Doğuma Hazırlık Kiddy bebek arabaları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
Merhabalar; doğuma az bir süre kaldı ve her ne kadar kış bebeği olacak olsa da, oto koltuğu dahil olan bir travel sistem şimdiden almak istiyorum. Armudun sapı üzümün çöpü derken kiddy markasına denk geldim ve Alman malı olması biraz daha dikkatimi çekti. Ülkemizde sadece İstanbul'da ve online satış mağazalrında satışı var ve baya da indirime girmiş; hatta bi dünya kampanyayla baya iyi fiyatlara gelebiliyor. Ama ilk çocuğum ve ben daha tam olarak neye ihtiyacım var onu bile bilemezken bu parayı çat diye vermeli miyim tartışılır.

Ne dersiniz kızlar? Kullanan fikri olan var mı?

Merhaba,
ben kiddy baston puset ve evo ana kucağını kullanıyorum. gayet memnunum. ana kucağı sapından arkaya itince düz yatıyor, fiyat kalite performansı çok iyi.

Merhabalar; doğuma az bir süre kaldı ve her ne kadar kış bebeği olacak olsa da, oto koltuğu dahil olan bir travel sistem şimdiden almak istiyorum. Armudun sapı üzümün çöpü derken kiddy markasına denk geldim ve Alman malı olması biraz daha dikkatimi çekti. Ülkemizde sadece İstanbul'da ve online satış mağazalrında satışı var ve baya da indirime girmiş; hatta bi dünya kampanyayla baya iyi fiyatlara gelebiliyor. Ama ilk çocuğum ve ben daha tam olarak neye ihtiyacım var onu bile bilemezken bu parayı çat diye vermeli miyim tartışılır.

Merhabalar bende kiddy kullanıyorum oğlum biraz tombul araştırdığımda iç hacmi en uzun olup, düz yatış fonksıyonu ve dik konuma gelebilen evolutıon pro anakucağını aldık ve city nmove baston puset arabaları ile istediğim renkte kombin yaptım. Bağlantı adaptörlerini hediye olarak gönderdiler. Anakucağından aşırı memnunum yatış pozisyonu var kolu yatırınca yatma pozısyonuna gelıyor kolu kaldırınca dık pozısyona gelıyor bebeği rahatlıkla heryere taşıyorum evde de kullanabiliyorum, yaklaşık 15 aya kdr otomobilimizde de kullandık. Bebek arabasıda oldukça kullanışlı ve pratık oturma bölgesini komple makıneye atıp yıkayabılıyorum, tentesi baya korunaklı kapatması ve taşımasıda kolay. Bu ürünleri kullandıktan sonra oğlum büyüdü birde otokoltuğu ihityacımız oluştu baya araştırma yaptık onda da yine kiddy guardianfixpro2 modelini seçtik hatta otokoltuğundaki özellikleri bizi baya etkiledi, ön taraftaki güvenlik barı önden bakıldığında baya büyük görünüyor ama çocuğa değen kısmı minicik bir kısım işte bir çok özelliği ile baya memnun kaldık araştırırken pek bilgiye rastlayamadığımdan deneyimlerimi paylaşmak istedim umarım yararlı olur.

Hamileyim doğum tarihimiz yaklaşıyor İlk çocuğumun bebek arabası Kiddy Click N Move3 idi ondan memnun kalmıştım anakucağı farklı bir markadandı bel desteği pek iyi değil içindeki pedler çok zayıftı bütçemiz o zaman el vermediğinden ötürü daha kaliteli bir ürün alamamıştık, forumlarda okuduğum kadarı ile Kiddy Evolution Pro2 Ana Kucağı iç hacmi en geniş ürünmüş ve Alman Agr tarafından sertifika vermişler. Dün kanallarda gezinirken algıda seçicilik sanırım direk bebekli dizilerde hangi anakucaklarını kullanıyorlar onlara bakıyordum. Paramparça dizidinde Dilara bir anakucağı taşıyordu sanki renginden dolayı benzetmişte olabilirim ama Kiddy Evolutıon Pro ürününe benzettim. Baya kaliteli görünüyordu. Sponsor kısmını bekledım ama reklam süreleri uzadıkça uzadı yine göremedim. Dikkat eden var mı?

Merhaba. Ben kiddy city nmove arabayı çok beğendim fakat oğlum bir buçuk yaşında geniş midir. Kaç yaşına kadar binebilir, yağmurluğu var mıdır. Ona göre hemen sipariş geçeceğim kullananlar önerir misiniz?

Bizde
Kiddy City'n Move Baston bebek arabası aldık görümceme gayet memnunuz uzun bi araştırma sonrası bunda karar kaldık. uzun bir süre kullanım süresi var doğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanabiliyor çocuklar hem yatış özelliği ve çocukların rahat etmesi çok önemli .Aynı zamanda arabaların tekerlek kısımlarıda önemli malasef yollarda araba kullanmak bir anne için çok önemli rahat hareket ettirip sürmesi için tekerlek kısmı da önemli bu yüzden kiddy de karar kıldık.Çocugumda araştırma yapmadan almıstık :( memnun kalmadım .İkinci cocugumda kesinlikle tercihim kiddy olacaktır.

Bizde kiddy tercih ettik. Elimize sorunsuz bi şekilde ulaştı. İyiki kiddy almışız çünkü ürün o kadar kaliteliki görmeniz lazım. Ayrıca kiddy müşterileriyle çok ilgililer her mesajınıza cevap veriyorlar.

Kiddy Evostar 1 ürününü satın aldık ikl çocuğumda kullandığım bebek arabam çok hantaldı ve hem bebek hem de araba ile uğraşamıyordum, evostar gerçekten fazlasıyla pratık tek elle bebek arabasını açıp kapatabılıyoruz. Tasarımı ve sürüş konforu çok başarılı herkese tavsiye ederim.

Back
X