarının eşlerinde hiç tesettürlü olan yok mu?
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mesela Denizli'de sırf tesettürlü aileler için dizayn edilmiş oteller var, denize girmeyin de otelin hamamına gidin mesela saunasına gidin oralar zaten kadın ayrı erkek ayrı. kapalı havuzlar bile ayrı. tamam eşinizle giremeyeceksiniz belki ama 1 saat ayrı kalabilirsiniz hem de kendinizi dinlendirmiş olursunuz.
eşinizin hadi seni tatile götürelim demesini beklemeyin siz söyleyin araştırın bulun nereye gitmek istiyorsanız hadi şu izninde şuraya gidelim çok merak ediyorum hem sana da tatil olur deyin bakalım o zaman ne diyecek

Ya esinin seninle sikintisi var mesela gittigi yerleri burnundan getirir misin? Ya senden utaniyor ortama ayak uyduramayacagini falan dusunuyor ya da hoslandigi baska birisi var bence.

Zorla mi beni tatil e götür diyim . Tesetturluyum zaten deniz falan çok girmem yüzme bile bilmem pek.
Yanına yakistirmasa anlardım. Ve sürekli kültürlü biri olduğumu dile getirir
Kültürlü olmakla yakıştırmak arasında bir bağlantı yoktur . Belkide tesettürlü olduğunuz için sizi o ortamlara yakıştırmıyordur . Alkol kumar vs .rahatsız olacağınızı düşünüyor olabilir . Ya da eşin bir hödük

Böyle iş gezilerine çalışanlar kafalarına göre eşi çocuğuyla gitmiyor ki.Şirket öyle ayarlıyor.Hem iş hem kaynaşma olsun çalışanlar arasında diye.Hoşlanan olur olmaz orası ayrı bir boyutu işin.

Ayarlanan böyle bir geziye,herkes eşini götürüyorken,benim eşim sen gelme dese bozulmanın dibini yaşarım.Hiçbir açıklamayı da kabul etmem.Aklına bin tane ihtimal gelmesi çok normal.Ben de olsam ben de düşünürüm.

Sağlam bir konuşma istiyor eşin.Kaldıramayacağın bir şey bile olsa sebebi söylesin.Bırakma ağzından almadan.Böyle kafanda bir sürü olur olmaz düşünceyle yaşamaktan iyidir.Geçiştirmesine izin verme.

Tesettürle alakası olduğunu sanmıyorum. Dediğiniz doğru kalkan da villa buldum gidelim dedim o kadar paraya değmez dedi. Sonuç napabilriim

Izledigim videoda en ön sırada oturan bayanlar hep tesetturluler di .
Etkinlik sahibinin eşi de tesettürlü.
Bana saygısı varsa öyle yerlere gitmez zaten

Izledigim videoda en ön sırada oturan bayanlar hep tesetturluler di .
Etkinlik sahibinin eşi de tesettürlü.
Bana saygısı varsa öyle yerlere gitmez zaten
Tanımadığımız için eşinizi karakterini bilemeyiz doğal olarak . Geriye tek bir seçenek kalıyor bu adam bir şeyler karıştıyor o halde .

Bence oturun konuşun deyin ki zaten doğru dürüst tatil yapmıyoruz, bu fırsatı neden benden esirgiyorsun? Kalkan’da villaya gereksiz değmez o kadar paraya dedin, ücretsiz geziye de götürmüyorsun, madem işyeri eşlerle gitmeye olanak tanımış bu gezilere gitmek benim de hakkım. Bir de aramayın daha o gezideyken düşünsün n’oluyo niye aramadı eşim diye, dönünce de dersiniz sana bozuldum aramadım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…