kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

günaydın kk gunaydın kilolu hamileler ve kilolu anne adaylarıı .. gününüz güzel geçsin inşşşşşşş:)))

kızlaarr bnm ovu testi silikleşti sua yaptım ve cok moralım bozuldu tam kırmızıyıda goremedım hıc ben yumurtlamadımmıeger oyleyse bıle kacırdım bu ay cok moralım bozuk

kızlaarr bnm ovu testi silikleşti sua yaptım ve cok moralım bozuldu tam kırmızıyıda goremedım hıc ben yumurtlamadımmıeger oyleyse bıle kacırdım bu ay cok moralım bozuk

üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee herşeyın hayırlısııııııı.. ama ben sanmıyorum bence kaçırmadınnnn..

kilolu hamile adaylarıııııııııı huuuuuuuuuu napıyonuzzzzzzzzzzz?

kacinci gun bugun? aslinda gunde iki kere yapmak lazim o testi cunku bazen kacirabiliyor insan... misal, sabahlari yapiyosan, oglene dogru artmissa lh hormonu aksam en ust duzeye cikmissa, ertesi sabah yeni test yaptiginda kacirmis olursun pozitif testi...

biraz da kafaya takmayacaksınız böyle hep bebek psikolojisiyle yaşarsanız işler sarpa sarabilir. biraz oluruna bakın. daha çok yeni evlisiniz. benim komşum böyle hiçbir sorun yok. bebek bebek 2-3 denemişler olmamış. sonra tüp bebekle bir kızı oldu. kız 1 buçuk yaşındayken hoooop bir baktı hamile emzirirken bile. şimdi 2 tane ard ardalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…