inşalllaaaaahhhhhhhhhbu dusukten sonra hersey bozuldu...tam 29 gunde bir olurdum simdi kafasina gore gidiyor...14-15-16 eylul tarihlerinden biri olacak...olmamasi dilegiyle...birbirimize gebelik testlerimizi gosterecegiz insallah...
bende fazla kılolarla bası belada olan bırıyım malesefşuan yaşım 21 boyum 1.78 civarı ve bu aksam tartıda rekoru gordum tam 93.9 ramazanda tam 9 kılo almısım kahroldum resmen :84::84:15 yaşımdayken sara tedavisi gördüm bi kaç yıl tabi onun yanında agır psıkolojık cökuntuyle bırlıkte şizofreni tedavisi gördüm yok yere.
Ve ilk 3 ayda 25-30 kılo aldım ılaclarla ve veremedım daha sonra kaldı hepsi..
1 yıllık evlıyım ve hala bende tık yok bebekte olmuyo bende oldu olcak derken çay içmeyi hep erteledim çok moralim bozuk.
evlendıgımden beride sureklı kılo alıyom 75 kıloydum evlendıgımde...hamile kalmak istiyorum ama olmuyo neyi beceremiom anlamış deilmm
kontrollerde de hıcbi sorunum cıkmıo anlamadım gitti.
birbirimize destek olalım istiyorumm haydi kızlar toplanın gelin:)
haaa bu arada nrkny sana ayrıca teşekkürlerimi iletıyorum hayatımm seviom senii:)
BAT tarihlerimizzzz
ysmnn : 12 eylül
nrkny : 5 eylül
Iwanttobaby : 6 eylül
cemrecik : 15 eylül
kız dostmusun dusman mısın tombıse kek börek soylenır mıhadi bakam hayırlı ugurlu olsun varmı arttırannnnnn kilolu hamilelerrrrrrr çıkın çıkınnnnnnn gelinnkeke börek pasta herşey var bu topicte ..
kız dostmusun dusman mısın tombıse kek börek soylenır mı
bak bu ıı ıstesoyleee guselll bir tavuk izgara yanina coban salata...ekmeksiz yiyebildigin kadar yeeee
soyleee guselll bir tavuk izgara yanina coban salata...ekmeksiz yiyebildigin kadar yeeee
boyunuz kaç????????????:)
kızlar ne güzel sohbetler edıosunuz öle yaa=)) bende kılolu hamılelerdendım hayatım boyunca hep kıloluydum pko lu olanlardanım ama benım seker metabolızması bozukmus oda pko ya sebep oluomus sonuctada adet düzensızlıgı. cok korktum cocugum olmaz dıe esımde cocuk ıstemıodu zor ıkna ettım dr um ılac vermıstı glucophage içtim 2.5 ay sonra hamıle kaldım artık ilaç işe yaradımı bılmıyorum çünkü ılaca basladıktan sonra bır kere adet gördüm oda üstüne görmeye benzıodu. 87 kılo ıle hamıle kaldım 85 e düştüm mıde yanmasından.hamılelık sonunda ıse 92 93 lerdeydım dogum sonrası hemn aynı kıloya düştüm suan ıse oglum 7 aylık ıkı kılo fazlayım emzrmek ıse yarıo gercekten ama bıyandanda süt olsun dıe yıyosun ozaman kılo vermek hayal oluo zaten gırtlak acık gerısını siz düşünün artık =))
maşallahın var hani
ay ben cok uzaktayımmmm kırklareli bnmm
benım yerim sürekli değişiooooo:)) bazen siiirt bazen edirne bazen çanakkale değişken yanı sabıt duramıyorum ben :))))))))))))
cok saol cnm yazdıkların en cok bnm ısıme yaradı bende aynı senın gıbıyım 1.78 = 93merhaba arkadaslar herkese fıkır yada moral olsun dıye yazıyorum boy 1.75 kılo 90.1 ıle hamıle kaldım malumunuz boyum uzun oldugun ıcın kılonu gostermıyorsun denebılır ama aksıne 90 kg gostermesem bıle oldukca ırı duruyorum:))su anda 39+3 haftalık hamıleyım hamıleliğimin ılk 3 ayında sadece cubuk kraker yedım ve onuda sureklı gerı cıkardım 83 kg kadar dustum metyoboloızmam alt ust olmustu 2 gun hastanede yattım serum felan aldım kendımı toparladım 3. ay bıttı benım ıstah yerıne geldı ama oyle boyle degıl ne gorsem yıyesım gelıyo bırde kucuk bı ılcede yasıyoruz aylık kontrol ıcın ıl merkezıne gıdınce herseye saldırasım gelıyordu ama kendımce buldugum yontemle cok kılo almadım canım tatlı cektıgınde bol bol meyve yedım yemeklerde kendımı hıc kasmadım sadece ekmek yemedım cok fazla....calıstıgım ıcın ara ogunlerımı ıs yerınde meyve ve sut yada yogurtla yaptım hergun mutlaka sut yada yogurt tukettımm ama aksamları ac yatamaz oldugumdan yatmadan meyve ve ya sut ıctım kendımı hıc kasmadım canım ne ısterse yedım sADECE kola ıcmedım ve cıpsı cok abartmadım kımseyede kulak asmadım oyle yata yatada hamılelık gecırmedım hala kendı ısımı kendım goruyorum su anda 97-98 kg cıvarındayım zaten artık son hafta oldugundan kılo almamda durdu bebısımde 3.700 kg yanı ıkımızde gayet ıyıyız cok sukur aslında 15 kg almama ragmen dr hamıle kaldıgım kg hesaplıyor boylece 8 kg almıs gıbı oldum yanı kımse moralını bozmasın herkese hayırlı dogumlar:)))
dogur kız dogur gel beraber doguralımmmmBu sayfa pek bi eğlenceli olmaya başladı. bana da ikinciyi yaptıracaksınız bu gaz ve kilolarımla.
hosgeldın cnm sefalar getırdın sende bnm gıbı evlılık madurusun demekSLM GENÇLER :) bende ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM 20 YAŞINDA , 1.55 BOYUNDA VEEEEEEEEEEE 75 KİLOYUM1 senedir evliyim .. 6 aydır bebek istiyoruz ama hala olmadı evlendiğim de 63 - 64 falandım evledikten sonra çok kilo aldım şimdi veremiyorum .... çok üzülüyorum kendimi falan beğenmiyorum... bide bebeğin kilo yüzünden olmadığını düşünmek deli ediyo beni diyete başladım tekrar ama olmuyo olmuyoo olmuyooo
yok cnm malesef yenı evlı sayılırım ben 2 gun sonra bır yıl olcakhakkaten uzaktaymıssın canım ya.allah herkeese hayırlısıyla saglıklı bırer evlat nasıp etsın kımseyı arattrmasın ınsallah senınde yoktu demı cocugun
vvaaaaayyy muhtesemmmmben de 1.72 boy ve 85le hamile kaldım.doğuma giderken 90 kiloydum.çok şükür bebeklerim de sağlıklıdodular.ama kimse inanmıyor sadece 5 kilo aldığıma. bebişlerim benden yemişler.çünkü doğumdan cıktığımda 80 kiloydum. zayıflayark doğum yapan nadir insanlardanım sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?