- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
ilaçların çok ii tatlım bende kullandım aynılarını ve hemencecık gecırdı ozellıkle krem cok ıı bır ıkı suruste cok fazla hafıfletıyo mantarı...yara olayınıda cok takma bnmde yakmıslardı ıznım olmadan acıyı alan ama sonra gecıo ıste:)
zor tabi yaa kolay olurmu hiçinşallah yasom yabilmiyorum cok zor Allah kımseye yasatmasın
hadı ınsallah cnmmm engel olcagına ınanmıyorum ben zaten....ama yara dondurmadan sonra hamıle kalanlar cok fazla ınsallah ya
ikna edersın kızz bız kadınların ıstedıkten sonra elınden ne kurtulurkiaramıza hosgeldın bu arada
diymi hahahaha ben de aynı fikirdeyim o nedenle onun su an istemiyorum demesine çok takmıyorum aslında, nasılsa benim istediğim olacaaaakkkk tabi allah izin verirse :)))
ben de burda olduguma cok mutluyummmm :)
merhabalarrr bize katıldıgınız için mutluyummm:) bence siz şuanda korunmuyorsanız eğer hamile kalabilirsinizzzz 88 kilo boyunuz için çokta uygun gibi duruyorrrr.. bebeklerimizi kucağımıza alalım inşşşşşşşşş:)))))))))))))
gaayet normaaallll75 kiloyummm
pozitif düşün cnm kotu dusunceler yokk bızımde normal yollardan cocugumuz olcak neden olmasın kiibende mutluyummmm inşallah işten fırsatr buldukca buraya girebilirim :)
su anda korunuyoruz eşim korunuyor daha dogrusu, cevremde bu kilolarda hamile kalan cok insan var, hatta yakın arkadasımm 100 kiloda hamile kaldı o nedenle kaladabilirim ama ben içim rahat olsun diye birazdaha kilo vereyim istiyorum. Her türlü ihtimali düşünüyorum ya cocugum olmazsa ya tedavi olmak zorunda kalırsam ya o zaman iyice şişersem diye
canm bnm allah yardımcın olsun bebegını sana bagıslasın ınsallah kalkma sende yat bak madem tehlıke var allah korusun bısey olmasın bbegıne...ılac falan vermedımı kı?
canım çok üzüldümmm dualarımız senınleee.. bebişin için bol bol dınlen üzülme stress yapma.....
oy ya ne zor Allah ım yardımcın olsun ınsallah canımkalkma sende sakın sonra cok uzulursun dualarımız senınleee
kızlaaaarbugun hastaneye gıttım kendı doktorum 4 ay dogum ıznıne ayrılmıs baska bı doktorA gırdım kontrol ettı dııger bılgısayarda olan testlerıme baktı ultrasonla baktı ıste kasıntım ve akıntım mantar olusmus onlara fıtılle krem verdı yara dondurma yapıldı cok acı veren bısey sımdı yatıyorum kalkamıyorum mantada olusunca daha zor olmus ama yapcak bıseyım yok cok agladım doktorun onunde bussuru hamıle kadınlaar. elınde bebek olan kadınlar bızde bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz Allah ım ısyan degıl sıtem degıl sadece bı yakarıs bıze de ennn yakın zamanda versın ınsallah Rabbımmm cok zor oluyo kızlar hastaneye gıdınce ne pıskolojı kalıyo ne moral
o kadar mutlu oldum ki anlatamam canımm allah sana bagışladı tatlı bebeğinisağol canım, bugün kontrole gittim, kanama çok azaldı zaten, iğne vermişti şimdi hapıyla devam ediyoruz, kalp atışını duydum pıt pıt pıt diye, Rabbim sanada nasip eder inşallah,
aman aman saglıklı olsunda bebıs varsın sısko olalımm:)senıde aramızda gormek ısterız canımm listedesinn:)şişkocuklar kervanında bende varım2008 de kızıma hamile kaldığımda 88 le başladım 107 ile bitti.sonra üç ayda eski kiloma döndüm.amma emzirmeydi vs derken 103 e çıktım ve şimdi oğluma hamileyim.
ilk aylarda bulantıdan kilo bile verdim.canım hiç abur cubur istemedi.hep sağlıklı şeyler yedim halen de öyle.şimdiye kadar 7 kilo aldım.şükür bebişiminde gelişimi iyi.10 kiloyla kapatırım gibi geliyor.bakalım.
ama şişko hamile olmak zor tabi.taşıyamıyorsun uzun süre ayakta.karnım da kocaman.eşim ikiz mi acaba diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?