kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

hee bi de neden ekim derseniz sözde ben 3 ay verdim kendime kilo vercektim sonra bebek gelicekti ama sonra baktım ki utanmasam daha kilo alıcam:125: vazgeçtim ben de şimdi folikasitin 2 ay fln olmasını bekliycem yalnızca.

albendende okadar kilo verim derken tam gaz almaya devam bende hamile kalmaya çalışıyorum al karın yağlanması az biraz yumurtalarda yağlanma yapıyo bilgine bende azcık var bakasın hamiş olurum inş amin :))))

boy 1.72 kilo 88 şimdi ben böle hamile kalırsam bi dünya olurum 4 senelik evliyim maşşallah 73den 88e çıktım bakalım bebiş olsunda kilo gider gariiii

boy 1.72 kilo 88 şimdi ben böle hamile kalırsam bi dünya olurum 4 senelik evliyim maşşallah 73den 88e çıktım bakalım bebiş olsunda kilo gider gariiii

kilo ve boylarımız yakın birbirine anlıyorum seni sanırım sen hemen istiyorsun bebeği ben folike yeni başladım sayılır ondan ekim 9 gibi muhtemel adet tarihimden sonra korunmayı bırakıcam bakalım bikaç kilo versem bile sevinicem artık o zamana kadar... hemen olmayacak biliyorum pişman olurmuyum şimiden başlamadığıma bilmiyorum ama işte... çok zormuş yahu bu işler sigara derdim de var benim

sigara illeti bende de var...ama icmesem bi 20 kilo daha sisman olurdum herhalde..

sigara illeti bende de var...ama icmesem bi 20 kilo daha sisman olurdum herhalde..

srma ben bi 6 ay bırakmıştım geçen kış 13 kilo aldım... sinirlendim başladım sigaraya ama kilolar yapıştı bana anlıycan sigarayı bırakamadım ama bırakma kilosunu aldım hay ben böle bünyeye diyesim gelmiyor değil hani...

ayni anda spora baslanilsa kolay olur birakmak cunku spor sigara istegini gercekten azaltiyor...bir paket iciyordum, 5 taneye indi bir ayda...daha da azalacak insallah...bir de bolbol naneli sakiz cigniyorum...nane de tiksinti yaratiyor...

ayni anda spora baslanilsa kolay olur birakmak cunku spor sigara istegini gercekten azaltiyor...bir paket iciyordum, 5 taneye indi bir ayda...daha da azalacak insallah...bir de bolbol naneli sakiz cigniyorum...nane de tiksinti yaratiyor...

Ciddi misin yaparım ben bunları 1 paketten 5 taneye düşürmüşsün süper... bana azaltsam da yeter artık çok çaresiz durumdayım :18:

cnm bende 4 yıllık evlıyımbende ıalclr nedenı ılee 14 kg fılan aldım skrr her ay bebıs olur dıe dıytte yapamdım cesarette edemdım sonra bundan 5 ay once yetr dddm bebek olursa zaten rbbım onu korur ddm cektım besmeleyıı vee burayla tanıstımm vee 5 ay sonraa 83 den 71 kg ulastım ck skrr az azzve kalıcı kg verdım ve heedefımm 60 olmakk sene sonuna kdr olmazsa tupdusunuyrzz ama benmkı sebebszz denılen cınsten sennkı nedr cnm

Ben 80 kilo ile hamile kaldım :) Şu an 2,5 aylık hamileyim ama sanırım 83-84 olmuşumdur şimdiden

Yandım ki ne yandımmmmmmmm

canim olmazsa kontrole gittigin zaman doktorun seni bir de diyetisyene yonlendirsin...belki gebelik diyeti diye birsey vardir...

:) canım zaten hastanede çalışıyorum, hemen diyetisyenime gittim ben dedim 3-4 kilo falan almak istiyorum :) cevap : canım benim sen 90 ı aşma ben senden başka bişey istemiyorum :))

Hamilelikte diyet olmaz dedi ama sağolsun yine yönlendirdi beni mesela üzüm 17 tane yiyebilirim günde sayıyla salkımla değilll :)

Bende 72 kilo ile hamiş kaldım.
Süpriz bebek olduğu için öncesinde önlem alamadım tabi.
Bu kilocuklarımda zaten evlilik sonrası kilolarım.Yaklaşık 10 kilo aldım ve 10 aydır evliyim.
2,5 aylık hamişim henüz hiç kilo almadım hala aynıyım,umarım en az kilo alımıyla atlatırım hamişliği.
Şu anda mide bulantılarım yoğun olduğu için çok dikkat edemiyorum.2 haftayıda atlatayım hemen listeli beslenicem inşallah.

74 kilo ile hamile kaldım,
4 kilo verdim ilk 10 hafta,bulantılar yüzünden..
70 miş olarak devam ediyorum 11+6 yım şu an.
Hedefim 76-77 ile doğuma girmek.
Tabi önce bebeğimin ve benim sağlığım geliyor.
O iyi olsunda 100 le de girerim.

​ysmnn : 12 eylül (beklemedeeee)

nrkny : 5 eylül (beklemedeeee)

Iwanttobaby : hamileeeeeeeee:)

cemrecik : 15 eylül

ecrinayaz : 7 eylul

.......................HAMİŞLERİMİZZZ...................

.........................doğacağı tarih....................hafta...............cinsiyet..........boy-kilo

Iwanttobaby..........--------------....................1.hafta............-------..........----------

gulimier.................14.04.2013......................8.hafta............------.........1.60-93.8

aykızım...................05.11.2012....................31.hafta............erkek.........--------

celerissparibus.........26.10.2012.....................33.hafta...........------.........1.67-92

lynne.....................06.09.2012.....................40.hafta..............kız............1.68-98

merwecik_20..........13.11.2012......................30.hafta............------........1.63-109

tutkuntu_1985........07.02.2013......................18.hafta.............erkek........1.66-77.5

boyum 1,68 71 kg ile hamile kaldım 15. haftam bitti bugün 79 kiloyum ( inşallah 90 ile bitiririm!

arkadaş bak hele ikimizde aynıysak bence bi kadın doğuma git benim yumurtalar tembelleştim ne gerekiyosa yap derim sana kilo alış artıkça yumurtlama oranın azalıyo adet değişmedi bende ama ucundan acık kısır oldum

aha arkadaşım dağıttın beni mahvettin wallaha ya hamiş listesine baktım 30 fazlalıklarla bebişleri olacak bi çok kişinin benim 13 boyuma göre adetim benim de düzenli ona güveniodum açıkçası yumurtlama da oluyor akıntıdan anlıyorum... nese ilk ayım olacak bu ay deneyeyim olmazsa sonraki ay giderim doktora çünkü çalışmalara başladık artık... teşekkürler uyarın için...

kızlar merhaba bayadır konuya yazmamıştım, bende 95 kilo cıvarı hamıle kaldım. ( boyum 1.60 ) 6. haftada kanamam oldu ve endişeler düşük riski ve mide bulantısı vs. sebeplerden bikaç lokma yiyebildim hep, şu an 89 kiloyum şimdi 2,5 aylık oldu bebişim, önümüzdeki 2 hafta yıda atlatırsam çok daha iyi olucam inşallah, kilomdan dolayı bi sıkıntı yaşayacağımı düşünmemiştim, 3 aydan sonrada normal yaşantıma devam edersem, yürüyüşlere başlarsam çok zorlanmam gibi geliyo, kısmet tabi

şuan 20. haftamın içindeyim.boyum1,64 70 kilo hamile kaldım daha 800 gr aldım 70,800 gramım ama dikkat etmeye çalışıyorum.

slm kızlar size moral olsun diye bende kendi hikayemi yazayım bende kiloluyum 5 ay bebek için denedik olmadı tam umudu kestim olmayacak herhalde dedim 6. ayda 112 kiloyla hamile kaldım. çok laf işittim etraftan doğuramazsın bu çocuk olmaz düşer fakan filan. hatta bir iki doktor senin sorumluluğunu kabul edemeyiz şişmansın tansiyonun çıkacak şekerin yükselecek yine falan filan..... gelelim işin sonucuna 2 ay önce doğum yaptım 112 ile hamile kaldım 112 ile doğurdum 20 gün sonra 98 e düştüm doğumum zor oldu ama bebeğim anne karnında kakasını yaptığı için sadece tek sorun kilolu olduğum için sezeryane almak istemediler dikişler tutmazmış. suyum biraz erken geldi sanırım onun için suni sancı yedim biraz zor oldu ama 3 saat suni sancıdan sonra doğurdum.maşallah çokta sağlıklı bi oğlum oldu. şunuda ekleyeyim zayıf olanlar doğumdan sonra yataklarından kalkamazken ben 2 saat sonra çok rahattım. sizde takmayın kafanıza kimseyi bebişerinizin keyfini çıkarın sadece tek tavsiyem kilo almamaya dikkat. birde mevsimi yaklaşıyor. günde en az 1 tane greyfurtu ya yiyin ya da suyunu sıkıp için. hepinize şimdiden bebişlerinizle mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…