kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

ben geldiiiimmm sen nerelerdesin kızım yaaaaaaaaaa

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senı çok özledim nerdeydin yaaaaaaaaaa ....topic sensiz boş kimsesiz yalız üzgünnnnnnnnnnnnnnn....ağlamış yineee rimelleri akıyorrrrrrrrrrr:))

haydeeeeeeeee bakam kilolu hamilelerrrrrrr kilosu olup hamile kalmaya çalışanlarr bizimle paylaşın sıkıntılarınızzzzzzzzzzzzzzzıııııııııııı deneyimleriniziiiiiiiiiiii güzel haberlerinizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))boyunuzu kilonuzuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????:)))))))))

teoman mı dınlıon gene sen kızzbende cok ozledım senııııııııı

yavrum geliom bikac dakıkaya su ovu tastı nı tekrarlıyım veee paylasayım sende fıkır ver bana okk

hosgeldın taze anneeeizninle profılını kurcaladım azcık bebişin coooookkkk tatlı masallahhh

24 yasindayim 1.70 cm boyum 85-86 kg ile hamile kaldim 100-102 arasi doguma girdim dogum yapali 67 gun oldu 82 kgyum suan omrum boyunca hep kikoluydum ama hamileyken hormonlarin etkisiyle kikomu cok cok takmistim

hosgeldın taze anneeeizninle profılını kurcaladım azcık bebişin coooookkkk tatlı masallahhh

hosgeldın taze anneeeizninle profılını kurcaladım azcık bebişin cooookkk tatlı masallahh

24 yasindayim 1.70 cm boyum 85-86 kg ile hamile kaldim 100-102 arasi doguma girdim dogum yapali 67 gun oldu 82 kgyum suan omrum boyunca hep kikoluydum ama hamileyken hormonlarin etkisiyle kikomu cok cok takmistim
msjmda kac kere gtmıs masallahne guzel kılo vermıssın dogumdan sonra kız masallah sanaahamıle kalmak ıcın cok ugrastın mı pekı :44:

maşallah allah bağışlasın.. çok tatlı bı oğluşunuz var darısı benım ve yasemınımınnn başınaaaaaaa inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…