- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
haydeeeeeeeee kilolu anne adaylarııııı sohbete:)
kızlar sol yumurtama ara ara ağrı vuruyo ben yumurtladım bıttı şimdi nıe coştu benım bu sol yumurtammmmmmmmmm...
kızlar sol yumurtama ara ara ağrı vuruyo ben yumurtladım bıttı şimdi nıe coştu benım bu sol yumurtammmmmmmmmm...
kızzzz benden once dogurmayasıninşallah bebek vuruyodur kasıgına :)) dıkkat et ıcınde ben varım dıye
inşallah bebek vuruyodur kasıgına :)) dıkkat et ıcınde ben varım dıye
neyimz iki tane anlamadımkızlaaaaaar sizin niye ıkı tane galbını var da benım tek var( 20:
kızlaaaaaar sizin niye ıkı tane galbını var da benım tek var( 20:
o ayki gelişen yumurtalıdın hangısıyse (yanı dollenen yumurta) o tarafta oluo cnm yanı belırlı bı yerı yok...ama bıkac yerde okumustum sol yumurtalıkta erkek bebek olur yazmıslardıaraştırmacı jnklg doktr yasemın:)) bebek sence önce hangi yumurtanın ustunde olur sağ mı sol mu?
o ayki gelişen yumurtalıdın hangısıyse (yanı dollenen yumurta) o tarafta oluo cnm yanı belırlı bı yerı yok...ama bıkac yerde okumustum sol yumurtalıkta erkek bebek olur yazmıslardı
hııııı...hımmmmm...eeeee.....şeyyyy.....ben satın alsam??öremem dehımm peki o zamannnn size görev veriyorummmmm yasemın teyzesi ve emıne teyzesi mavi yelek dokumaya başlayın alın pazardan bi çift şiş bi tanede maviş yünn dokuma sezonunu açınnn ben açarım yakında kış geldimi dokumaya başlarım ben dizi izlerken:)))))))
hııııı...hımmmmm...eeeee.....şeyyyy.....ben satın alsam??öremem de
yok kııızzz cidden beceremıomm bız okumaktan ugrasamadık oyl el ısıyle falan egrı bugru oluyo cokhahahahahahahaha senın sabırsız oldugunu bı an unutmuşum kız:))))))
canm bnm allah yardımcın olsun bebegını sana bagıslasın ınsallah kalkma sende yat bak madem tehlıke var allah korusun bısey olmasın bbegıne...ılac falan vermedımı kı?Dün aksam asırı kanamam oldu hemen acile gittik, doktor düşük tehlikesi cok yuksek dedi,ilac verdi pihti seklinde olursa hemen gel dedi, sabah 2 büyük parça düştü, bebek gitti herhalde dedim (ilk gebelikle aynı haftada sorun çıktı ) zaten pazar gunü rüya gördüm ve endişelendim baya, ilkindede bebeğimin öldüğünü görmüştüm, alttan muayene etti, bebeği gördük fakat asırı kanama vardı rahim cevresinde, serum iğne taktılar hemen, kanama kesildi ama cumartesine kadar iğneye devam edilecek, Cumartesi duruma göre igneye devam edecek, yatak istirahati yapacaksın sadece wc icin kalkabilirsin dedi,tüm gün yatmak cok zor geldi ama beis icin katlanacağız artık
Dün aksam asırı kanamam oldu hemen acile gittik, doktor düşük tehlikesi cok yuksek dedi,ilac verdi pihti seklinde olursa hemen gel dedi, sabah 2 büyük parça düştü, bebek gitti herhalde dedim (ilk gebelikle aynı haftada sorun çıktı ) zaten pazar gunü rüya gördüm ve endişelendim baya, ilkindede bebeğimin öldüğünü görmüştüm, alttan muayene etti, bebeği gördük fakat asırı kanama vardı rahim cevresinde, serum iğne taktılar hemen, kanama kesildi ama cumartesine kadar iğneye devam edilecek, Cumartesi duruma göre igneye devam edecek, yatak istirahati yapacaksın sadece wc icin kalkabilirsin dedi,tüm gün yatmak cok zor geldi ama beis icin katlanacağız artık
Dün aksam asırı kanamam oldu hemen acile gittik, doktor düşük tehlikesi cok yuksek dedi,ilac verdi pihti seklinde olursa hemen gel dedi, sabah 2 büyük parça düştü, bebek gitti herhalde dedim (ilk gebelikle aynı haftada sorun çıktı ) zaten pazar gunü rüya gördüm ve endişelendim baya, ilkindede bebeğimin öldüğünü görmüştüm, alttan muayene etti, bebeği gördük fakat asırı kanama vardı rahim cevresinde, serum iğne taktılar hemen, kanama kesildi ama cumartesine kadar iğneye devam edilecek, Cumartesi duruma göre igneye devam edecek, yatak istirahati yapacaksın sadece wc icin kalkabilirsin dedi,tüm gün yatmak cok zor geldi ama beis icin katlanacağız artık
hımm peki o zamannnn size görev veriyorummmmm yasemın teyzesi ve emıne teyzesi mavi yelek dokumaya başlayın alın pazardan bi çift şiş bi tanede maviş yünn dokuma sezonunu açınnn ben açarım yakında kış geldimi dokumaya başlarım ben dizi izlerken:)))))))
ayyyy yeterkı olsunnn ona feda olsun yunler ıplerr :) atkı kazak herbıseyı örer verırım kargoya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?