kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

.........................doğacağı tarih....................hafta...............cinsiyet..............boy-kilo

gulimier.................14.04.2013......................8.hafta............------..............1.60-93.8

aykızım...................05.11.2012....................31.hafta............erkek................--------

celerissparibus.........26.10.2012.....................33.hafta...........------................1.67-92

lynne.....................06.09.2012.....................40.hafta..............kız...................1.68-98

merwecik_20..........13.11.2012......................30.hafta............------................1.63-109

tutkuntu_1985........07.02.2013......................18.hafta.............erkek.................1.66-77.5

Son düzenleme:

sağol canım zaten dinlenmeye devam ediyorum, verdiği ilaç baya sersemletiyo 15-20 dk ya uyuyorum hemen, gece yatmadan girmeye çalışıyorum nete, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar boyum 1,71 ve120 kilodan 87 kiloya düştüm 3 ünü geri aldım 90 kilo ile hamile kaldım ikiz gebeyim (doğal yolla bu arada).
27 haftamdayım 14 kilo almış durumdayım ve dikkatte ediyorum yani tatlı canınızı üzmeyin ben de isterdim zayıf olmayı ama işte şans ben bi 10 kilo daha verip hamile kalmak istiyordum ama oldu işte 7 ayıma girdim inşAllah 20 kiloyu geçmem ama kim bilir...
yani üzmeyin kendinizi bence sağlıklı olun ve elbetteki bebişleriniz için biraz yer açın o kadar kendinizi öldürmeye gerek yok...

BAT tarihlerimizzzz

ysmnn : 12 eylül

nrkny : 5 eylül

Iwanttobaby : hamileeeeeeeee:)

cemrecik : 15 eylül

ecrinayaz : 7 eylul

.......................HAMİŞLERİMİZZZ...................

.........................doğacağı tarih....................hafta...............cinsiyet..........boy-kilo

Iwanttobaby..........--------------....................1.hafta............-------..........----------

gulimier.................14.04.2013......................8.hafta............------.........1.60-93.8

aykızım...................05.11.2012....................31.hafta............erkek.........--------

celerissparibus.........26.10.2012.....................33.hafta...........------.........1.67-92

lynne.....................06.09.2012.....................40.hafta..............kız............1.68-98

merwecik_20..........13.11.2012......................30.hafta............------........1.63-109

tutkuntu_1985........07.02.2013......................18.hafta.............erkek........1.66-77.5

boyum da 1.74 kilo 110.iri kemikli cinsten olup hükümet gibi gezinmekteyim.

boyum da 1.74 kilo 110.iri kemikli cinsten olup hükümet gibi gezinmekteyim.

aynen canım ya bende öle kemıklerım iri deyıp sıvısıyorum aradan =) 171 boy suan 90 kılo altı yada üstüyüm tartılmadım nezamandr ama dogum yapalı 7.5 ay oldu fazla kılo almadım 7 -8 cıvarı aldım 87 ıle hamıle kaldım.en son ıkı kılo fazlam vardı suan nedır durum bılmıyorum=) bılmekte ıstemıyorum heryerım agrıo iş yapamaz oluyorum cogu zaman

kızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :)))

topıkımızdekı ilk hamileeeeeugurumuz ol inşallah

teyzesninnn bebeğine bak nasılda parlıyo orda 2. çizgiii allahım sana şükürler olsun bırımızın daha yuzunu guldurdun bize umut oldu...bizede çift çizgileri görmeyı nasip et allahım.....

kuzum benımmmmmm ınsallah gör bak bı kac ay ıcınde sızınde hayırlı haberınızı alcaz ama ınsallah bnmde vardır emınde olamıyorum hala

teyzesninnn bebeğine bak nasılda parlıyo orda 2. çizgiii allahım sana şükürler olsun bırımızın daha yuzunu guldurdun bize umut oldu...bizede çift çizgileri görmeyı nasip et allahım.....

kuzum benımmmmmm ınsallah gör bak bı kac ay ıcınde sızınde hayırlı haberınızı alcaz ama ınsallah bnmde vardır emınde olamıyorum hala

tombiş tombiş hamile kalan varmı icinizde hamileykende diyet yapanınız varmı acaba
hani daha hamilelik yok yani belli değil belki ama acaba yani sorayım dedim :44:

tombiş tombiş hamile kalan varmı icinizde hamileykende diyet yapanınız varmı acaba
hani daha hamilelik yok yani belli değil belki ama acaba yani sorayım dedim :44:

ben tontişim daha hamile kalmadım henuz kalınca yazarım :))))))

selamlar tombiş kardeşlerim ben de baayyaa tombişim boy 1.75 kilo 87 ben de bebek istiyorum ekim adetinden sonra çalışmalara başlıycaz ama kilo doğum konusunda endişelendiriyor beni normal doğum istiyorum ama kilolu olmak bunu zorlaştırır mı ki?

hee bi de neden ekim derseniz sözde ben 3 ay verdim kendime kilo vercektim sonra bebek gelicekti ama sonra baktım ki utanmasam daha kilo alıcam:125: vazgeçtim ben de şimdi folikasitin 2 ay fln olmasını bekliycem yalnızca.

merhaba hoşgeldin aramıza canımm...bende 6 aydır evliyim ilk ay sanıyordum ki hemen hamile olunuyorr ama hamile kalmak zor işmiş umarım ekimde aradığın gebeliği bulursunnn ..bizler gibi çok insan var kilolu olupta normal doğum gerçekleştiren araştırmalar yapmıştımmm sende bi bak hayırlısıyla olsunn...allah yardımcımız olsunnn:)))

teşekkürler cnm iyi dileklerin için inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun... sorma hemen olmadığını biliyorum çevremde de çok uğraşanları gördükçe endişelenmiyor değilim aslında hafiften de hazırlıyorum kendimi olmazsa yıkılmamak için... gerçi yaşamadan anlayamam ama elimden geleni yapıcam en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…