kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

canım benim de bir düşüğüm var, daha doğrusu 7 haftalıkken kalbi durmuş, 12 hafta kontrolune gidince doktor söyledi ölçtü boyunu, 5 hafta kalbi durmuş şekilde rahmimde kalmış, ne bir kanamam oldu ne de aşırı sancı falan, hamilelik belirtileride son 10 güne kadar devam ediyodu, hemen kürtajla aldı doktor, kürtajdan sonra benimde iştahım çok açıldı ve bakaç ayda 12 kilo falan aldım, onları veremeden de hamile kaldım, hayırlısı olsun, bence endişe etme, bebiş istiyosan erteleme bence

peki sizde adetleriniz düzenliyken birden bire bebiş gelmeden önceeeki aylarda adet düzensizliği yaşadınız mı???????????? ben geçen ay 10 geç adet oldum ilk kez yanı adet silküsüm 35 gunun ustune çıktıı bu ay geç yumurtalıyacamda anlamına gelidğin,i anlamış oldum çunku şuan sankı yumurtluyorummmmmm belirtilerim var... adet olmama 11 gun kala yumurtlanırmı?

caım normal yoolllardan hamile kaldın dımı hadi bizeee tüyo verrrr sen tontiş annesinnnnnnn anneeeeeeeee:))))))))))))))

canım bana özelden yazmıştın sana cevap yazdım ama gelmedi sanırım, burada yeni olduğum için de prosedürleri pek bilmiyorum, 100 mesajdan sonra özel mesaj yazabiliyomusum,
bende nisan ayından beri istiyodum her ay umutlanıyodum ve adetlerım düzensizleşmeye başlamıştı çünkü, burda okudum ilşkiden hemen sonra hiç kalkmadan minimum 15-20 dk sırtüstü yatmak gerekiyomuş ( ben hemen kalkıyodum cahillliğimden ) bide eşin tam boşalırken besmele çeksin, ikinizinde sırtı örtülü olsun, tam yumurtlama zamanlarıda hiç boş geçirmeyin inşallah Allahın izniyle olur bebeğin,biz geçen ay hepsini uyguladık şimdi 7 haftalık bebebişim

bende aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlıyorum, insan bebeiş haberini alınca seviniyo bi yandan da kendi için üzülüyo neden olmadı bu seferde diye? Rabbim herkese en hayırlı zmanda verir inşallah

tamam ben ilişkien sonra zaten hemen ayaklanmıyorummm:))) ve içimden dua okuyorum inşşş...eşim kızıyo bana bazen dıo bırak ne zaman olursa o zaman olsun ben bıraz sabırsızımmm:)yanı sendede adet düzensizliği olmuşş o zaman bu normaldir...

evet şöyle oldu anlatayım biz nisan ayından sonra korunmadık ve adet tariihlerim hep 3 yada 4 gün öne atardı benim, şubat 15- mart 15- nisan 15-mayıs 11- haziran 8- temmuz 9 oldu ve her ay umutlanıyodum böyle olunca, yine burda okuduğuma göre, rahim bebek için hazırlanınca adet düzensizleşmeye başlarmış, zaten hamile kalıncada sanki adet olacakmış gibi kasıklar ağrıyo canım, hiç 10 gün geçmedi benim ama inşallah hamilesindir, şu sıralar test yapsan belli olur zaten

ben şuan yumurtluyorum sanırımmm :))) temmuz ayında adet görmedim 10 gun gecikmeli ağustos 5 de adet gördümmm... şimdi 35 gunun ustunde adet gördüğüm içinde 21. gun yumurtlamış oluyomuşum okuduklarıma göre bakalımmm hayırlısı...:)))

Heeeey bende evlendıkten sonra 6 kıkılo aldım :) 54 ken 60 - 61 yer degıstırıyomm daha fazla da alma ıstemıyorum lısedekı arkadaslarım tanıyamıyo benı artık gecen gun bırını gördüm emıne senmısın bu dedııı :)))

cnm benım adetlerım hep duzensızdı hatta kanamam 0a yakın yanı polıkıstık over hastasıydım ben hıc tedavıye tam devam etmedım en son ocak ayında bebıs dusunuyorum dıe doktora gıttım doktor bendekı polıkıstık over ıcın ılaclar verdı subat ayında kontrolum vardı o doktora degılde baska doktora gıdebıldım doktor bana dedı ılaclar ıse yaramamıs vs ıyıce kurcaladı sımır testı felan yaptı bıde bana dedıkı sen bu kıloyla hamıle kalamazsın bıdaha kısırlık bölumunden randevu al oraya gıt demesın mı basımdan asagı kaynar sular dökuldu o gunlerın nasıl gectıgını bır ben bılırım.esıme allahtan bunları duyduktan 15 gun donra hamıle oldugumu ögrendım aslında o doktora gıttıgımde 3 gunluk felan hamıleymısım allahtan o kadar kurcalamasına ragmen bebegıme bısı olmadı.

demem o kı hıc umıtsızlıge kapılmayın gercekten de allahım dogru zamanı bılıyor.kuzenım 6 yıldır cocuk ıstıyor gıtmedıgı doktor kalmadı kocasında da kendısınde de sorun yok ama olmuyordu en son asılama denedı olmadı 2.asılama ıcın randevu aldıgı ay kendılıgınden hamıle oldugunu ögrendı suan 4 aylık hamıle o da.allah ısteyen herkese nasıp etsın

hamıle kalmayı sorun zannedıyordum ama ınanın hamıle kaldıktan sonra ılk zamanlar sızı daha zorlu surecler beklıyor kesesı olcakmı bebegı görcekmı kalbı atcak mı dusmeden durcak mı hamılelıgımın ılk baslarında bunları dusunmekten sevınemedım bıle dogru duzgunn

bıraz uzun yazdım ama ozamanlar aklıma geldı.

yasemınnnnnnnnnnnımmm topic sessiiiizzz sen yoksunnnnnnnnnnn neredesınnnnnnnnn))))))))

böyle doktorlr yuzunden kımseye guvenemez olduk zaten ama bıze umut verdın cnm cok tesekkur ederım kendı adıma allah bebişine saglık mutluluk uzun omur versın ınsallah senı sık sık burda gormek tecrubelerınden yararlanmak ısterız tatlm

yavrum tanımasalar daha ıyı ınankı:)gecen gun bırısı yuzume resmen cok yaslanmıssın dedı sen aglıycaktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…