kızlar zaten askerı kıbrısta olan asker yarenlerının topici vardı orayada bakabılırdınız benım askerımde kıbrısta uzun donem askerlık yapıyor yaklasık 6 aydır kıbrısta yardım edebılecegım bı konu olursa seve seve ederım
görüştüm çok şükür. iyi olduğunu söyledi kapattı. orda bekletiyorlarmış şuan. kızlar sizler nasıl görüşüyorsunuz askerlerinizle. ben şifreli kart aldım. beni aradığı ankesörlüyü çevirdim belki bir ihtimal konuşurum diye hemen 12 dakika bağlantı ücreti düşürdü karttan. öyle meşgul çaldı halbuki. bu kıbrıs çok pahalı olacak heralde. lütfen tecrübelerinizi paylaşın :18:
Sen 5 mayısta yazmıssın. Benim ki 6 mayısta teslim oldu yani pazartesi. Gece11 di son boluklere gıdıcez dedıgınde. Farklı zamanlardamı gıttıler. Bzm bgn ılk gun olucak bakalım gıdısat ne gorucez
Canım benimki cumartesi günü gitti. 4 mayısta kıbrıstaydı yani. o sabah beklettikleri yerden aradı bi tek. sonra aramadı. benim bi arkadaşımın sevgilisi de kıbrısta yapıyor. 8 günü kalmış. cep telefonuyla hiç uğraşma dedi. kskada adlı arkadaş bi telsim tarifesinden bahsetmişti ama 100 dk dese bile 50 dk sonra tarifeyi aşıyormuş. o dakikalar da kontör gibi tak tak atıyormuş. en güzeli ankesörlüden ulaşmakmış. ankesörlüler okul hastane askeriye hariç her yerde haftasonu ücretsiz biliyor musun?eğer manisadaki gibi geri aramalı bi ankesörlü olursa çok işimizi görür. olmadı çarşıya çıktığında sait bir yerden de arayabiliriz. internet imkanı da var da hadi biz nete giremedik diyelim..:44: bir de askeriyeyi aradığımız zaman konuşma süresi 7 dakikaymış. 7 dakika sonra otomatik kapanıyormuş sistem. tekrar ara bağlasınlar dedi arkadaşım. işte hangi kışlaya düştü bir öğrensem arkadaşın babası asker hemen ondan öğrenecem kışlanın numarasını. daha aramadı ki seninki neredeymiş? :26:
Canım benimki cumartesi günü gitti. 4 mayısta kıbrıstaydı yani. o sabah beklettikleri yerden aradı bi tek. sonra aramadı. benim bi arkadaşımın sevgilisi de kıbrısta yapıyor. 8 günü kalmış. cep telefonuyla hiç uğraşma dedi. kskada adlı arkadaş bi telsim tarifesinden bahsetmişti ama 100 dk dese bile 50 dk sonra tarifeyi aşıyormuş. o dakikalar da kontör gibi tak tak atıyormuş. en güzeli ankesörlüden ulaşmakmış. ankesörlüler okul hastane askeriye hariç her yerde haftasonu ücretsiz biliyor musun?eğer manisadaki gibi geri aramalı bi ankesörlü olursa çok işimizi görür. olmadı çarşıya çıktığında sait bir yerden de arayabiliriz. internet imkanı da var da hadi biz nete giremedik diyelim..:44: bir de askeriyeyi aradığımız zaman konuşma süresi 7 dakikaymış. 7 dakika sonra otomatik kapanıyormuş sistem. tekrar ara bağlasınlar dedi arkadaşım. işte hangi kışlaya düştü bir öğrensem arkadaşın babası asker hemen ondan öğrenecem kışlanın numarasını. daha aramadı ki seninki neredeymiş? :26:
Bn netten arastırdım. Kktcturkcel asker tarifesi var. Faturalı hat. %50 indirimli arıyo turkıyeyi. Bide 15 tl ye paket var. 120 dk verıyo turkiye ıvın sms te var yanında. Dk bıtınce %50 indirimden dewam ediyo tarife. Piranha mi ole bıyerde bolugu. 28. Mekanize istihdam ve savas taburu 1. Bolukte bnmki. Sabah 11 de aradı ıyıyım su sıkıntıdı yok gunde 3 kere dus alabılıyomusuz fln dedi ama manisadaki gibi arayamıyo sık sık. Arkadasın kartından aradı. Henuz anlesorlu kartı bıle yok. Ahhhh manisa ahhh
Bıde bana 3 dk arayabiliyosun falan dedi 7 dkysa iyimis razıyım artık napalım. Senın asker nerde tam olarak. Koy gıbı bıyer bnmkidi lefkosayla magosa aradı bıyer sanırım
bizim dklar düşmüyor canm normal düşüyo.ayrıca tel soksada arama oluyo geçen hfta yaptılar arama aldılar hep bide net cafe gibi biyer açmışlar her yerde varmı bilmiyom askerler yararlansın die ama face msn falan yokmuş.biz hiç ankesörden konuşmadık
Canim hiç aramadı ki. Bir arasa ben bi yolunu bulacağım ona ulaşmak icin ama. Hava alanından aramıştı iyiyim demek icin o kadar. Biz napacaz Canim yaa.. daha 4 ay var.
Bilmiyorum canım yaa cok mutsuzum. Arkadasının kartı olmasa benı de arayamıcaktı. Gecmicek gibi zaman 81 il varken kıbrıs cıktı bize de(
Doğu sınırı olmadığı icin gerçekten şükrediyorum. Ama doğudan sonra en sıkıntılı kıbrıs . Ona kanaat getirdim yani.
bizim dklar düşmüyor canm normal düşüyo.ayrıca tel soksada arama oluyo geçen hfta yaptılar arama aldılar hep bide net cafe gibi biyer açmışlar her yerde varmı bilmiyom askerler yararlansın die ama face msn falan yokmuş.biz hiç ankesörden konuşmadık
Aslında raht biyermis ole dedi ama bizim icin sıkıntı haberlesme sadece. Cok alıstık manisadan zırt pırt konusmaya ondan heralde zor geliyo smdi dimi. Alısvaz ya bı yolunu bulurlar elbet ararlar. Alıssınlar bı duruma. Orda olan eskılerden ogrenırler ayrıntıları artık...
Kaynanam saolsun tanıdıgı varmıs kıbrısta numara bulmus ordan aradım bagladılar. Cok rahatım aksam 2 den snra whatsapp ta bulusalım fln dedi. Nasıl olcak dedım sen mrk etme dedi. Anlamadım canım beler donuyo. Pirhan 1. Boluk benim no:0392 382350 ara belki ordan sana yardımcı olurlarCanim ablasina msj attım dayanamadim. Babasını aramış dün. Cam ağacının dökülen yapraklarını temizlemisler. Çok fazla yılan kertenkele varmış.
Kaynanam saolsun tanıdıgı varmıs kıbrısta numara bulmus ordan aradım bagladılar. Cok rahatım aksam 2 den snra whatsapp ta bulusalım fln dedi. Nasıl olcak dedım sen mrk etme dedi. Anlamadım canım beler donuyo. Pirhan 1. Boluk benim no:0392 382350 ara belki ordan sana yardımcı olurlar
Bn netten arastırdım. Kktcturkcel asker tarifesi var. Faturalı hat. %50 indirimli arıyo turkıyeyi. Bide 15 tl ye paket var. 120 dk verıyo turkiye ıvın sms te var yanında. Dk bıtınce %50 indirimden dewam ediyo tarife. Piranha mi ole bıyerde bolugu. 28. Mekanize istihdam ve savas taburu 1. Bolukte bnmki. Sabah 11 de aradı ıyıyım su sıkıntıdı yok gunde 3 kere dus alabılıyomusuz fln dedi ama manisadaki gibi arayamıyo sık sık. Arkadasın kartından aradı. Henuz anlesorlu kartı bıle yok. Ahhhh manisa ahhh
Kaynanam saolsun tanıdıgı varmıs kıbrısta numara bulmus ordan aradım bagladılar. Cok rahatım aksam 2 den snra whatsapp ta bulusalım fln dedi. Nasıl olcak dedım sen mrk etme dedi. Anlamadım canım beler donuyo. Pirhan 1. Boluk benim no:0392 382350 ara belki ordan sana yardımcı olurlar
Canim telefon geldi çok şükür. Benimki 39. Mekanize de mebs bölüğündeymis. Çok pişmiş oralar. Yazıcı yapmış komutan bugün onu. Daha rahat olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?