inşalah öyle olur boyda yok ki 1,60 ım 3 kilo bile alsam anında fark edilyorum zaten eşim boşver al ne olacak doğumdan sonra bi spor salonuna gidersin gider o kilolar diyo ben seni şişko da sevecem diyo ama bakalım göreceğiz sevecekmi şişko beni
merhaba kızlar, ben de 13+6 dayım, 9 kilo verdim 72 ile başladım 63 kiloyum şimdi..
meraba kızlar ben 6 haftalık hamileyim..daha ilk doğumda aldığım kiloları tam olarak veremeden ikinciye hamileyim..boyum 1.68 kilom 75( çok canım sıkılıyooooo
selam arkadaşlar,tüm yorumları okudum,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim! :)) 93 kiloda diyetisyenle diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim.83 le hamile kaldım. daha vermem gereken 10 kilo vardı amaa nerdeee( şimdi 90 kilo olmuşum bile.Saldım tabi,bıraktım diyeti yedim,içtimmm://// çok şükür bebişimle ikimizin sağlığı yerinde lakin 9 ayın sonunda nasıl olucam merak ediyorum:))
hamileykende diyetisyene gidebilirsin hem sen kendini değil bebeğini beslersin böylelikle dikkatli beslenir ve daha az kilo alabilirsin allah izin verirde bende hamiş olursam ki bakalım inş bende böyle yapmayı düşünüyorum
Canım ilk hamileliğinde kaçla başlamıştın kaçla bitirmiştin? Normal doğum mu yaptın, sezeryan mı? Doğum yapalı ne kadar oldu? İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim ilk olduğu için çok takmamaya çalışıyorum kiloları.
Canım bizimle de paylaşır mısın diyetisyenin söylediklerini ve listeni? Ben de bir diyetisyene gideyim diyorum ama hala mide bulantılarından yeme düzenim yok. Bu düzelsin inşallah bende gitmeyi düşünüyorum.sağolasın cnm benim.hamile olduğumu öğrenince de gittim diyetisyene,baya besleyici bir diyet verdi.lakin ben hamur işi çok seviyorum kaçırıyorum işte arada
ilk hamileliğime 65 ile kalıp 92 ile bitirmiştim ve tabiki onca kilo ödem ve tansiyon sebebiyle sezeryanla doğum yaptım...şu an 7+4 haftalık hamileyim...oğlum 18 aylık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?