- 28 Mart 2013
- 12.876
- 17.495
- 498
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Neden aradiniz ki? Akli sizde kalsaydi keske.Kızım ba ba ba dedi hemen o sırada aradim biraz konuştuk yine tartıştık gene 3 e uyumamis arkadaslariyla 12ye kadar uyuduğu için arayamamis merak etse arardı ben aradığım.zaman saat 3tu
Aynen bende öyle düşünüyorumTanımadığımız için eşinizi karakterini bilemeyiz doğal olarak . Geriye tek bir seçenek kalıyor bu adam bir şeyler karıştıyor o halde .
Ben sizi sakinleştirmek için söylemiştim çoluk çocuğun ne işi var orada diye. Aman banane çok da tın kocanızın ne yaptığıLütfen sizin bahsettiğiniz ortam la benim bahsettiğim ortam aynı olmayabilir.
Yorum yapmayın rica ediyorum zaten gerginim kavga çıkmasın. Çözüm yolu arıyorum burda
Kocan ya kendini bekar diye tanıttı, ya bir haltlar karıştırıyor. Üzgünüm başka hiçbir şekilde açıklaması yok, olamaz!Kızım ba ba ba dedi hemen o sırada aradim biraz konuştuk yine tartıştık gene 3 e uyumamis arkadaslariyla 12ye kadar uyuduğu için arayamamis merak etse arardı ben aradığım.zaman saat 3tu
Kendimi alıkoyamıyorum. Kafamı kemiren çok şey var kendimi yememe az kaldıBence oturun konuşun deyin ki zaten doğru dürüst tatil yapmıyoruz, bu fırsatı neden benden esirgiyorsun? Kalkan’da villaya gereksiz değmez o kadar paraya dedin, ücretsiz geziye de götürmüyorsun, madem işyeri eşlerle gitmeye olanak tanımış bu gezilere gitmek benim de hakkım. Bir de aramayın daha o gezideyken düşünsün n’oluyo niye aramadı eşim diye, dönünce de dersiniz sana bozuldum aramadım diye.
SalakligimdanNeden aradiniz ki? Akli sizde kalsaydi keske.
Bende öyle düşünüyorumKocan ya kendini bekar diye tanıttı, ya bir haltlar karıştırıyor. Üzgünüm başka hiçbir şekilde açıklaması yok, olamaz!
Ne zaman gelecekSalakligimdan
Yarın akşam 8 gibi evde olurNe zaman gelecek
Kendime hakim olamiyorum ben burda çocuğumla tek basima ailesi demiyor bile napiyosun ne yiyosunuz ne içiyorsunuz diye benim ailem uzakta o rahat keyf keyfi giderken yanına mayo bile aldı daha neYa bence biraz rahatlayın önce, zaten bir haltlar karıştırıyorsa şu saatte siz kendi kendinizi yeseniz de birşey değişmez, ki ben aldattığını düşünmüyorum. Aramayın bir süre bunaltmayın kendinizi.
Zorla mi beni tatil e götür diyim . Tesetturluyum zaten deniz falan çok girmem yüzme bile bilmem pek.
Yanına yakistirmasa anlardım. Ve sürekli kültürlü biri olduğumu dile getirir
Ondan daha eglenceliyim dır . Sen olmasan yüzum gülmüyor der hep. Stresli is kolik pazar günü bile teli susmaz . Eskisi gibi değil tabi çok az dışarı çıkar oldukoldum çocuktan sonra maddiyatı düşünür oldu .Öncelikle Kıbrıs özelinde konuşacak olursak anlattıklarınızdan yola çıkarak Kıbrıs'ın sizin keyif alacağınız bi yer olduğunu düşünmüyorum açıkçası konu sahibesi. Yeni bebeği olmuş, yüzme bilmeyen ve muhafazakar bi hayat süren bi kadın olarak yapabilecekleriniz son derece kısıtlanırdı.
Şahane bi deniz, mevsimin uygun olmadığı zamanlarda denizi aratmayan şahane havuzlar, sağlam gece hayatı, uygun fiyatlı içkiler, kumar, biraz Türk bolca İngiliz soslu Akdeniz ada kültürü...
E siz yüzemezsiniz, yaşı nispeten büyük olsa bi derece ama bebeği odada yalnız bırakıp gece eğlenmeye çıkamazsınız, hadi çıktınız sanmıyorum ki eşinizin iş arkadaşlarının eğlence anlayışına uyum sağlayabilesiniz. (Normal iş gezisinde sızana kadar içen adamlardan bahsediyoruz kendiniz söylemişsiniz daha doğrusu eşiniz size öyle söylemiş. Olay Kıbrıs'ta geçiyo bi de düşünün yani.)
Özetle konu Kıbrıs özelinde kalmış olsaydı eşinize hak verebilirdim ben. Ama genele yayılmış bi durumdan bahsediyorsunuz siz. Adam sizi 2 senedir bırakın iş gezisine götürmeyi birebir tatile bile götürmemiş. Burada ciddi bir sıkıntı var işte.
Yani iş gezisi adı altında "zevk turizmi" yapıyor olabilirler pek çok yorum sahibesinin bahsettiği gibi. Ya da eşiniz sizi yanına yakıştıramıyordan ziyade siz yanındayken eğlenemiyor olabilir. Çok basit ya da çok çirkin bi sebebi olabilir bu durumun. Nereye çekseniz oraya gelebilecek bi konu.
Hep böyle miydi bu durum yoksa evlilikten/bebekten ya da başka bir gelişmeden sonra değişen bi şeyler mi oldu?
Çift olarak nasıl vakit geçirmeyi seviyosunuz? Başka çiftlerle bir araya gelip bi şeyler yapıyo musunuz ya da eskiden yapıyor muydunuz? Eğlenceli bi insan mısınız, eşinizle ortak bi eğlence anlayışınız var mı? Bu soruların cevaplarını bi düsünürdüm ben olsam.
Öyle mi dersinÖnceki konularına baktım eşinin gözü dışarıda. Rahat rahat etrafına bakınıyordur.
Yarina kadar yazmayin aramayin ararsa acmayin o haldrYarın akşam 8 gibi evde olur
Bu ne ise yaricak??Yarina kadar yazmayin aramayin ararsa acmayin o haldr
Öyle mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?