Kıbrıs. Siz olsaydınız napardiniz?

Eğlenceli bir insanım demişsin, işte eğlenceli olma. Her olayda bunu kafasına kak kıbrıs kıbrıs kıbrıs. Yani günlük görevlerinden kaçın demiyorum, yemek yap, temizlik yap cinselliğe de ok de ama bunları mutlulukla yapma, mutsuz ve gergin ol bu olaydan dolayı kızmış ol. Ve seni tatile götürene kadar değişme. "Maddiyat maddiyat diyorsun, bedava tatile götürmüyorsun, eve tıkılı kaldım, milletin eşi ne kıymetli, tabi biz yavrumla kıymetsiziz, babası kendi kendine takılsın biz dört duvar arasında hapis vs vs." Uzat uzat uzat sakız gibi olsun konu. Tatile götürsün tatilde de dibine kadar harca. Bir daha bedava tatile isteye isteye götürür :)

Öyle bir yazmışsınız ki geldiği zaman bogasim geldi

Herkes eşiyle gitmişken sizinki ne düşünüyor da götürmüyor eşini. Diğer adamlar neden eşlerini götürdükleri için pişman olacaklarmış? Kafamda deli sorular...

Üstelik telefonda da konuşamıyorsunuz. Bu yüzden kafanızda çok şey kurabilirsiniz. Ben de buna yardımcı olmak istemem açıkçası ama eşinizde bir sorun var gibi.

Kim bilir ne umutlarla gidiyo oraya malum rus cenneti. Adam ne olduğunu zaten belli ediyor ve anlıyorsunuz da inanmak istemiosunuz iste. Kadin olmak boyle bisey. Aynısını sen yapsan ne demek ben gelmiorum diye agzinla burnunu yer degistirir bole tipler.

9 ayını bitiren bebeğim var. Eşim beni davet etse gitmem. Çünkü biliyorum ki benim minik dana beşiği olmadan uyumaz, evde 4 öğün taze yemeği pişer, otelde yapamam, yoğurdunu mayalarım, otelde taze süt bulsak, maya bulamam vs. Sizin 10 aylık bebekle gitmeye gönüllü olmanızı takdir ettim demek ki kendinize güveniyorsunuz.
Ben olsam eşimin tek gitmesine takılmazdım çünkü günlük rutin işlerde bana yardımcı olur, bensiz bir yere gitmez, çocuğuna karşı ilgilidir. Yani o da nefes alsın, 1-2 tur makine döndürsün:), arkadaşlarıyla kopsun derim. Küçük bebeğim olduğu için, başkalarının eşleriyle gitmesi de çok kafama takılmaz çünkü bebekli aileler genelde tatillerde rezil olur.ben böyle düşünüyorum ama eşinizi siz tanıyorsunuz. Normalde vurdumduymaz, eve ve size ilgisizse -ki ''çocuğa zaten ben bakacağım neden götürmüyor anlamadım'' demenizden sorumluluğun sizin omzunuzda olduğu sonucuna vardım- tek gitmesi doğru olmaz. İnadına gidip, gezip, çocuğuyla ilgilenmeye zorlamak lazım. Hayat hep ona güzel olmasın, biraz da size olsun.

Sence ne gibi bir sorun

Rus cenneti derken

Yani ben kızımı ayağında sallıyorum öyle yatiyor. Sorun yok . Illaki 4 öğün yemek bulamam ama 3 idare edebilirdi . 3 ayllikken bile memlekete gitmiştim babam ameliyat oldu diye

Bilmiyodum bunu .
Geldi dün çamaşırlarını koklim dedim ama hep kendi parfümünü sıkmış hemde yeni sıkılmış gibi kokuyordu

Tesettürle alakası olduğunu sanmıyorum. Dediğiniz doğru kalkan da villa buldum gidelim dedim o kadar paraya değmez dedi. Sonuç napabilriim

Peki nereye gitmeye değer diye bir sor bakalım
Benim tatile ihtiyacım var ve seni çok özlüyorum ev dışında birşeyler yapmak istiyorum. Madem benim planımı beğenmiyorsun o zaman sen bizim için bir plan yap diyebilirsin ama sakince sinirli sinirli değil.
Tabi cevabını beğenmezsen bağırıp çağırmalısın bence :)

Bilmiyodum bunu .
Geldi dün çamaşırlarını koklim dedim ama hep kendi parfümünü sıkmış hemde yeni sıkılmış gibi kokuyordu
samantha doğru söylüyor.
Üzülerek söylüyorum bizim disco dediğimiz yerler orada genel ev olarak geçer.
Kadınların girişi yasaktır.
Etrafı yüksek ağa.lar veya çitlerle çevrili villalardır. (genelde)

Goturmicegini biliyorum . Kendimi daha fazla uzmeme gerek varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…