kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

amin canım cümlemizin evladıyla inşallah sağlıkla sıhhatla gelsin bebişlerimiz seninde ilk bebeğinmi benim oluuşum olacak teyzesi inşallah çok heycanlıyım

amin canım cümlemizin evladıyla inşallah sağlıkla sıhhatla gelsin bebişlerimiz seninde ilk bebeğinmi benim oluuşum olacak teyzesi inşallah çok heycanlıyım

Maaşallah canım, benimde ilk gebeliğim benimde oğlum olucak Allah ın izniyle. Ne kadarlıktı şimdi oğluşun?

29 haftanın içindeyiz şimdi. 2-3 hafta seninkinin kıpırtıları iyice artıcak o zaman daha çok mutlu edicek seni. Şimdi bana ultrason falan o kadar iyi gelmiyor, hep hissediyorum içimde.
ayyyyy negüze bi duygy evet hissetmeye başladı özellikle sırt üstü yatıca çok artıyor sürekli kıpırdasın istiyor insan rabbim herkeze taddırsın bu duyguyu inşallah senin azkalmış negüzel rabbim tamamına erdirsin canım

Canım spinal sezeryan nasıl oluyor.Kaç dikiş atıldı?Kolay iyileşebildi mi dikişler?Ayy hepsini merak ediyorum:)Dikişler kaynamaz diye korkuyorum kilodan.Bende 165 im 88 kiloyum

Canım spinal sezeryan nasıl oluyor.Kaç dikiş atıldı?Kolay iyileşebildi mi dikişler?Ayy hepsini merak ediyorum:)Dikişler kaynamaz diye korkuyorum kilodan.Bende 165 im 88 kiloyum

Spinalde belden iğne yapılıyor.ama hiç acımıyo diyebilirim.yani koluna açılan damar yolu ondan çok daha fazla acıyor .
önce uyuşturmak için bi iğne yapılıyor belden akabindede asıl spinal iğnesi yapılıyor ve saniyede uyuşuyorsun.
hemen yatırıyorlar gerekliyse sonda takıyorlar (hissetmiyorsun tabi)
baş ucunda anestezicilerden bir etrafında asistanlrla sohbet ederken bi bakmışsın wıyaklıyan bi ses :))
sonra ebe geytiriyo yanaqına dokunduruyo ...öyle güzel bi duyguki anlatılmaz yaşanırdenen cinsten.
ilk 2 dqmum genel anesteziydi qöremedim doqdukları anı hiç bişey anlamamıştım ama bu dea çok güzeldi herşey.
dikişlerim içten olduqundan bilmiorum kaç dikişti.ama benim tehlikeliydi biraz doqum kilonun yanında daha önceki doqumlardan yapışıklıklarım
çok fazlaydı.özellikle saqtarafımla çok uqraştılar. hala hafif zorlanınca saq tarafım szlıyor am dikişle değil içten sızlıyor.
dikişlerden korkma benim kynadıysa herkesinki kaynar emin ol.benim doktoruma ondan korkuyordu.
bi<de günde iki kez pansuman yaptık tamamen iyleşene kadar banyoda sabun duşjeli şampuan kullanmadım.
yaram hiç i kimyasala maruz kalmasın diye.en önemliside asl ıslak bırakmadımher fırsatta yattım dikişimi havalandırdım.
ayaktaykende dikişlere peçete vs koydum teri çeksin diye ve sürekli değişirdim.
çok uzun oldu yaa :)) kadınların oqum hikayeleri hiççç bitmez

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız ben sağlıkocağına gidiyorum bi tansiyon kiloyu kontrole bakalım kaç kilo olmuşum:18:

Nurum hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Darısı bize

cannnımmmmmmmmm emoşşşşşşşşşşşşuuuuuuuuuuummmm inşşş darısıııııııııı size olsun. allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin dualarım sizinleeeeeeeeeeeee......:)))

Kizlar selamlar,
Coook guzel bir gun olsun insallah hepimize. Bugun bir yegenim olacak insallah teyze oluyorum yani cok ama cok mutluyum. Ablamin yaninda olabilseydim keske ama artik bende dogurduktan sonra yani 6 ay sonra falan gorebilicem malesef yurt disinda yasadikleri icin. Neyse gecen cuma gunu doktorumun muayenehanesinde sundugu diyetisyen randevusuna gittim. Diyetisyene daha once gitmis birisi olarak bildiklerimden cok farkli seyler soylemedi. Tabii bu sefer cok fazla kisitlama olmadigi icin memnunum. Tatli krizlerini hurma,kayisi incir gibi seylerle atlatmami onerdi. Ben seni tartmayacagim dedi. Senin evdeki tartin sana daha cok bilgi verir kilo alip almamanla ilgili dedi. Simdi burda farkli ciktiginda hamilelerimiz uzuluyo boyle birseyin olmasini istemiyorum dedi. Ama bana her hafta kac kiloda oldugumu yazmam icin bir liste verdi. Bende evde 77.5 ciktim gecen hafta. Bu sabah tartildigimda 78 e daha yakindim. Heralde 200-300 gram almis gorunuyorum. Spor konusunda ilk 3 ay yasakliydim doktorum tarafindan.Zaten bulantilarim ve halsizligim cok oluyordu. 77 ile baslamistim hamileligime bulantilardan 3 kilo vermistim ama 3 haftada verdigim 3 kiloyu aldim. Simdi gunde 45 dakika yuruyus onerdi. Gunde 6 ogun yiyecegim. Gunluk kalori miktarini 2100 kalori olarak sinirladi. Ben 1 haftadir cok dikkat etmiyorum gerci herkese cok saglikli gunler.Daha sonra bana verdigi ornek listeyi de yazarim kizlar, simdi yanimda diil cunku.

Arkadaslar selamlar,
Size daha once dedigim gibi ornek listemi paylasiyorum. Umarim yardimci olur.

SABAH
Acik Cay (sekersiz)
1 Yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates,salatalik,biber,maydanoz,roka,tere
4-5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek (tam tahilli,cavdar)

KUSLUK
1 porsiyon meyve
2 adet ceviz veya 5-6 adet badem

OGLE
1 kase corba
3-4 kofte kadar et,tavuk, veya balik
3 yemek kasigi pilav veya makarna veya bulgur
2 ince dilim ekmek (tam tahilli veya cavdar)
Bol salata

IKINDI
1 kase yogurt
1 porsiyon meyve

AKSAM
1 kase corba
1 kase yogurt(yarim yagli)
8-9 yemek kasigi (etli/kiymali) sebze yemegi
2 ince dilim ekmek (tam tahilli/cavdar)

GECE
1 kase yogurt veya 1 bardak sut
2 porsiyon meyve
veya 1 kase sutlu tatli.

bende sizdenim kızlR:))) 64 ile evlendim hemen hamile kaldım..kiloları tam veremeden ikinciye kaldım....boyum 1.67 74 ile ikinciye kaldım 14 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım bilee.....allah sonumuzu hayır etsin....2.5 senedir kilo diyet sıkıldım artık bende formda olmak istiyorum...

63 kiloyla hammile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım. 12 kilo doğumda gitti. gerisi kaldı. :)) ikiz ha

63 kiloyla hammile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım. 12 kilo doğumda gitti. gerisi kaldı. :)) ikiz ha
Canim boyunu yazmamissin ama 63 kg oyle kilolu degil bence. Hatta ikiz dogum yaptigina gore normal kilo almissin hamileliginde. Insallah geri kalanlari da verirsin.

kızlar malesef bende kilolu hamile kaldım 55le evlendim 69 la hamile kaldım 5 aylık hamileyim kilom 69-70 arası değişiyor hiç kilo almadım

Ne güzel hiç kilo almamışsınız bende 70 kd hamile kaldım 73 gördüm bugun yemek fazla yemiyorum ama gündüzleri çalıştığım için sürekli akşamları yatıp uyuyorum inş çok kilo almam

Slm arkadaslar bende 85 le evlendim boyum 170- 100 le doguma gittm sonra 105 e ciktim 3 ayda 88 e dustun ve 1 aylik hamileyim simdi tam veremeden basa dondum kara kara dusunuyorum.

merhaba arkadaşlar. ben yeni katılıyorum konunuza. bakıyorum başlık kilolu anneler ama içeriğinde kilolu olan yok:) ben de21 haftalık hamileyim ve 103 kilo ile hamile kaldım.hala da aynı kilodayım şükür.inşallah da fazla almam zaten yeteri kadar var. Allah a şükür de bi sorunum yok şimdilik yani korkacak yada kasacak bir şey yok. Rabbime emanet bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…