olmaz olmazzzdikkat etmezsem anormal olucak
o kadar mutlu oldum ki anlatamam canımm allah sana bagışladı tatlı bebeğinisen yat kalkma yınede dınlenmeye devamm arada gırde banada haber ver ama ne var ne yok dıe:)inşallah cnm inşallah allah hepimize anneliği tattırsın ınsallah:)
boyum da 1.74 kilo 110.iri kemikli cinsten olup hükümet gibi gezinmekteyim.
topıkımızdekı ilk hamileeeeekızlarrr merabaaa bugun bas agrısı sikayeti ile doktora gittim kan tahlılı yaptılar beta hcg normal o-5 aarasıymıs benım 8.27 cıktı yanıııııııı 1 haftalık hamılesın dedı ama yarın gidicem doktora ınsallah vardır :)))
teyzesninnn bebeğine bak nasılda parlıyo orda 2. çizgiii allahım sana şükürler olsun bırımızın daha yuzunu guldurdun bize umut oldu...bizede çift çizgileri görmeyı nasip et allahım.....
teyzesninnn bebeğine bak nasılda parlıyo orda 2. çizgiii allahım sana şükürler olsun bırımızın daha yuzunu guldurdun bize umut oldu...bizede çift çizgileri görmeyı nasip et allahım.....
tombiş tombiş hamile kalan varmı icinizde hamileykende diyet yapanınız varmı acaba
hani daha hamilelik yok yanibelli değil belki ama acaba yani sorayım dedim :44:
selamlar tombiş kardeşlerim ben de baayyaa tombişim boy 1.75 kilo 87ben de bebek istiyorum ekim adetinden sonra çalışmalara başlıycaz ama kilo doğum konusunda endişelendiriyor beni normal doğum istiyorum ama kilolu olmak bunu zorlaştırır mı ki?
merhaba hoşgeldin aramıza canımm...bende 6 aydır evliyim ilk ay sanıyordum ki hemen hamile olunuyorr ama hamile kalmak zor işmiş umarım ekimde aradığın gebeliği bulursunnn ..bizler gibi çok insan var kilolu olupta normal doğum gerçekleştiren araştırmalar yapmıştımmm sende bi bak hayırlısıyla olsunn...allah yardımcımız olsunnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?