amin canım cümlemizin evladıyla inşallah sağlıkla sıhhatla gelsin bebişlerimiz seninde ilk bebeğinmi benim oluuşum olacak teyzesi inşallah çok heycanlıyımCanım ne olursa olsun herşey bizler için, hep moralini yüksek tut. Onların sağlığı iyi olsun tabiki ama sende iyi olki yavrunda iyi olsun. Herkes zayıf olucak diye bi kural kaide yokki, ne durumda olanlar var yine hamdolsun. Dikkat ederek inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı ducağımıza.
amin canım cümlemizin evladıyla inşallah sağlıkla sıhhatla gelsin bebişlerimiz seninde ilk bebeğinmi benim oluuşum olacak teyzesi inşallah çok heycanlıyım
​21 haftalık canım ya seninkiMaaşallah canım, benimde ilk gebeliğim benimde oğlum olucak Allah ın izniyle. Ne kadarlıktı şimdi oğluşun?
​21 haftalık canım ya seninki
ayyyyy negüze bi duygy evet hissetmeye başladı özellikle sırt üstü yatıca çok artıyor sürekli kıpırdasın istiyor insan rabbim herkeze taddırsın bu duyguyu inşallah senin azkalmış negüzel rabbim tamamına erdirsin canım29 haftanın içindeyiz şimdi. 2-3 hafta seninkinin kıpırtıları iyice artıcak o zaman daha çok mutlu edicek seni. Şimdi bana ultrason falan o kadar iyi gelmiyor, hep hissediyorum içimde.
112 ile hamile kaldım ve çok şükür bi sorun yaşamadım
123 ile spinal sezeryana girdim oda çok qüzel geçti.
gebelik şekerinin veya gebelik zehirlenmesinin kiloyla
alakası yok gebelikteki beslenme şekeriyle alakası var.
kuzenim ebe ve bir çok zayıf hastasında bu vakalar oldu.
benim son haftalarda babamın vefatından sonra gebelik şekerim çıktı.
onuda bi hatada doqru beslenmeyle normal hale getirdim.
tabi yinede bebek biraz iri oldu 4.350 kadar :))
sezeryandan sonra sadece iltihap riski oluyo ama ikinci veya üçüncü gebelikse.
yani yapışıklıklar çoksa ve kilonuz benim kadar aşırıysa.
ama bende böylebi sorunla karşılaşmadım çok şükür.
bi hafta sonra alışveriş yapmaya çıkmıştım bile
Canım spinal sezeryan nasıl oluyor.Kaç dikiş atıldı?Kolay iyileşebildi mi dikişler?Ayy hepsini merak ediyorum:)Dikişler kaynamaz diye korkuyorum kilodan.Bende 165 im 88 kiloyum
Nurum hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDarısı bize
aynı hamile kalmışız,ben 66 kilo evlenmiştim ama kilo aldım 74 oldum ve öyle hamile kaldım boyum 169
iştahım yok eskiden daha çok yerdim şimdi ise çikolatayı bile canım çekmiyor
dikkatli besleniyorum ihtiyacım olanları yiyorum
Canim boyunu yazmamissin ama 63 kg oyle kilolu degil bence. Hatta ikiz dogum yaptigina gore normal kilo almissin hamileliginde. Insallah geri kalanlari da verirsin.63 kiloyla hammile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım. 12 kilo doğumda gitti. gerisi kaldı. :)) ikiz ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?