kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

inşallah yasom ya bilmiyorum cok zor Allah kımseye yasatmasın

bende mutluyummmm inşallah işten fırsatr buldukca buraya girebilirim :)

su anda korunuyoruz eşim korunuyor daha dogrusu, cevremde bu kilolarda hamile kalan cok insan var, hatta yakın arkadasımm 100 kiloda hamile kaldı o nedenle kaladabilirim ama ben içim rahat olsun diye birazdaha kilo vereyim istiyorum. Her türlü ihtimali düşünüyorum ya cocugum olmazsa ya tedavi olmak zorunda kalırsam ya o zaman iyice şişersem diye

pozitif düşün cnm kotu dusunceler yokk bızımde normal yollardan cocugumuz olcak neden olmasın kii

şişkocuklar kervanında bende varım 2008 de kızıma hamile kaldığımda 88 le başladım 107 ile bitti.sonra üç ayda eski kiloma döndüm.amma emzirmeydi vs derken 103 e çıktım ve şimdi oğluma hamileyim.
ilk aylarda bulantıdan kilo bile verdim.canım hiç abur cubur istemedi.hep sağlıklı şeyler yedim halen de öyle.şimdiye kadar 7 kilo aldım.şükür bebişiminde gelişimi iyi.10 kiloyla kapatırım gibi geliyor.bakalım.
ama şişko hamile olmak zor tabi.taşıyamıyorsun uzun süre ayakta.karnım da kocaman.eşim ikiz mi acaba diyor

canm bnm allah yardımcın olsun bebegını sana bagıslasın ınsallah kalkma sende yat bak madem tehlıke var allah korusun bısey olmasın bbegıne...ılac falan vermedımı kı?

sağol canım, bugün kontrole gittim, kanama çok azaldı zaten, iğne vermişti şimdi hapıyla devam ediyoruz, kalp atışını duydum pıt pıt pıt diye, Rabbim sanada nasip eder inşallah,

canım çok üzüldümmm dualarımız senınleee.. bebişin için bol bol dınlen üzülme stress yapma.....

duaların için çok teşekkürler canım, hem yatmaktan hem de iğnelerden popişim yeterince ağrıdı, hiç kalkmadım,azaldı inşallah 10 gün sonra kontrole gidicem, yine duyarım inşallah kalp atışlarını, çok tatlı oluyo yaa sende yaşayınca anlıycaksın inşallah, yakındır bebişin inşallah

canım çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum ama moralini bozma en hayırlı zmanda Rabbim veriri inşallah, ne zaman yazıldıysa o zman olacak inşallah, ne bi saniye ileri ne de bi saniye geri

sağol canım, bugün kontrole gittim, kanama çok azaldı zaten, iğne vermişti şimdi hapıyla devam ediyoruz, kalp atışını duydum pıt pıt pıt diye, Rabbim sanada nasip eder inşallah,
o kadar mutlu oldum ki anlatamam canımm allah sana bagışladı tatlı bebeğinisen yat kalkma yınede dınlenmeye devamm arada gırde banada haber ver ama ne var ne yok dıe:)inşallah cnm inşallah allah hepimize anneliği tattırsın ınsallah:)

aman aman saglıklı olsunda bebıs varsın sısko olalımm:)senıde aramızda gormek ısterız canımm listedesinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…