kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

sen yinede dikkat et canım, boyumuz kısa zaten bizim dediğin gibi hemen farkediliyo kilolar, benimki zaten beni kilolu gördü sevdi, evlendiğimde de 84 kiloydum, seven adam yine sever moralini bozma sen bence, napalım zayıflayıp da öyle hamile kalamadık, kısmet artık

arkadaşlar bende 21.haftalık hamileyim ama daha şimdiden 9 kilo almışım çok hızlı gidiyorum maalesef

merhaba kızlar, ben de 13+6 dayım, 9 kilo verdim 72 ile başladım 63 kiloyum şimdi..

Herkese iyi bayramlaaar:) umarım herkesin bayramı çok güzel geçiyordur.
Santapink canım sen nasıl verdin o kiloyu? Doktor birşey dedi mi? Miden mi bulanıyordu? Yoksa düzgün beslenmeye başladında öyle mi gitti kilolar? Ben en son tartıldığımda 1 kilo vermiş görünüyorum. Mide bulantılarım kötü benim, çok birşey yiyemiyorum. Sadece beyaz ekmek ve peynir. Bazende puaça. Bunlar da aslında çok kilo aldıran şeyler ama yinede 1 kilo vermisim. Bayramdan önce doktorum bir sürü test istemişti. Bunlardan biri keatin ya da ismi buna benzer birşey, yeterli beslenip beslenemediğime kandan bakıldı. Sonuç gayet iyi çıktı. Doktorumda kendini bişey yiycem diye zorlama dedi. Hamileliğinde diyetisyene giden arkadaşım vardı benim, hiç kilo almadan bitirdi. Ama o çok kiloluydu.

Bende 24.hafta içindeyim, 60 kilo ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 65 kilo olduğumu gördüm. Bakalım 6 aylık kontrolüme gittiğimde kaç kilo çıkacağım.

selam arkadaşlar,tüm yorumları okudum,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim! :)) 93 kiloda diyetisyenle diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim.83 le hamile kaldım. daha vermem gereken 10 kilo vardı amaa nerdeee( şimdi 90 kilo olmuşum bile.Saldım tabi,bıraktım diyeti yedim,içtimmm://// çok şükür bebişimle ikimizin sağlığı yerinde lakin 9 ayın sonunda nasıl olucam merak ediyorum:))

selam arkadaşlar,tüm yorumları okudum,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim! :)) 93 kiloda diyetisyenle diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim.83 le hamile kaldım. daha vermem gereken 10 kilo vardı amaa nerdeee( şimdi 90 kilo olmuşum bile.Saldım tabi,bıraktım diyeti yedim,içtimmm://// çok şükür bebişimle ikimizin sağlığı yerinde lakin 9 ayın sonunda nasıl olucam merak ediyorum:))

ben de 75 kiloyken hamile kaldım şu an 10 haftalık ve 72 kiloya düştüm. Mide bulantım hiç olmadı ama çok çabuk doymaya başladım.

meraba kızlar ben 6 haftalık hamileyim..daha ilk doğumda aldığım kiloları tam olarak veremeden ikinciye hamileyim..boyum 1.68 kilom 75( çok canım sıkılıyooooo

meraba kızlar ben 6 haftalık hamileyim..daha ilk doğumda aldığım kiloları tam olarak veremeden ikinciye hamileyim..boyum 1.68 kilom 75( çok canım sıkılıyooooo

Canım ilk hamileliğinde kaçla başlamıştın kaçla bitirmiştin? Normal doğum mu yaptın, sezeryan mı? Doğum yapalı ne kadar oldu? İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim ilk olduğu için çok takmamaya çalışıyorum kiloları.

bende 75 kloyla kaldım hamile ilk doğumdan kalma kilolarımı anca bu kadar verdikten sonra 2.ye kaldım.şimdiden 2kilo almışım bile boyum 167 iştahımda çok fazla açıldı napıcam bilmiyorum

hamileykende diyetisyene gidebilirsin hem sen kendini değil bebeğini beslersin böylelikle dikkatli beslenir ve daha az kilo alabilirsin allah izin verirde bende hamiş olursam ki bakalım inş bende böyle yapmayı düşünüyorum

sağolasın cnm benim.hamile olduğumu öğrenince de gittim diyetisyene,baya besleyici bir diyet verdi.lakin ben hamur işi çok seviyorum kaçırıyorum işte arada

ilk hamileliğime 65 ile kalıp 92 ile bitirmiştim ve tabiki onca kilo ödem ve tansiyon sebebiyle sezeryanla doğum yaptım...şu an 7+4 haftalık hamileyim...oğlum 18 aylık..

sağolasın cnm benim.hamile olduğumu öğrenince de gittim diyetisyene,baya besleyici bir diyet verdi.lakin ben hamur işi çok seviyorum kaçırıyorum işte arada
Canım bizimle de paylaşır mısın diyetisyenin söylediklerini ve listeni? Ben de bir diyetisyene gideyim diyorum ama hala mide bulantılarından yeme düzenim yok. Bu düzelsin inşallah bende gitmeyi düşünüyorum.
ilk hamileliğime 65 ile kalıp 92 ile bitirmiştim ve tabiki onca kilo ödem ve tansiyon sebebiyle sezeryanla doğum yaptım...şu an 7+4 haftalık hamileyim...oğlum 18 aylık..

Canım Allah bağışlasın oğluşunu:) benim merak ettiğim sezeryan sonrası tabiiki normal doğum kadar kilo verilmiyor ama ne kadarı gidiyor? Ben 7-8 ay önce yumurtalık kist ve rahim operasyonu geçirdim, o yüzden muhtemelen sezeryan olacak. Malum yaz annesi de olucam. Şimdoden iki katına çıkan bi göbeğim var. Üstelik kilo vermeme rağmen. Sanırım halsizlikten ve hareketsizlikten bir de susuzluktan vücudum iyice şişti.

valla canım ben yenı evlıyım ve hamıle kaldıgımda 96 kıloydum boyum 165 rabbım sana da nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…