hee bi de neden ekim derseniz sözde ben 3 ay verdim kendime kilo vercektim sonra bebek gelicekti ama sonra baktım ki utanmasam daha kilo alıcam:125: vazgeçtim ben de şimdi folikasitin 2 ay fln olmasını bekliycem yalnızca.
boy 1.72 kilo 88 şimdi ben böle hamile kalırsam bi dünya olurum 4 senelik evliyim maşşallah 73den 88e çıktım bakalım bebiş olsunda kilo gider gariiii
kilo ve boylarımız yakın birbirine anlıyorum seni sanırım sen hemen istiyorsun bebeği ben folike yeni başladım sayılır ondan ekim 9 gibi muhtemel adet tarihimden sonra korunmayı bırakıcam bakalım bikaç kilo versem bile sevinicem artık o zamana kadar... hemen olmayacak biliyorum pişman olurmuyum şimiden başlamadığıma bilmiyorum ama işte... çok zormuş yahu bu işlersigara derdim de var benim
sigara illeti bende de var...ama icmesem bi 20 kilo daha sisman olurdum herhalde..
srma ben bi 6 ay bırakmıştım geçen kış 13 kilo aldım... sinirlendim başladım sigaraya ama kilolar yapıştı bana anlıycan sigarayı bırakamadım ama bırakma kilosunu aldım hay ben böle bünyeye diyesim gelmiyor değil hani...
ayni anda spora baslanilsa kolay olur birakmak cunku spor sigara istegini gercekten azaltiyor...bir paket iciyordum, 5 taneye indi bir ayda...daha da azalacak insallah...bir de bolbol naneli sakiz cigniyorum...nane de tiksinti yaratiyor...
cnm bende 4 yıllık evlıyımbende ıalclr nedenı ılee 14 kg fılan aldım skrr her ay bebıs olur dıe dıytte yapamdım cesarette edemdım sonra bundan 5 ay once yetr dddm bebek olursa zaten rbbım onu korur ddm cektım besmeleyıı vee burayla tanıstımm vee 5 ay sonraa 83 den 71 kg ulastım ck skrr az azzve kalıcı kg verdım ve heedefımm 60 olmakk sene sonuna kdr olmazsa tupdusunuyrzz ama benmkı sebebszz denılen cınsten sennkı nedr cnmboy 1.72 kilo 88 şimdi ben böle hamile kalırsam bi dünya olurum 4 senelik evliyim maşşallah 73den 88e çıktım bakalım bebiş olsunda kilo gider gariiii
Ben 80 kilo ile hamile kaldım :) Şu an 2,5 aylık hamileyim ama sanırım 83-84 olmuşumdur şimdiden
Yandım ki ne yandımmmmmmmm
canim olmazsa kontrole gittigin zaman doktorun seni bir de diyetisyene yonlendirsin...belki gebelik diyeti diye birsey vardir...
kilo ve boylarımız yakın birbirine anlıyorum seni sanırım sen hemen istiyorsun bebeği ben folike yeni başladım sayılır ondan ekim 9 gibi muhtemel adet tarihimden sonra korunmayı bırakıcam bakalım bikaç kilo versem bile sevinicem artık o zamana kadar... hemen olmayacak biliyorum pişman olurmuyum şimiden başlamadığıma bilmiyorum ama işte... çok zormuş yahu bu işlersigara derdim de var benim
arkadaş bak hele ikimizde aynıysak bence bi kadın doğuma git benim yumurtalar tembelleştim ne gerekiyosa yap derim sana kilo alış artıkça yumurtlama oranın azalıyo adet değişmedi bende ama ucundan acık kısır oldum
kızlar merhaba bayadır konuya yazmamıştım, bende 95 kilo cıvarı hamıle kaldım. ( boyum 1.60 ) 6. haftada kanamam oldu ve endişeler düşük riski ve mide bulantısı vs. sebeplerden bikaç lokma yiyebildim hep, şu an 89 kiloyum şimdi 2,5 aylık oldu bebişim, önümüzdeki 2 hafta yıda atlatırsam çok daha iyi olucam inşallah, kilomdan dolayı bi sıkıntı yaşayacağımı düşünmemiştim, 3 aydan sonrada normal yaşantıma devam edersem, yürüyüşlere başlarsam çok zorlanmam gibi geliyo, kısmet tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?