- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
ayy sıze ımrenıyorum valla yaa anam bızde hıc ıs yok
kız ısyan yok ısyan yok benm kurulu duzenım varda noluo mısafr yatak odam bıle var mutfagım yok kendıme aıtsen bide benı düşünn okulun varmış ne güzel benım oda yok ütü çamaşır bulaşık haftada bır belki çarşıııı çıkarımmm eşim çok yorgun gelioooo(sabıt evıım yokkk eşyalarımı kaynananım evınde bı odasına tıktımm düştüm eşimle yollara allaha çok şükür sıkıntım yok ama kım istemez düzenli ev güzel mısafir odası sabıt bı mutfak
ınankı yaaaa oda onların sanssızlıgı ıste...ne garıp ıs bazıları ıcın sanssızlık olan sey bızım ıcın sans hatta mucıze...hayat ne kadar tuhafvalla anam ya mıllet tecavuze ugruyo hemen hamıle kalıyo bız 2 yıldır ugrasıyoz bı b...ebek oldugu yok
ya bende mı bı ılac alsamda kullansam anlamadımkıııı hıcbısey yok dıo doktorlar ama gel gelelım bebekte yok :44:
bu ayda olmazsa zaten gtcem bı ozele bende ya hıc ılgılenmıyolartatlım banada bugüne kadar gıttıgım devlet hastanesı dr ları bişe yok deyıp gecıstırıolardı baktım olmucak özel bı polıklınıge gıttım orda buldular ama bu ılac zayıflatıoda dıolar ben sabıt kıloda kalmıstım cok fena ishal yapıo.seker ılacı oldugundan kafaya göre kullanmayın sakın bunla ılgılı okumustum var öle ay zayıflayım hadı bunu içeyım dıyen dr unuza danısın 1000 mg cünkü=(
tatlım banada bugüne kadar gıttıgım devlet hastanesı dr ları bişe yok deyıp gecıstırıolardı baktım olmucak özel bı polıklınıge gıttım orda buldular ama bu ılac zayıflatıoda dıolar ben sabıt kıloda kalmıstım cok fena ishal yapıo.seker ılacı oldugundan kafaya göre kullanmayın sakın bunla ılgılı okumustum var öle ay zayıflayım hadı bunu içeyım dıyen dr unuza danısın 1000 mg cünkü=(
hosgeldın cemrecııııkkkk:)haydi bakalım katıl sende bize bat ne zaman yazalım senıde belkı gzel haberler alırız senden:)selam arkadaslar ben de kikoluyum boy 1.61 kilo 75
haliyle insulin direncim varmis, bir aydir glifor kullanmaya basladim ve her gun bir saat yuruyus
subatta bir dusugum oldu, simdi yeniden denemeye basladik..
selam arkadaslar ben de kikoluyum boy 1.61 kilo 75
haliyle insulin direncim varmis, bir aydir glifor kullanmaya basladim ve her gun bir saat yuruyus
selam arkadaslar ben de kikoluyum boy 1.61 kilo 75
kesinlikle doktora danışmadan ilaç almamalıyız... ama kk da kala kala valla jınekolog oldukkk yanıı oku oku canımız çıkıo akşama kadar:)))
ay ben cok uzaktayımmmm kırklareli bnmmbende yazdıklarımızı okuyanlar ıcın yazdım canım valla cok var dedıgımız gıbı.haklısın valla uyumaya bıle gıdemedım sözde oglan uyurken dınlencektım nerdeee=( hamıleykende cok okurdum bı burayı okuodum bıde kagan kocatepeyı gebelık.org cok yardımcı olacak seyler yazılıo. memleket neresı ben ızmırdeyım drumu önerebılırım.
ay ben cok uzaktayımmmm kırklareli bnmm
hosgeldın cemrecııııkkkk:)haydi bakalım katıl sende bize bat ne zaman yazalım senıde belkı gzel haberler alırız senden:)
aynen bnmde:)15 eylul herhalde dimi:)benim bat 15 agustos
yimirtlama cubuklarim, gebelik testlerim herseyim hazir
selamlar çok kilolu sayılmazsınız boylusunuz çunkuuu ....inş bu ay kalırsınızzzz en azından hamile kalabildiğinizi biliyosunuzzzzzzz....:))) yaaaaaaaaaa ben 155 boy 73 kilo pikniktüpüyüüümmmmgöbeğim aylık gibi bebekte eklenırse 14 aylık göbekle gezerimmm
aynen bnmde:)15 eylul herhalde dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?