malesef cnm ben kırklarelindeyım ankaraya cok uzakbi on kılo daha versem super olcak...eşimden tahlıl ıstedı sonra ılac vercek herhalde..aslında tam engelde demedı bıraz kucuk dedı dezavantaj olabılır dedı tam olarak anlamadım bende...
yaptırdım bn onlarıda cnm hepsı normal cıktı bnm doktor ıcbır tahlılınde anormallık yok hepsı normal dedı bana..aslında bnm boyum uzun oldugu ıcın kılomuda cok fazla gostermıom doktor kılomla ılgılı hıcbıseyde demedı bana ama agırlık bana fazla gelıo:)eger yumurtalıklarda yaglanma olsaydı muayenede anlardı dımı soylerdı bana??
ben bıraz cahil kaldımm ahm ne cnmbu da doğru canım amh testinin sonucu 0.93 çıktı bitkisel tedaviye başlıcam bakalım neler olcak
ben bıraz cahil kaldımm ahm ne cnm
bnmde bu ay gelısmemıs ya yanı oyle dedı doktor kucuk dedı..ama ben yumurtlama sıvısı oluo ya onu gordum ıkı gun boyunca adet dongusune gore yumurtlama olması gereken gunlerde acaba gelısmısmıdır:44:SANADA TAVSIYEM KURU INCIR ye ınanılmaz etkı edıo:::bıde benım aksam kasıklarımda sankı ıcten kaşınımus gıbı garıp bı agrı oldu agrı da deıl aslında ama tuhaf bıseydı sımdı gectı acaba ne olabılır:44:BIDE SANKI ADET OLMAM GEREKIOMUSTA OLAMIOMUSUM GIBI BI SIKINTI VARDI enteresan bıseydı neden olabılır acaba sen hıc yasadınmı:18::18:ah canım ah gel görki güngeçmeden insan neler öğreniyor antiminal hormon testi yumurtalık testi bacım bu çok önemki bişey yani adetim düzenli fakat yumurtam gelişmiyor kaliteyle alakalı yani gebe kalmayı engeliyor düşük olması yani bi sene daha böle devam edersem asistanlıkdan başlıcam :)))
bnmde bu ay gelısmemıs ya yanı oyle dedı doktor kucuk dedı..ama ben yumurtlama sıvısı oluo ya onu gordum ıkı gun boyunca adet dongusune gore yumurtlama olması gereken gunlerde acaba gelısmısmıdır:44:SANADA TAVSIYEM KURU INCIR ye ınanılmaz etkı edıo:::bıde benım aksam kasıklarımda sankı ıcten kaşınımus gıbı garıp bı agrı oldu agrı da deıl aslında ama tuhaf bıseydı sımdı gectı acaba ne olabılır:44:BIDE SANKI ADET OLMAM GEREKIOMUSTA OLAMIOMUSUM GIBI BI SIKINTI VARDI enteresan bıseydı neden olabılır acaba sen hıc yasadınmı:18::18:
enelde oyle dıolar ama tam bılemıom cnm ama saglıklısı zaten normal dogum:)Kilolu hamileler genelde normal doğum mu yapıyor?Sezaryende dikiş tutmaz falan yazılmış önceki mesajlarda merak ettim.
bence olusmaya basladıysa gec kalma derım hemen olmuo bu bebek cok bekletıo bızı:)burda kılolu hamıle arkadaslarımız var sana yazarlar muhakkak deneyımlerını:)Burayı yeni gördüm selam kızlar,
Bebek düşüncesi yavaş yavaş oluşmaya başladı bende de.Evleneli 2 yıl oldu:)Kilom 88 boyum 1.65 evlenince 13 kilo aldım neyse.Zayıflayamadımda .Bu kilolarla hamile kalanlar neler yaşadınız nasıl geçiyor hamilelik?
kafana takma tatlım nlerını gorduk bızz su durumda zaten karından gozukmez bebegın muhtemelen alttan bakcak doktor kılo cok bı etkı apmıo bebege merak etme sen sadece hamıle kalmaya calısırken etkılı oluo sen onu alattıgına gore kafana takma bence:))selam kızlar bende sizler gibiyim kilolu hamile kaldım cok üzülüyorum kafama cok takıyorum bebeğime bişey olursa diye karnımdan gözükmezmi acaba bebeğim kiloluyum diye ikili testim ne cıkar kilo riskmidir cok merak ediyorum bana yardım edin kızlar
bosveeeeerrr dogumdan sonra bebısler canımıza okuyacagı ıcın vercez hepsını takma kafana:))bende evlendikten sonra 16 kilo aldımve 76 kiloyla hamile kaldım...boyum ne derseniz ( 1.55
enelde oyle dıolar ama tam bılemıom cnm ama saglıklısı zaten normal dogum:)Kilolu hamileler genelde normal doğum mu yapıyor?Sezaryende dikiş tutmaz falan yazılmış önceki mesajlarda merak ettim.
bence olusmaya basladıysa gec kalma derım hemen olmuo bu bebek cok bekletıo bızı:)burda kılolu hamıle arkadaslarımız var sana yazarlar muhakkak deneyımlerını:)Burayı yeni gördüm selam kızlar,
Bebek düşüncesi yavaş yavaş oluşmaya başladı bende de.Evleneli 2 yıl oldu:)Kilom 88 boyum 1.65 evlenince 13 kilo aldım neyse.Zayıflayamadımda .Bu kilolarla hamile kalanlar neler yaşadınız nasıl geçiyor hamilelik?
kafana takma tatlım nlerını gorduk bızz su durumda zaten karından gozukmez bebegın muhtemelen alttan bakcak doktor kılo cok bı etkı apmıo bebege merak etme sen sadece hamıle kalmaya calısırken etkılı oluo sen onu alattıgına gore kafana takma bence:))selam kızlar bende sizler gibiyim kilolu hamile kaldım cok üzülüyorum kafama cok takıyorum bebeğime bişey olursa diye karnımdan gözükmezmi acaba bebeğim kiloluyum diye ikili testim ne cıkar kilo riskmidir cok merak ediyorum bana yardım edin kızlar
bosveeeeerrr dogumdan sonra bebısler canımıza okuyacagı ıcın vercez hepsını takma kafana:))bende evlendikten sonra 16 kilo aldımve 76 kiloyla hamile kaldım...boyum ne derseniz ( 1.55
Kilolu hamileler genelde normal doğum mu yapıyor?Sezaryende dikiş tutmaz falan yazılmış önceki mesajlarda merak ettim.
selam kızlar bende sizler gibiyim kilolu hamile kaldım cok üzülüyorum kafama cok takıyorum bebeğime bişey olursa diye karnımdan gözükmezmi acaba bebeğim kiloluyum diye ikili testim ne cıkar kilo riskmidir cok merak ediyorum bana yardım edin kızlar
merhabalar. geçen nisan ayında 102 kiloyla hamile kaldım. 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı malesef. şimdi tekrar bebek istiyorum ama 103 kiloyum. biraz kilo vereyim diye bekliyorum ama hipotiroidim var çok zor kilo veriyorum. kilolu hamile arkadaşlara sormak istiyorum bebek kaç haftalıkken karından ultrasonla göründü? 6 haftalıkken benim görünmemişti alttan baktılar. korkuyorum hamileliğimde sıkıntı olursa diye bir de 1. sınıf öğretmeniyim bütün gün ayakta miniklerin peşindeyim çok zor olur mu sizce? Allah herkese sağlıklı hamilelik hayırlı evlatlar versin...
3.5 yıllık evliyim evlendiğimde 56 kiloydum ah aha bi daha o kiloyu göremem herhalde yeni hamileyim bende 70 kiloyum şu an ablam 90u bulursun ben bulduydum sonrada kaldım öle bak bana ders al kilo alma diyo offff offfff
kiloluyuz diye günah keçisi yapıyolar bizi bu ablalar, ama ya psikolojik yada bulantı sebebiyle zaten kilolu olanlar çok lkilo almıyo aksine veriyolar, 95 le başladım şimdi 87 kiloyum , 3,5 aylık oldu bebeğim, kilo alacağımı da düşünmüyorum, sende kimseye aldırma bence rahatol
inşalah öyle olur boyda yok ki 1,60 ım 3 kilo bile alsam anında fark edilyorum zaten eşim boşver al ne olacak doğumdan sonra bi spor salonuna gidersin gider o kilolar diyo ben seni şişko da sevecem diyo ama bakalım göreceğiz sevecekmi şişko beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?