kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

kızlarrrr 167 cm boy 69 kilo ile hamile kaldım ancak şu an tam 92 kiloyum ( 100 kilo ile doğurmazsam kendimi şanslı sayıcam.
dogumda cok kılo gıdıo zaten takma kafana..mınık afacan bı gelsın dunyayı dar etsınde bakalım kalıomu o kılolar
Benimde 4-5 kilo fazlam var bebiş istiyorum ama o kiloyuda vermeden kalmak istemiyorum hamilelik döneminde sanki aşırı kilo alacakmışım gibime geliyor.Öbür yandan da bebiş çok istiyoruz.
kılo bı sekılde gıder yavrum sen 4 - 5 kıloyu dert edıosun ya bız ne dıyelımbnde yaklasık 20 kılo fazla var

kılo bı sekılde gıder yavrum sen 4 - 5 kıloyu dert edıosun ya bız ne dıyelımbnde yaklasık 20 kılo fazla var
Bende aynı durumdaydım canım evlendikten sonra acayip kilo almıştım tam forma girdim dedim ama ramazanda aldım yine geri.Kolay kilo alan birisiyim azcık dikkat etmeyeyim geliyor lopur lopur.Hamilelikte de o yüzden korkuyorum engel olmayacam yiyecem sonra da gelsin kilolar...Aman tek bebiş gelsin de kiloda gelsin napayımmmm veririz yani.

aynen oyleee gelsın bebısler sonra gıtsın kılolarrrrrr

canım moralını hıc bozma bende korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamıle kaldım bu 6 ıcınde 3 farklı dr gıttım ve dunyanın testını yaptırdım hem kendıme hem esıme sonra bı arkadasım hayıt tohumu dıye bır bıtkıden bahsettı bunu kullanan ıkı kısının hamıle kaldıgını ogrendım ama onlar polıkıstık overmıs neyse benım oyle sorunlarım yoktu dr kılolusun karın ıc bolgen yaglı felan dedı ama bu hayıtı bı arastır muhtesem bı bıtkı bende basladım kullanmaya en az 3 ay kullanmak gerekıyormus bende nasıl olsa ıse yaraması 3 ay surer dıye gayet kafam rahat stresten uzagım tabı nasıl olsa hemen olmaz dıye sonra bı baktım kullandıgım ılk ay hamıleyım ben bı tatlı kasıgı hayıtı bır buyuk fıncan(kupa) kaynamıs suya koyuyordum agzını hava almayacak sekılde kapatıp demlendırıyordum ıcebılecegım sıcaklıga gelıncede ıcıyordum ben baya ılık ıcıyordum cunku tadı berbat tek seferde bıtırmeye calısıyordum ve sabah aksam ıctım ne cok acken nede cok tokken denemenı tavsıye ederım ama herseyın bası moral:)))

cok saol cnm yazdıkların en cok bnm ısıme yaradı bende aynı senın gıbıyım 1.78 = 93 moral oldun bana

dogur kız dogur gel beraber doguralımmmm

haydi bakalım biz de detsekçi üye olarak doğurtacaz sizi inşallah .....

merhaba kaderdaşım boyumuz aynı kilo desen 2 kilo eksiğim var senden benden 6 aylık evliyim aydır istiyorummm bu topic bize ugur getirecek aramıza hoşgeldinnn.... oh bee en kısa boylu olmaktan kurtuldummm yasemınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn evımıze geldıkkkkkkkkkkkk sınırsız ınternetıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm var 7/24 canımmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

süpeeeeeerrrrrrrr bendede sınırsız zatenn sabah aksam romeo artıkk.60:
haydi bakalım biz de detsekçi üye olarak doğurtacaz sizi inşallah .....
ay dogurtun bızı kızzzzz çatır çatır doguralımmm
bu ne çaba bu ne azimdir böyleeeeeee:)
eeeee bu topık bnm bebegım kızımmmmm olsun o kadar

süpeeeeeerrrrrrrr bendede sınırsız zatenn sabah aksam romeo artıkk.60:

ay dogurtun bızı kızzzzz çatır çatır doguralımmm

eeeee bu topık bnm bebegım kızımmmmm olsun o kadar

bi kere fikir anası benımmmmm:))))))))))) annelik güzel duygu be:)))))))))

desteğin için teşekkürler... evet haklısın heşşeyin başı moral ama olmuyo bi yerden sonra her ay büyük bi heyecanla bekleyip sonunu kötü bitmesi çok fena .. hayıt tohumu iyi fikir aslında bu ay soğan suyunu eşime keçi boynuzu falan bu ay yapamadım bakalım hayıt tohumunu bide ben deneyim olur inşllhhh

hadı hayrlısı bakalım:)bende mı denesem napsam

yok cnm malesef yenı evlı sayılırım ben 2 gun sonra bır yıl olcak

anladım ınsallah hayırlısyla senınde bı bebısın olur. ben evlenelı 3yıl bıttı cok cabuk gecıyor zaman =)2 yılı doldurgumzda 3aylık hamıleydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…