kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

hadi bakam hayırlı ugurlu olsun varmı arttırannnnnn kilolu hamilelerrrrrrr çıkın çıkınnnnnnn gelinn keke börek pasta herşey var bu topicte ..

Bu sayfa pek bi eğlenceli olmaya başladı. bana da ikinciyi yaptıracaksınız bu gaz ve kilolarımla.

canım benim de çok şeker bir insan olduğum için metabolizmam şekeri depoluyormuş glukofene başladım pko için de diane ve farlutal. pko jun tek çözümü kilo vermek ben öyle aşmıştım zamanında.

maşallahın var hani

maaşllah mı hem de nasıl. eşim spor salonuna yazdırmış eylülde başlıyorum hedefim haziran veya temmuz 55 kilo olmak

merhaba arkadaslar herkese fıkır yada moral olsun dıye yazıyorum boy 1.75 kılo 90.1 ıle hamıle kaldım malumunuz boyum uzun oldugun ıcın kılonu gostermıyorsun denebılır ama aksıne 90 kg gostermesem bıle oldukca ırı duruyorum:))su anda 39+3 haftalık hamıleyım hamıleliğimin ılk 3 ayında sadece cubuk kraker yedım ve onuda sureklı gerı cıkardım 83 kg kadar dustum metyoboloızmam alt ust olmustu 2 gun hastanede yattım serum felan aldım kendımı toparladım 3. ay bıttı benım ıstah yerıne geldı ama oyle boyle degıl ne gorsem yıyesım gelıyo bırde kucuk bı ılcede yasıyoruz aylık kontrol ıcın ıl merkezıne gıdınce herseye saldırasım gelıyordu ama kendımce buldugum yontemle cok kılo almadım canım tatlı cektıgınde bol bol meyve yedım yemeklerde kendımı hıc kasmadım sadece ekmek yemedım cok fazla....calıstıgım ıcın ara ogunlerımı ıs yerınde meyve ve sut yada yogurtla yaptım hergun mutlaka sut yada yogurt tukettımm ama aksamları ac yatamaz oldugumdan yatmadan meyve ve ya sut ıctım kendımı hıc kasmadım canım ne ısterse yedım sADECE kola ıcmedım ve cıpsı cok abartmadım kımseyede kulak asmadım oyle yata yatada hamılelık gecırmedım hala kendı ısımı kendım goruyorum su anda 97-98 kg cıvarındayım zaten artık son hafta oldugundan kılo almamda durdu bebısımde 3.700 kg yanı ıkımızde gayet ıyıyız cok sukur aslında 15 kg almama ragmen dr hamıle kaldıgım kg hesaplıyor boylece 8 kg almıs gıbı oldum yanı kımse moralını bozmasın herkese hayırlı dogumlar:)))

SLM GENÇLER :) bende ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM 20 YAŞINDA , 1.55 BOYUNDA VEEEEEEEEEEE 75 KİLOYUM 1 senedir evliyim .. 6 aydır bebek istiyoruz ama hala olmadı evlendiğim de 63 - 64 falandım evledikten sonra çok kilo aldım şimdi veremiyorum .... çok üzülüyorum kendimi falan beğenmiyorum... bide bebeğin kilo yüzünden olmadığını düşünmek deli ediyo beni diyete başladım tekrar ama olmuyo olmuyoo olmuyooo

Son düzenleme:
cok saol cnm yazdıkların en cok bnm ısıme yaradı bende aynı senın gıbıyım 1.78 = 93 moral oldun bana
Bu sayfa pek bi eğlenceli olmaya başladı. bana da ikinciyi yaptıracaksınız bu gaz ve kilolarımla.
dogur kız dogur gel beraber doguralımmmm

hosgeldın cnm sefalar getırdın sende bnm gıbı evlılık madurusun demekbiz burda bırbırımıze destek olcaz gaza getırcez yardım etcez veeee allahın ıznıyle hepımız hamıle kalcazzzılk once kafandan su guzel deılm olayını cıkar bızım sloganımız tombişiz ama guzelız

hakkaten uzaktaymıssın canım ya.allah herkeese hayırlısıyla saglıklı bırer evlat nasıp etsın kımseyı arattrmasın ınsallah senınde yoktu demı cocugun
yok cnm malesef yenı evlı sayılırım ben 2 gun sonra bır yıl olcak

ben de 1.72 boy ve 85le hamile kaldım.doğuma giderken 90 kiloydum.çok şükür bebeklerim de sağlıklıdodular.ama kimse inanmıyor sadece 5 kilo aldığıma. bebişlerim benden yemişler.çünkü doğumdan cıktığımda 80 kiloydum. zayıflayark doğum yapan nadir insanlardanım sanırım...

vvaaaaayyy muhtesemmmmıkızlerın mı var senıııınnnn ne kadar guzellll en buyuk hayalımm

Benimde 4-5 kilo fazlam var bebiş istiyorum ama o kiloyuda vermeden kalmak istemiyorum hamilelik döneminde sanki aşırı kilo alacakmışım gibime geliyor.Öbür yandan da bebiş çok istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…