kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

kızlar sol yumurtama ara ara ağrı vuruyo ben yumurtladım bıttı şimdi nıe coştu benım bu sol yumurtammmmmmmmmm...

araştırmacı jnklg doktr yasemın :)) bebek sence önce hangi yumurtanın ustunde olur sağ mı sol mu?

kızlaaaaaar sizin niye ıkı tane galbını var da benım tek var (20:

:)) biz yasemınle burda yattığımız için bize 2 kalp vermişlerrr canım rütbe olayııııı:))))aktif olmana gönderdiğin mesajların sayısına göre değişio kalp durumun sanırım canımm...

araştırmacı jnklg doktr yasemın :)) bebek sence önce hangi yumurtanın ustunde olur sağ mı sol mu?
o ayki gelişen yumurtalıdın hangısıyse (yanı dollenen yumurta) o tarafta oluo cnm yanı belırlı bı yerı yok...ama bıkac yerde okumustum sol yumurtalıkta erkek bebek olur yazmıslardı

o ayki gelişen yumurtalıdın hangısıyse (yanı dollenen yumurta) o tarafta oluo cnm yanı belırlı bı yerı yok...ama bıkac yerde okumustum sol yumurtalıkta erkek bebek olur yazmıslardı

hımm peki o zamannnn size görev veriyorummmmm yasemın teyzesi ve emıne teyzesi mavi yelek dokumaya başlayın alın pazardan bi çift şiş bi tanede maviş yünn dokuma sezonunu açınnn ben açarım yakında kış geldimi dokumaya başlarım ben dizi izlerken:)))))))

hııııı...hımmmmm...eeeee.....şeyyyy.....ben satın alsam??öremem de

Dün aksam asırı kanamam oldu hemen acile gittik, doktor düşük tehlikesi cok yuksek dedi,ilac verdi pihti seklinde olursa hemen gel dedi, sabah 2 büyük parça düştü, bebek gitti herhalde dedim (ilk gebelikle aynı haftada sorun çıktı ) zaten pazar gunü rüya gördüm ve endişelendim baya, ilkindede bebeğimin öldüğünü görmüştüm, alttan muayene etti, bebeği gördük fakat asırı kanama vardı rahim cevresinde, serum iğne taktılar hemen, kanama kesildi ama cumartesine kadar iğneye devam edilecek, Cumartesi duruma göre igneye devam edecek, yatak istirahati yapacaksın sadece wc icin kalkabilirsin dedi,tüm gün yatmak cok zor geldi ama beis icin katlanacağız artık

canm bnm allah yardımcın olsun bebegını sana bagıslasın ınsallah kalkma sende yat bak madem tehlıke var allah korusun bısey olmasın bbegıne...ılac falan vermedımı kı?

canım çok üzüldümmm dualarımız senınleee.. bebişin için bol bol dınlen üzülme stress yapma.....

oy ya ne zor Allah ım yardımcın olsun ınsallah canım kalkma sende sakın sonra cok uzulursun dualarımız senınleee

ayyyy yeterkı olsunnn ona feda olsun yunler ıplerr :) atkı kazak herbıseyı örer verırım kargoya :))))

ayyyy yeterkı olsunnn ona feda olsun yunler ıplerr :) atkı kazak herbıseyı örer verırım kargoya :))))

ayy du bakalım bu ay hangimize olursa yünleri ipleri alalımm elimizeeeeeeee:))) başlayalım dokumayaaaaaaa:)yeni sezon diziler başlar nur eline elişisini alır:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…