kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

konuyu saptırmayın bakıyımmmm:)))))))))))) kiloluuuuuuuuuuu hamile kalanlarrrr huuuuuuuuuuuuuuu çay kahve yaptık buyrun gelinnnnn kışında kömür dağatacazzzzzzzzzzzzzz bize anlatın nasıl hamile kaldınızzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))

ahh kıyamammmmmmm muzısyendı sahi adamcık olsun kız gunduzlerı sızın ıste

olsun müzik ruhun gıdasıdır gıdaları alsın eve gelsinnnnnnn :) gerisini yazmıyımmmmmmmmmm:))) sabahları daha etkili spermcalar yumurtlamayı tuttur yeter.... ıwantto baby

ahh kıyamammmmmmm muzısyendı sahi adamcık olsun kız gunduzlerı sızın ıste

gündüzleri evde dursa durmuyo sürekli dısarlarda koşturuyo işi bişey diyemiyorum ama ben cok sıkılıyorum bı yerlere gidemiyoruz hiç aksamları bırılerıne mısafırlıge gıdemıyoruz gecem gunduz gunduzum gece o kadar karıstı yanı bıktım artk mıs gıbı meslegı var atama olmaz dıye sınava bıle gırmıyo adam amaaan of cok dertlıyımmm

6 kullanıcı okuyo 3 kısı yazıyo sadece okumayın buyurun cay kahve ıcek

ay iice polıtıkaya basladınız sız haaa

olsun müzik ruhun gıdasıdır gıdaları alsın eve gelsinnnnnnn :) gerisini yazmıyımmmmmmmmmm:))) sabahları daha etkili spermcalar yumurtlamayı tuttur yeter.... ıwantto baby

kuzucum keske bana geldiginde halı olsa yorulur sadece hamıle kalma acısındanda dusunmuyorum valla hayatım hayat degıl evde kendı basıma mallastım ıyıce okulum olmasa ıyıce cıldırırım heralde :85::85::85:

canımmm inşş düzelir.. ekmek parasıdır emın ol her evde ayrı dert var bende göçebe gibi yaşıyorum valizlerle bi yerlerdeyım 3 ay bı yerde 5 ay bıyerdeeee nerde ekmek biz ordaaaa....

msjmda kac kere gtmıs masallahne guzel kılo vermıssın dogumdan sonra kız masallah sanaahamıle kalmak ıcın cok ugrastın mı pekı :44:

Ugrasmadim acikcasi evlendim 1.5 ay sonra hamileydim dusuk yaptim dusukten sonra tekrar 1 ay sonra hamile kaldim ceket atsa tuttu yani

kızlar ne güzel sohbetler edıosunuz öle yaa=)) bende kılolu hamılelerdendım hayatım boyunca hep kıloluydum pko lu olanlardanım ama benım seker metabolızması bozukmus oda pko ya sebep oluomus sonuctada adet düzensızlıgı. cok korktum cocugum olmaz dıe esımde cocuk ıstemıodu zor ıkna ettım dr um ılac vermıstı glucophage içtim 2.5 ay sonra hamıle kaldım artık ilaç işe yaradımı bılmıyorum çünkü ılaca basladıktan sonra bır kere adet gördüm oda üstüne görmeye benzıodu. 87 kılo ıle hamıle kaldım 85 e düştüm mıde yanmasından.hamılelık sonunda ıse 92 93 lerdeydım dogum sonrası hemn aynı kıloya düştüm suan ıse oglum 7 aylık ıkı kılo fazlayım emzrmek ıse yarıo gercekten ama bıyandanda süt olsun dıe yıyosun ozaman kılo vermek hayal oluo zaten gırtlak acık gerısını siz düşünün artık =))

canımmm inşş düzelir.. ekmek parasıdır emın ol her evde ayrı dert var bende göçebe gibi yaşıyorum valizlerle bi yerlerdeyım 3 ay bı yerde 5 ay bıyerdeeee nerde ekmek biz ordaaaa....

sızın meslek ne canım.. hayat cok zor gercekten ne zaman evlendın o zmn eskı dertlerın dertten sayılmıyoo gıbı oluyo daha buyuk bı yuk bınıyo sırtına

aaaaaaaaa sınavlara neden grmıokı yaa elbet atanacak denesın sansını:44:

sen bide benı düşünn okulun varmış ne güzel benım oda yok ütü çamaşır bulaşık haftada bır belki çarşıııı çıkarımmm eşim çok yorgun gelioooo (sabıt evıım yokkk eşyalarımı kaynananım evınde bı odasına tıktımm düştüm eşimle yollaraallaha çok şükür sıkıntım yok ama kım istemez düzenli ev güzel mısafir odası sabıt bı mutfak

ya bende mı bı ılac alsamda kullansam anlamadımkıııı hıcbısey yok dıo doktorlar ama gel gelelım bebekte yok :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…