kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

bu da doğru canım amh testinin sonucu 0.93 çıktı bitkisel tedaviye başlıcam bakalım neler olcak

ben bıraz cahil kaldımm ahm ne cnm

ah canım ah gel görki güngeçmeden insan neler öğreniyor antiminal hormon testi yumurtalık testi bacım bu çok önemki bişey yani adetim düzenli fakat yumurtam gelişmiyor kaliteyle alakalı yani gebe kalmayı engeliyor düşük olması yani bi sene daha böle devam edersem asistanlıkdan başlıcam :)))

bnmde bu ay gelısmemıs ya yanı oyle dedı doktor kucuk dedı..ama ben yumurtlama sıvısı oluo ya onu gordum ıkı gun boyunca adet dongusune gore yumurtlama olması gereken gunlerde acaba gelısmısmıdır:44:SANADA TAVSIYEM KURU INCIR ye ınanılmaz etkı edıo:::bıde benım aksam kasıklarımda sankı ıcten kaşınımus gıbı garıp bı agrı oldu agrı da deıl aslında ama tuhaf bıseydı sımdı gectı acaba ne olabılır:44:BIDE SANKI ADET OLMAM GEREKIOMUSTA OLAMIOMUSUM GIBI BI SIKINTI VARDI enteresan bıseydı neden olabılır acaba sen hıc yasadınmı:18::18:

acaba üşüttünmü farketmeden üşütünce benimde olmuştu gaz sancısı gibi kuru incir yicemde biraz kilo aldım hormonlarım karışmış anacım şeker sülalemde yok ama biraz sınırdayım dokdor dikkat dedi oyüzden incirden uzak duruyorum boyum 1.72 kilom 87 diyetisyene gidiyorum2 kilo verdim kilo almamak için otdan yapma ilaçlara baş vurucam bütün raporlarmı alıp gitce bakalım neler olcak

selam kızlar bende sizler gibiyim kilolu hamile kaldım cok üzülüyorum kafama cok takıyorum bebeğime bişey olursa diye karnımdan gözükmezmi acaba bebeğim kiloluyum diye ikili testim ne cıkar kilo riskmidir cok merak ediyorum bana yardım edin kızlar

Burayı yeni gördüm selam kızlar,
Bebek düşüncesi yavaş yavaş oluşmaya başladı bende de.Evleneli 2 yıl oldu:)Kilom 88 boyum 1.65 evlenince 13 kilo aldım neyse.Zayıflayamadımda .Bu kilolarla hamile kalanlar neler yaşadınız nasıl geçiyor hamilelik?

Kilolu hamileler genelde normal doğum mu yapıyor?Sezaryende dikiş tutmaz falan yazılmış önceki mesajlarda merak ettim.

Kilolu hamileler genelde normal doğum mu yapıyor?Sezaryende dikiş tutmaz falan yazılmış önceki mesajlarda merak ettim.
enelde oyle dıolar ama tam bılemıom cnm ama saglıklısı zaten normal dogum:)
bence olusmaya basladıysa gec kalma derım hemen olmuo bu bebek cok bekletıo bızı:)burda kılolu hamıle arkadaslarımız var sana yazarlar muhakkak deneyımlerını:)
kafana takma tatlım nlerını gorduk bızz su durumda zaten karından gozukmez bebegın muhtemelen alttan bakcak doktor kılo cok bı etkı apmıo bebege merak etme sen sadece hamıle kalmaya calısırken etkılı oluo sen onu alattıgına gore kafana takma bence:))
bende evlendikten sonra 16 kilo aldım ve 76 kiloyla hamile kaldım...boyum ne derseniz ( 1.55
bosveeeeerrr dogumdan sonra bebısler canımıza okuyacagı ıcın vercez hepsını takma kafana:))

enelde oyle dıolar ama tam bılemıom cnm ama saglıklısı zaten normal dogum:)
bence olusmaya basladıysa gec kalma derım hemen olmuo bu bebek cok bekletıo bızı:)burda kılolu hamıle arkadaslarımız var sana yazarlar muhakkak deneyımlerını:)
kafana takma tatlım nlerını gorduk bızz su durumda zaten karından gozukmez bebegın muhtemelen alttan bakcak doktor kılo cok bı etkı apmıo bebege merak etme sen sadece hamıle kalmaya calısırken etkılı oluo sen onu alattıgına gore kafana takma bence:))
bende evlendikten sonra 16 kilo aldım ve 76 kiloyla hamile kaldım...boyum ne derseniz ( 1.55
bosveeeeerrr dogumdan sonra bebısler canımıza okuyacagı ıcın vercez hepsını takma kafana:))

merhabalar. geçen nisan ayında 102 kiloyla hamile kaldım. 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı malesef. şimdi tekrar bebek istiyorum ama 103 kiloyum. biraz kilo vereyim diye bekliyorum ama hipotiroidim var çok zor kilo veriyorum. kilolu hamile arkadaşlara sormak istiyorum bebek kaç haftalıkken karından ultrasonla göründü? 6 haftalıkken benim görünmemişti alttan baktılar. korkuyorum hamileliğimde sıkıntı olursa diye bir de 1. sınıf öğretmeniyim bütün gün ayakta miniklerin peşindeyim çok zor olur mu sizce? Allah herkese sağlıklı hamilelik hayırlı evlatlar versin...

merhabalar. geçen nisan ayında 102 kiloyla hamile kaldım. 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı malesef. şimdi tekrar bebek istiyorum ama 103 kiloyum. biraz kilo vereyim diye bekliyorum ama hipotiroidim var çok zor kilo veriyorum. kilolu hamile arkadaşlara sormak istiyorum bebek kaç haftalıkken karından ultrasonla göründü? 6 haftalıkken benim görünmemişti alttan baktılar. korkuyorum hamileliğimde sıkıntı olursa diye bir de 1. sınıf öğretmeniyim bütün gün ayakta miniklerin peşindeyim çok zor olur mu sizce? Allah herkese sağlıklı hamilelik hayırlı evlatlar versin...

3.5 yıllık evliyim evlendiğimde 56 kiloydum ah aha bi daha o kiloyu göremem herhalde yeni hamileyim bende 70 kiloyum şu an ablam 90u bulursun ben bulduydum sonrada kaldım öle bak bana ders al kilo alma diyo offff offfff

canım özelden yazamıyorum henuz=(...evet tatlım ben doğum yapalı 9 ay oldu dün ıtıbaryle=) bende sezeryan yaptım zaten ama cok ıstedım normal yapmak pelvıs muayenemde drum belkı yapabılırsın demıstı ama catım dardı yınede. ama kısmetde olmadı 38+3 haftalıktım oglumun kalp atısları sıkınıtılıydı dr um sezeyanla alıcaz dedı ve bebısım geldı.yanı kıloya bakmaz bu işler boya görede olmuo tahmınım ben 171 olmama ragmen drum dıodu uzunsun yaparsın ama olmadı hem catım dar hem kısmet olmadı. ama sezeryanda dr kararı olsa cok daha ii oluo eger ekstra ücret ödemıceksen dogum ıcın dr un kararı senın ıcın herzaman önemlı olmalı ben dr uma cok güvenıyorum halada ona gıdıyorum oyüzden doguma kadar ıplerı o bana bırakmak ıstesede ben hep ona danıstım. endıse yapma sımdıden bı hamıle kal gör bak ne güzel bı duygu allah tez zamanda nasıp etsın herkese ınsallah.bıse sormak ıstersen herzaman sorabılırsınde ne olrsa olsun=)

canım bende 87 kıloyla hamıle kaldım boyum 171 hıc endıse etme bişe olmaz hem üstten ultrasonla bebegınıde görürsün emın ol.ıkılı testte benım bişe cıkmamıstı.ben dogurdum cok şükür bebegımde suan 9aylık tam allah sanada nasıp etsın ınsallah=)

vajinal ultrasonda görünüyo bebek 6 haftalıkken, bende 95 kiloyla hamile kaldım 7. haftada biraz zor olsa ve ultrasonu bastırarak baktığı için doktor canım yansa da göründü karnımdan, hiç korkma bence ama dikkat et çok yorama kendini ilk 3 ây , hayırlı olsun bebişin

3.5 yıllık evliyim evlendiğimde 56 kiloydum ah aha bi daha o kiloyu göremem herhalde yeni hamileyim bende 70 kiloyum şu an ablam 90u bulursun ben bulduydum sonrada kaldım öle bak bana ders al kilo alma diyo offff offfff

kiloluyuz diye günah keçisi yapıyolar bizi bu ablalar, ama ya psikolojik yada bulantı sebebiyle zaten kilolu olanlar çok lkilo almıyo aksine veriyolar, 95 le başladım şimdi 87 kiloyum , 3,5 aylık oldu bebeğim, kilo alacağımı da düşünmüyorum, sende kimseye aldırma bence rahatol

inşalah öyle olur boyda yok ki 1,60 ım 3 kilo bile alsam anında fark edilyorum zaten eşim boşver al ne olacak doğumdan sonra bi spor salonuna gidersin gider o kilolar diyo ben seni şişko da sevecem diyo ama bakalım göreceğiz sevecekmi şişko beni

:) sakın sakın eşinin sözlerine kanma arkadasım...numara onlar:)babalık numarası:)spor salonu bi kenarda dursun ben evdeki yürüyüş bandına çıkacak fırsat bulamamıştım valla..öyle kolay verilmiyo kilolar gercekten.yiyip içip yatma imkanın varsa bol bol yürü ve az ye..sonra çook pişman olursun.son ayda baya şişiyo insan.ve eski halini özlüyo.eee çok kilo alıncada gecmeyen çatlaklar cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…