- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
ayy du bakalım bu ay hangimize olursa yünleri ipleri alalımm elimizeeeeeeee:))) başlayalım dokumayaaaaaaa:)yeni sezon diziler başlar nur eline elişisini alır:))))))))
kızlaaaarbugun hastaneye gıttım kendı doktorum 4 ay dogum ıznıne ayrılmıs baska bı doktorA gırdım kontrol ettı dııger bılgısayarda olan testlerıme baktı ultrasonla baktı ıste kasıntım ve akıntım mantar olusmus onlara fıtılle krem verdı yara dondurma yapıldı cok acı veren bısey sımdı yatıyorum kalkamıyorum mantada olusunca daha zor olmus ama yapcak bıseyım yok cok agladım doktorun onunde bussuru hamıle kadınlaar. elınde bebek olan kadınlar bızde bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz Allah ım ısyan degıl sıtem degıl sadece bı yakarıs bıze de ennn yakın zamanda versın ınsallah Rabbımmm cok zor oluyo kızlar hastaneye gıdınce ne pıskolojı kalıyo ne moral
Herkese merhaba.
Ben 79,5 kilo ile hamile kaldım. Şuan 31. haftamdayım ve sabah tartıda 87 kiloydum. Benim de pkom var. bu nedenle yıllar önce hemen hamile kalamayacağımı söylemişti doktorlar. Ancak denemeye başladığımız ilk ay(14 aylık evliyken) hamile kaldım. Adetimin başladığı günden itibaren 12-18. günler arasında ilişkiye girdik.Yani normal yumurtlama dönemimde hamile kaldım.Kızım olacak. Allah isteyen herkese nasip ederi inşallah.
Merhaba kızlar,
Ben henüz hamilelik için çalışmalara başlamadım, ama aylardır kilolu hamile kalanlar başlıklı eski forumlarda gezinmekten gına gelmişti, yepyeni bir forum görünce hemen atladım.
Pek tabi bebiş istiyorum pek tabi kiloluyum hem de çok. 60 kilo civarı evlendim ve 4 sene içinde 110 kg ye çıktım!! Ocak ayından beri diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum, bu arada endokrinoloji doktorum insülin direnci teşhisi koydu ve diaformin adlı ilacı kullanıyorum. Şimdiye kadar 22 kilo verdim 88 kg'yum şu anda. Niyetim 2012'nin sonuna kadar diyeti aksatmadan devam ettirmek, yeni yılda yeni umutlarla çalışmalara başlamak. Artık dal gibi hamilelik hayallerim yok, sağlık problemi yaşamayacak kadar kilo verip, yine diyetisyen kontrolünde hamileliğimi sürdürmek istiyorum.
Bi taraftan bunca zaman benim zayıflayıp bebek yapmayı isteyen kocam "nedir bu ülkenin dünyanın hali" diyerek çocuk yapmaktan vazgeçmiş görünüyor, bir taraftan da onu ikna etmeye çalışıyorum. Offff off dert çok :))
Bu arada 31 yaşındayım ve 167 boyum.
Allah isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler
ikna edersın kızz bız kadınların ıstedıkten sonra elınden ne kurtulurkiMerhaba kızlar,
Ben henüz hamilelik için çalışmalara başlamadım, ama aylardır kilolu hamile kalanlar başlıklı eski forumlarda gezinmekten gına gelmişti, yepyeni bir forum görünce hemen atladım.
Pek tabi bebiş istiyorum pek tabi kiloluyum hem de çok. 60 kilo civarı evlendim ve 4 sene içinde 110 kg ye çıktım!! Ocak ayından beri diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum, bu arada endokrinoloji doktorum insülin direnci teşhisi koydu ve diaformin adlı ilacı kullanıyorum. Şimdiye kadar 22 kilo verdim 88 kg'yum şu anda. Niyetim 2012'nin sonuna kadar diyeti aksatmadan devam ettirmek, yeni yılda yeni umutlarla çalışmalara başlamak. Artık dal gibi hamilelik hayallerim yok, sağlık problemi yaşamayacak kadar kilo verip, yine diyetisyen kontrolünde hamileliğimi sürdürmek istiyorum.
Bi taraftan bunca zaman benim zayıflayıp bebek yapmayı isteyen kocam "nedir bu ülkenin dünyanın hali" diyerek çocuk yapmaktan vazgeçmiş görünüyor, bir taraftan da onu ikna etmeye çalışıyorum. Offff off dert çok :))
Bu arada 31 yaşındayım ve 167 boyum.
Allah isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler
kılo elbet verılır be cnm cokta takmamak lazımm..hem kılo verdıkten sonra yıne aldıgımızda bence daha cok bunalıma gırerız dıye dusunuorm...suan kac kılosun yazmamıssın??benim bir kızım var onada 68 le hamile kalmıştım boyum 1.60 14 kilo aldım
şimdi 2. istiyorum ya doğumdan sonra kalırsa diye kilolar korkuyorum diyete başladım
ama pek iyi gittiği söylenemezdaha tam adapte olamadım
biraz zayıflayıp hamile kalsam daha iyi olur gibi geliyor
ama bebişide çok istiyorummm
az kılo almıssın bak ne guzel:)pkolulara umutsun resmen ne mutlu sana hıc ugrasmamıssın:)alah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın guzel kızını ınsallahHerkese merhaba.
Ben 79,5 kilo ile hamile kaldım. Şuan 31. haftamdayım ve sabah tartıda 87 kiloydum. Benim de pkom var. bu nedenle yıllar önce hemen hamile kalamayacağımı söylemişti doktorlar. Ancak denemeye başladığımız ilk ay(14 aylık evliyken) hamile kaldım. Adetimin başladığı günden itibaren 12-18. günler arasında ilişkiye girdik.Yani normal yumurtlama dönemimde hamile kaldım.Kızım olacak. Allah isteyen herkese nasip ederi inşallah.
yavrum cnm hayatım bıdenemmmm guzel arkadasım bnm sıkma canını yaa takma cok fazla elbet bızımde cocugumuz olacak umutsuzluk yoookkk bak kullan ılacları hıcbıseycıgın kalmıycakkızlaaaarbugun hastaneye gıttım kendı doktorum 4 ay dogum ıznıne ayrılmıs baska bı doktorA gırdım kontrol ettı dııger bılgısayarda olan testlerıme baktı ultrasonla baktı ıste kasıntım ve akıntım mantar olusmus onlara fıtılle krem verdı yara dondurma yapıldı cok acı veren bısey sımdı yatıyorum kalkamıyorum mantada olusunca daha zor olmus ama yapcak bıseyım yok cok agladım doktorun onunde bussuru hamıle kadınlaar. elınde bebek olan kadınlar bızde bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz Allah ım ısyan degıl sıtem degıl sadece bı yakarıs bıze de ennn yakın zamanda versın ınsallah Rabbımmm cok zor oluyo kızlar hastaneye gıdınce ne pıskolojı kalıyo ne moral
ayy ancak gelebıldım ev temızledım mahalle mahalle gezdım falan anca fırsatım olduhoşgeldin be yaaa:)))nerdesın bugundurrr...
bugun tartıldım veeee coookk tok karınla 92.5 cıktımmmyani kilo vermısımmmmmm
vercez kızım vercezzzz bızde zayflıycazzzsüüüppppppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr bende yediklerime çok dikkat edıyorummm doğru beslenmeye çalışıyorummmmmmmmm...:
sardım kendımıııı oyunlara kaldıramıyom kafamıı kk dan uzak kaldımmm be yaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))[/QUOTEinanki ya kimse yok
ikna edersın kızz bız kadınların ıstedıkten sonra elınden ne kurtulurkiaramıza hosgeldın bu arada
kılo elbet verılır be cnm cokta takmamak lazımm..hem kılo verdıkten sonra yıne aldıgımızda bence daha cok bunalıma gırerız dıye dusunuorm...suan kac kılosun yazmamıssın??
az kılo almıssın bak ne guzel:)pkolulara umutsun resmen ne mutlu sana hıc ugrasmamıssın:)alah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın guzel kızını ınsallah
yavrum cnm hayatım bıdenemmmm guzel arkadasım bnm sıkma canını yaa takma cok fazla elbet bızımde cocugumuz olacak umutsuzluk yoookkk bak kullan ılacları hıcbıseycıgın kalmıycakılaclarının adı ne acaba yazarmısın bı??
ilaçların çok ii tatlım bende kullandım aynılarını ve hemencecık gecırdı ozellıkle krem cok ıı bır ıkı suruste cok fazla hafıfletıyo mantarı...yara olayınıda cok takma bnmde yakmıslardı ıznım olmadan acıyı alan ama sonra gecıo ıste:)yazıyım aaskm inşallah en yakın zaman da olsun cok zor beklemektravazol krem - funit -fitilin adıda gynomax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?