kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

kız ısyan yok ısyan yok benm kurulu duzenım varda noluo mısafr yatak odam bıle var mutfagım yok kendıme aıt

valla anam ya mıllet tecavuze ugruyo hemen hamıle kalıyo bız 2 yıldır ugrasıyoz bı b...ebek oldugu yok
ınankı yaaaa oda onların sanssızlıgı ıste...ne garıp ıs bazıları ıcın sanssızlık olan sey bızım ıcın sans hatta mucıze...hayat ne kadar tuhaf

ya bende mı bı ılac alsamda kullansam anlamadımkıııı hıcbısey yok dıo doktorlar ama gel gelelım bebekte yok :44:

tatlım banada bugüne kadar gıttıgım devlet hastanesı dr ları bişe yok deyıp gecıstırıolardı baktım olmucak özel bı polıklınıge gıttım orda buldular ama bu ılac zayıflatıoda dıolar ben sabıt kıloda kalmıstım cok fena ishal yapıo.seker ılacı oldugundan kafaya göre kullanmayın sakın bunla ılgılı okumustum var öle ay zayıflayım hadı bunu içeyım dıyen dr unuza danısın 1000 mg cünkü=(

selam arkadaslar ben de kikoluyum boy 1.61 kilo 75
haliyle insulin direncim varmis, bir aydir glifor kullanmaya basladim ve her gun bir saat yuruyus
subatta bir dusugum oldu, simdi yeniden denemeye basladik..

bu ayda olmazsa zaten gtcem bı ozele bende ya hıc ılgılenmıyolaro ısın sakası tatlım agrı kesıcı bıle kullanamıom ben kolay kolay yasak bana nerde kalmıs o ılacı ıccem:)

kesinlikle doktora danışmadan ilaç almamalıyız... ama kk da kala kala valla jınekolog oldukkk yanıı oku oku canımız çıkıo akşama kadar:)))

haliyle insulin direncim varmis, bir aydir glifor kullanmaya basladim ve her gun bir saat yuruyus
hosgeldın cemrecııııkkkk:)haydi bakalım katıl sende bize bat ne zaman yazalım senıde belkı gzel haberler alırız senden:)

facebook yokmu senııın ordan daha ıyı konusuyoz bıız yasomla adını da yanlıs yazmısımm

Son düzenleme:

selamlar çok kilolu sayılmazsınız boylusunuz çunkuuu ....inş bu ay kalırsınızzzz en azından hamile kalabildiğinizi biliyosunuzzzzzzz....:))) yaaaaaaaaaa ben 155 boy 73 kilo pikniktüpüyüüümmmm göbeğim aylık gibi bebekte eklenırse 14 aylık göbekle gezerimmm

ALLAH ım en yakın zaman da verır ınsallah hepimizee

kesinlikle doktora danışmadan ilaç almamalıyız... ama kk da kala kala valla jınekolog oldukkk yanıı oku oku canımız çıkıo akşama kadar:)))

bende yazdıklarımızı okuyanlar ıcın yazdım canım valla cok var dedıgımız gıbı.haklısın valla uyumaya bıle gıdemedım sözde oglan uyurken dınlencektım nerdeee=( hamıleykende cok okurdum bı burayı okuodum bıde kagan kocatepeyı gebelık.org cok yardımcı olacak seyler yazılıo. memleket neresı ben ızmırdeyım drumu önerebılırım.

ay ben cok uzaktayımmmm kırklareli bnmm

kızlaaarrr paylaşabılen bi fotosunu paylaşsa yaaaa daha ıı olurdu dıe dusunuomm

seninle oranti olarak ayni sayiliriz ama sen bana ''cok kilolu sayilmazsin boylusun'' dedin...himmmm, buna gore bana tam anlamiyla iltifat etmis oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…