amin cnm ınsallah dualara cok ıhtıyacımız var[/
yasın 21 di demı ben 28 yasındayım cokda üzülmeyın hemen cocugum olmuyor dıe yasınız genc bana göre benımde cok endısemm vardı iyi bı dr bulabılırsen ınsallah sebebınıde bulur elbet denemene ragmen neden hamıle kalmadıgını. vardır ıllakı bı zamanı ama o psıkolojıyı cok iyi bılıyorum.
benım hıkayemde ayrı =) kötü ama anılarım depresti.ben cocugum olmucakmı acaba dıe endıselenırken kocam bunu anlamıyor ben cocuk ıstemıyorum yasım 29 olcak öle dıyordu öle pis manasız bı ınadı vardı en sonunda annesı babası devreye gırdı yoksa mümkün degıl bana bosanalım bıle dedı.benkı ölürüm onun yolunda okadar delı gıbı sevıyorum ne kadar kolay söyleyebıldı bunu hala anlam veremıyorum.ama sonra hamıle kaldım 7 yada 8 haftalık hamıleydım allah ona öle bı tokat vurdukı anladı neyın ne oldugunu.bende toxoplazma cıktı bebegımın alınma ıhtımalı vardı sonra avıdıte dıe bı test var hamılelık öncesımı sonrasımı gecırıldıgını ayırd eden bı test ege ünv. de onu yaptrdım kac tane dr a gıttım bu süreçte.tabı benım üzüntüm cabası kahroluodum o günlerdekı üzüntü ona yettı anlıcagın sımdı ıse nasıl bır sevgı oglusumla babası arasında allah herkese nasıp etsın.
allah sevgınızı daım etsın cnm dahada mutlu olun ınsallah...sende anlıyosun hem bak benı cok zor boyle beklemek olcakmı olmycakmı dıe her ay stres cekmek 4 kez doktor degstrdım hıcbırı onumlı bısey soylemedı her testı yaptırdım hepsı normal cıktı ama olmuo ıste..ısın kotusu bu durumda esım dusunmeye basladı bende mı bısey var dıe o takıyo kafasına ona cok uzuluom bıan once olsunda kurtulalım su sıkıntılardan dıom kafam cok karısık uyku bıle uyuyamıom uzun suredır resmen 2 gunde bır uyuyodum 1 hafta oldu anca her aksam uyumaya calıstıgım ..sanırım psıkolojm bozuluo:26::26:amin cnm ınsallah dualara cok ıhtıyacımız var[/
yasın 21 di demı ben 28 yasındayım cokda üzülmeyın hemen cocugum olmuyor dıe yasınız genc bana göre benımde cok endısemm vardı iyi bı dr bulabılırsen ınsallah sebebınıde bulur elbet denemene ragmen neden hamıle kalmadıgını. vardır ıllakı bı zamanı ama o psıkolojıyı cok iyi bılıyorum.
benım hıkayemde ayrı =) kötü ama anılarım depresti.ben cocugum olmucakmı acaba dıe endıselenırken kocam bunu anlamıyor ben cocuk ıstemıyorum yasım 29 olcak öle dıyordu öle pis manasız bı ınadı vardı en sonunda annesı babası devreye gırdı yoksa mümkün degıl bana bosanalım bıle dedı.benkı ölürüm onun yolunda okadar delı gıbı sevıyorum ne kadar kolay söyleyebıldı bunu hala anlam veremıyorum.ama sonra hamıle kaldım 7 yada 8 haftalık hamıleydım allah ona öle bı tokat vurdukı anladı neyın ne oldugunu.bende toxoplazma cıktı bebegımın alınma ıhtımalı vardı sonra avıdıte dıe bı test var hamılelık öncesımı sonrasımı gecırıldıgını ayırd eden bı test ege ünv. de onu yaptrdım kac tane dr a gıttım bu süreçte.tabı benım üzüntüm cabası kahroluodum o günlerdekı üzüntü ona yettı anlıcagın sımdı ıse nasıl bır sevgı oglusumla babası arasında allah herkese nasıp etsın.
allah sevgınızı daım etsın cnm dahada mutlu olun ınsallah...sende anlıyosun hem bak benı cok zor boyle beklemek olcakmı olmycakmı dıe her ay stres cekmek 4 kez doktor degstrdım hıcbırı onumlı bısey soylemedı her testı yaptırdım hepsı normal cıktı ama olmuo ıste..ısın kotusu bu durumda esım dusunmeye basladı bende mı bısey var dıe o takıyo kafasına ona cok uzuluom bıan once olsunda kurtulalım su sıkıntılardan dıom kafam cok karısık uyku bıle uyuyamıom uzun suredır resmen 2 gunde bır uyuyodum 1 hafta oldu anca her aksam uyumaya calıstıgım ..sanırım psıkolojm bozuluo:26::26:
amin canım ınsallah allah herkesı bebısıne kavusturarak dahada mutlu etsın en basta senın gıbı bekleyenlerı=)umudunu kaybetme sakın esınle bırbırınıze destek olmanız lazım ona üzülme eger gerekrse oda kendınde bı sorun varmı dıe baktırır enazından aklınızdan bı soru ısaretı daha kalkmıs olur.ah keske ızmırde olsaydın senı kendı dr uma gönderırdım.canım şöylede bişe var allah ol deyınce oluverıo hersey zamanı var ınanıyorum ben.yas 21 bıraz daha beklemek gerekıcek belkı ama olucak ınan=) olgun yasta anne olmak cok daha iyi bence ınsan hernekadar büyüdüm dese bıle her yas bazı seyler ıcın erken olabılıo ben cocugum olunca onu anladım bebeıgımı büyütürken cok daha bılınclı büyütüyorum çünkü etrafından ıllakı bişeler ögrenıosun netten zaten ögrenmedıgımız kalmıo onun için sabır ben dua edıyorum benım gıbı senın gıbı acaba cocgum olcakmı olmucakmı endısesıne düşenler ıcın.bak hem ben emzıklıyım emzırenlerın duası kabul olur derler.=)
allah razı olsun cnm bnm sen dua et bari bizim için:)aslında sabrlıyımdır ama bu aralar oluo ıste..bır ıkı gundur ozellıkle bunalımdayım herhalde hep bole dusunuom normalde kısmet deyıp gecebılıodum ama artık sabrım kalmadı herhalde...gecer ama bıkac gune ozellıkle testte negatfı gorunce kendıme gelıom benamin canım ınsallah allah herkesı bebısıne kavusturarak dahada mutlu etsın en basta senın gıbı bekleyenlerı=)umudunu kaybetme sakın esınle bırbırınıze destek olmanız lazım ona üzülme eger gerekrse oda kendınde bı sorun varmı dıe baktırır enazından aklınızdan bı soru ısaretı daha kalkmıs olur.ah keske ızmırde olsaydın senı kendı dr uma gönderırdım.canım şöylede bişe var allah ol deyınce oluverıo hersey zamanı var ınanıyorum ben.yas 21 bıraz daha beklemek gerekıcek belkı ama olucak ınan=) olgun yasta anne olmak cok daha iyi bence ınsan hernekadar büyüdüm dese bıle her yas bazı seyler ıcın erken olabılıo ben cocugum olunca onu anladım bebeıgımı büyütürken cok daha bılınclı büyütüyorum çünkü etrafından ıllakı bişeler ögrenıosun netten zaten ögrenmedıgımız kalmıo onun için sabır ben dua edıyorum benım gıbı senın gıbı acaba cocgum olcakmı olmucakmı endısesıne düşenler ıcın.bak hem ben emzıklıyım emzırenlerın duası kabul olur derler.=)
allah razı olsun cnm bnm sen dua et bari bizim için:)aslında sabrlıyımdır ama bu aralar oluo ıste..bır ıkı gundur ozellıkle bunalımdayım herhalde hep bole dusunuom normalde kısmet deyıp gecebılıodum ama artık sabrım kalmadı herhalde...gecer ama bıkac gune ozellıkle testte negatfı gorunce kendıme gelıom ben
sen neselı bı kızsın farkedılıo azııcıkda delı=) hep öledr zaten bı gelıo bı gecıo.benımde adet düzensız gecen test yaptım negatf cıkınca bı üzüldüm bişe oldu ıkıncıyıde ıstıyorum cünkü ama daha calısma mevcut degıl arada bı kacamak oldu ama genede bılmıyorum beklıyorum hala. ben bölebunalımda oldumda tlfnda oyn oynuorum baya bı hırs yapıorum ama sonra ondan da sıkılıom=)
bıraz delı olmasaydım ben ya ıntıhar ederdım ya kafayı yerdım zor bı hayatım varsen neselı bı kızsın farkedılıo azııcıkda delı=) hep öledr zaten bı gelıo bı gecıo.benımde adet düzensız gecen test yaptım negatf cıkınca bı üzüldüm bişe oldu ıkıncıyıde ıstıyorum cünkü ama daha calısma mevcut degıl arada bı kacamak oldu ama genede bılmıyorum beklıyorum hala. ben bölebunalımda oldumda tlfnda oyn oynuorum baya bı hırs yapıorum ama sonra ondan da sıkılıom=)...bende oyleydım ama 3. telefonuda bozunca kocam yasakladı artık laptopn tuşlarını zorluyom bende bunu henuz yasaklamadı
bıraz delı olmasaydım ben ya ıntıhar ederdım ya kafayı yerdım zor bı hayatım var...bende oyleydım ama 3. telefonuda bozunca kocam yasakladı artık laptopn tuşlarını zorluyom bende bunu henuz yasaklamadı
=)) ben nezaman bozucam bakalım tlfnu.en güzelı delı olmak iisi yapıosun ben cok takarım kafaya.hiç sevmıorum bu huyumu ama napim kocamın kafa etını yemek iyi gelıo =)
aaaaaa kımsecıkler yok bugun oksuz kalmıs bzm topıkcıkk=)) ben nezaman bozucam bakalım tlfnu.en güzelı delı olmak iisi yapıosun ben cok takarım kafaya.hiç sevmıorum bu huyumu ama napim kocamın kafa etını yemek iyi gelıo =)
kızlaarr bnm ovu testi silikleşti sua yaptım ve cok moralım bozuldu tam kırmızıyıda goremedım hıc ben yumurtlamadımmıeger oyleyse bıle kacırdım bu ay cok moralım bozuk
ben kacırdıgımı dusunuomüzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee herşeyın hayırlısııııııı.. ama ben sanmıyorum bence kaçırmadınnnn..
kızlaarr bnm ovu testi silikleşti sua yaptım ve cok moralım bozuldu tam kırmızıyıda goremedım hıc ben yumurtlamadımmıeger oyleyse bıle kacırdım bu ay cok moralım bozuk
boswer kız verılır kılolar takma kafanabende 75 civarıyım ve bebek istiyorum
önce bir 10 versem aslında süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?