aha arkadaşım dağıttın beni mahvettin wallaha ya hamiş listesine baktım 30 fazlalıklarla bebişleri olacak bi çok kişinin benim 13 boyuma göre adetim benim de düzenli ona güveniodum açıkçası yumurtlama da oluyor akıntıdan anlıyorum... nese ilk ayım olacak bu ay deneyeyim olmazsa sonraki ay giderim doktora çünkü çalışmalara başladık artık... teşekkürler uyarın için...
cnm bende 4 yıllık evlıyımbende ıalclr nedenı ılee 14 kg fılan aldım skrr her ay bebıs olur dıe dıytte yapamdım cesarette edemdım sonra bundan 5 ay once yetr dddm bebek olursa zaten rbbım onu korur ddm cektım besmeleyıı vee burayla tanıstımm vee 5 ay sonraa 83 den 71 kg ulastım ck skrr az azzve kalıcı kg verdım ve heedefımm 60 olmakk sene sonuna kdr olmazsa tupdusunuyrzz ama benmkı sebebszz denılen cınsten sennkı nedr cnm
​ysmnn : 12 eylül (beklemedeeee)
nrkny : 5 eylül (beklemedeeee)
Iwanttobaby : hamileeeeeeeee:)
cemrecik : 15 eylül
ecrinayaz : 7 eylul
.......................HAMİŞLERİMİZZZ ...................
.........................doğacağı tarih....................hafta...............cinsiyet..........boy-kilo
Iwanttobaby..........--------------....................1.hafta............-------..........----------
gulimier.................14.04.2013......................8.hafta............------.........1.60-93.8
aykızım...................05.11.2012....................31.hafta............erkek.........--------
celerissparibus.........26.10.2012.....................33.hafta...........------.........1.67-92
lynne.....................06.09.2012.....................40.hafta..............kız............1.68-98
merwecik_20..........13.11.2012......................30.hafta............------........1.63-109
tutkuntu_1985........07.02.2013......................18.hafta.............erkek........1.66-77.5
şuan 20. haftamın içindeyim.boyum1,64 70 kilo hamile kaldım daha 800 gr aldım 70,800 gramım ama dikkat etmeye çalışıyorum.
insanı ençok yıpratan çevresindekilerin hemen yaptığı o eleştiriler oluyo zaten, daha hassas bi dönemde bi de bunlarla uğraşmak yoruyo insanı, çok şükür doktorum her gittiğimde moral depoluyo bana,slm kızlar size moral olsun diye bende kendi hikayemi yazayım bende kiloluyum 5 ay bebek için denedik olmadı tam umudu kestim olmayacak herhalde dedim 6. ayda 112 kiloyla hamile kaldım. çok laf işittim etraftan doğuramazsın bu çocuk olmaz düşer fakan filan. hatta bir iki doktor senin sorumluluğunu kabul edemeyiz şişmansın tansiyonun çıkacak şekerin yükselecek yine falan filan..... gelelim işin sonucuna 2 ay önce doğum yaptım 112 ile hamile kaldım 112 ile doğurdum 20 gün sonra 98 e düştüm doğumum zor oldu ama bebeğim anne karnında kakasını yaptığı için sadece tek sorun kilolu olduğum için sezeryane almak istemediler dikişler tutmazmış. suyum biraz erken geldi sanırım onun için suni sancı yedim biraz zor oldu ama 3 saat suni sancıdan sonra doğurdum.maşallah çokta sağlıklı bi oğlum oldu. şunuda ekleyeyim zayıf olanlar doğumdan sonra yataklarından kalkamazken ben 2 saat sonra çok rahattım. sizde takmayın kafanıza kimseyi bebişerinizin keyfini çıkarın sadece tek tavsiyem kilo almamaya dikkat. birde mevsimi yaklaşıyor. günde en az 1 tane greyfurtu ya yiyin ya da suyunu sıkıp için. hepinize şimdiden bebişlerinizle mutluluklar dilerim
nie o kadar ahh çektin kızz:)aaaah ah 1.56 ve 67ile basladim
ekledim cnmm sende listemizdesin:)Bu arada liste devam ediyorsa beni de ekleyin kizlaar. Sat tarihim 1 eylul.
ekledim cnmm sende listemizdesin:)
kızlaarrrrrrr 7 kilo verdimmm:):):)ama doktordan kotu haberlerıde aldımm yumurtalarım gelişmiomuş
kızlaarrrrrrr 7 kilo verdimmm:):):)ama doktordan kotu haberlerıde aldımm yumurtalarım gelişmiomuş
malesef cnm ben kırklarelindeyım ankaraya cok uzakCanım merhaba, 7 kilo için tebrik ederim. Umarım kısa zamanda istediğin kiloya inersin. Yumoşlar için üzülme tatlım, ilaçlarla çok güzel büyüyorlar. Ben aşılama ile hamile kaldim, ilaclarla cok guzel buyudu 1 yumurtam. Bir sürü kişi var. Çok da pahalı değil. Aslında önce doktorunla konuşarak önce klomen tedavisi sonra aşılamayı düşünebilirsin. Doktoruna mutlaka danıs canım. Eğer ankaradaysan ya da ankaraya gelme gibi bir durumun olursa sana doktor tavsiyesinde bulunabilirim.
yaptırdım bn onlarıda cnm hepsı normal cıktı bnm doktor ıcbır tahlılınde anormallık yok hepsı normal dedı bana..aslında bnm boyum uzun oldugu ıcın kılomuda cok fazla gostermıom doktor kılomla ılgılı hıcbıseyde demedı bana ama agırlık bana fazla gelıo:)eger yumurtalıklarda yaglanma olsaydı muayenede anlardı dımı soylerdı bana??canım yağlanma böle bişey işte orayı tahribat ediyor oranın tamiri zor oluyor bide şöle bi durum var benim troit ve anti triglobin testi yaptırmıştım troit düşük çıktı anti triglobin 0-4 olması yerine 8.8 çıktı buda yumurtalıkları etkiliyor bunları bi yaptır derim
BAT tarihlerimizzzz
ysmnn : 20 ekim
nrkny : 7 ekim
cemrecik : ---
ecrinayaz : hamileeeeeeeeeeeee
ıwanttobaby : 14 ekim
.......................HAMİŞLERİMİZZZ ...................
.........................doğacağı tarih....................hafta...............cinsiyet..........boy-kilo
Hedik..................08-06-2013 ...................5.hafta...........--------.........1.68-78
gulimier.................14.04.2013......................13.hafta............------.........1.60-93.8
aykızım...................05.11.2012....................36.hafta............erkek.........--------
celerissparibus.........26.10.2012.....................33.hafta...........------.........1.67-92
merwecik_20..........13.11.2012......................36.hafta............------........1.63-109
tutkuntu_1985........07.02.2013......................23.hafta.............erkek........1.66-77.5
abdulkadirim........... 06-06-2013.............6.hafta.........----......1.56-67
lynne.....................06.09.2012....................:)..............kız............1.68-98 minik kelebeği doğdu:)
OYY MAŞALLAHHH pıtpıtlarıda duyarsın ınsallahhh anaammmmm mınıcıktır o sımdı fasulye gıbı ne sevımlı:)allahım nazarlardan saklasın ınsallahKızlaaar, günaydın. Dün akşam doktora gittim ve keseyi gördük çooook şükür.inşallah 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarız. Resmi olarak 5+2 hamileyim. Dün o kadar heyecanlıydım ki bazı şeyleri sormayı unuttum ama size kilo- yemek konusunda konuştuklarımızı aktarmak istiyorum. Oncelikle 3.5 -4 kilo almış görünüyorum; bu konuda doktorumun bana soyledigi şey, aşılama ile hamile kaldığım ve kullandığım hormonlar( özellikle progesteron) vücutta su tutulmasını tetikliyormuş. O yüzden şu anda bu kilo artışını önemsemiyorum şeklindeydi. Ama yine de beni uyardı. 2 saatte bir yememi ve az yememi önerdi. Hatta çok hoşuma giden bir benzetme yaptı: hamilelikte kendinizi 5 yaşında çocuk gibi görmemiz gerektiğini ve çocukların beslendigi gibi beslenmemiz gerektigini soyledi. Hem çeşit, hem miktar olarak. Herkese sağlıklı , bebişli günler diliyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?