yok kızz ne olcak ben dayanamam yaparım bır ıkı saat sonra yıne huyum kurusun cok sabırsızımmvalla ne dıyım tatlımmmmmmmmmben çok bılgılı değilim bu ovu testi hakkındaaaa bu gun yapmazsan acaba bişe olurmu?
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnmaşallah allah bağışlasın.. çok tatlı bı oğluşunuz var darısı benım ve yasemınımınnn başınaaaaaaa inşallahhh...
yok kızz ne olcak ben dayanamam yaparım bır ıkı saat sonra yıne huyum kurusun cok sabırsızımm
ben deldiiimmm kikilolular
allahhhıııııımmmmm bu ne kafiye yarabbiiimmmmm karnım agrıdı gulmektenhoşgeldin ıwanttobaby bizde istiyoruz birer baby:)))))))
kızz bana bak bizim kikomuzla kafa bulma bakiimben deldiiimmm kikilolular
ay kız ne bılııım duzeltememısım herhalde ya cokta ugrasmıstım oysakıyaseminn hala kikolu duruyomu ihihih
bu kadar çabaya sen bu ay doldurursun gobusu na bak buraya yazıombugece tombul hamile kalan yok yaaaa ... haydi tombul bayanlarrr çalışalımmmmm başaralımmm yumurtlayalımmmm gebe kalalımmmmmmmmmmmm...ayyyy ben delirdimmmmmmmm galibammm:)))))))))kendimi şu oy almaya çalışan politikacılara benzetttimmmmmmmmmmmDD haydiiii ton tonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr))
ay bu hatunlar döktürüyo bu gecenasıl ıstersen oyle konus emınemm canımsınn
bak bak baaakkk hala kafa buluo benle!!!kız bende facede senın profılınde paylasayım bıseylerde gör senolsun tatlım bence duzeltme yenı bı yorum getırmıssın eglencelı olmus
bu kadar çabaya sen bu ay doldurursun gobusu na bak buraya yazıom
bugece tombul hamile kalan yok yaaaa ... haydi tombul bayanlarrr çalışalımmmmm başaralımmm yumurtlayalımmmm gebe kalalımmmmmmmmmmmm...ayyyy ben delirdimmmmmmmm galibammm:)))))))))kendimi şu oy almaya çalışan politikacılara benzetttimmmmmmmmmmmDD haydiiii ton tonlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr))
kız nereye gttı gene senın kocayaso koca yokkı döktürekömrüm gecelerı koca beklemekle gecıyo gençliğim ellerimin arasından kayıp gıdıyo tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?