Kıbrıs ıcın kartlar farklı oluyomus ankesorlu ıcın. Alma sakın burdan dedı. Senın bı bılgın varmı
Evet canım. burdaki kartlar orda geçerli olmuyormuş. oradan kart alması gerekiyormuş ama orada da çok pahalıymış. 300 kontör 30 liraymış ama tak tak atıyormuş, hemen bitiyormuş. Bu arada havaalanına iner inmez alsın. çünkü kantinlerde kart bulunmayabiliyormuş. bir de belli bir süre kampda mı ne kalıyorlarmış. tüm askerler toplandıktan sonra (türkiyeden giden) birliğe bırakıyorlarmış ve ihtiyaca göre yerleri değişiyormuş. denetlemeler olduğunda filan çarşıya çıkamıyorlarmış. görüşmek sıkıntı oluyormuş o yüzden.
300 kontur de 30 lira değil. 15 lira. 100 kontur de 7bucuk liraya denk geliyo.
Ay cok parça parça yazdım ama kusura bakmayın
kıbrıs gerçekten problem gibi görünüyor. canım ankesörlüden ankesörlüyü arayabiliyor muyuz peki bilginiz var mı? yani cep numaramıza çağrı düşürse hemen ankesörlüden o numarayı arasak... offf... ben yurtta kalıyorum. elimin altında ankesörlü var. bu şekilde hem o çok fazla kontör harcamaz hem benim için de ekonomik olur diye düşünüyorum. bilmiyorum
canım bi de kıbrıs'ta nereye gidecekeri tsk nın yayınladığı belgde yazmıyor. oraya gidince mi belli olacak?
ankesör olayını bilmyom canm o asker hattı aldı ben burda aldığı hatta mesj atıyom o kıbrısta aldığından cevap atıyo.kıbrıstaki hattına mesaj atarsam 75 kuruş gidyo bazen yanlışlıkta atıyom :) hattında 120 dk var arada konuşuyoz daha çok mesjlaşıyoz 15 lira falan galba hat... nereye gitceğide belgede yazıyodu bizim değirmenlik sizinkide neden yazmıyo ki yazması lazım
bilmiyorum ki canım. başka bir sayfada uzun dönem kıbrıscılarınki belli diğerleri orda belli olacak diye bir şey okumuştum. seninki uzun döneme mi gitti? Bir de şu asker hattından biraz daha bahseder misin? belli sayıda mesaj hakkı mı oluyor o kampanyada. o zaman seninki içeri telefon sokmuş olmalı. ilk gidişte arama yaparlar telefon götüremez de çarşı iznine çıktığında alabilir belki.
bizim uzun çıktı canım ondandır belkide yedek subay olarak yapıyor tel kullanıyo ama genede komutanın yanında falan bakamıyo sizin er olarak yapcağı için daha dikkatli olması lazım
hat konusuda 20 TL
(yıllık taahhüte ilk 3 ay ücretsiz) Grup İçi 3.000 Dakika + Telsim İçi 150 Dakika + Türkiye Her Yöne 150 Dakika + 50 MMS + Her Yöne 3.000 SMS + 250 MB İnternet (ilk 3 ay) böle bizimki size uygun olanıda burdan bakabilirsin
KKTC Telsim | Fatural Tarifeler | Asker Tarifesi
dk az ama msjlaşıyoz en azından iyi olduğunu biliyom
Allah razı olsun canım. bu çok işimize yarayacak.. teşekkürler bilgiler için..
kızlar zaten askerı kıbrısta olan asker yarenlerının topici vardı orayada bakabılırdınız benım askerımde kıbrısta uzun donem askerlık yapıyor yaklasık 6 aydır kıbrısta yardım edebılecegım bı konu olursa seve seve ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?