• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıllar yüzünden psikolojim bozuldu

hayattanbezmiskiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Merhaba
Göğüslerimde kıllanma yaşıyorum ve eskiden yoktu kan tahlili yaptırdım dheas 495
Total testosteron 67.5 çıktı ikiside yüksek.Ultrason ve diğer hormonlar temiz.Bu kıllar psikolojimi bozdu gördükçe ağlıyorum lazer etki etmez iğneli çok pahalı şu anda yaptıramam ayrıca iz kalır diye de korkuyorum ne yapabilirim siz nasıl baş ediyorsunuz

Merhaba
Göğüslerimde kıllanma yaşıyorum ve eskiden yoktu kan tahlili yaptırdım dheas 495
Total testosteron 67.5 çıktı ikiside yüksek.Ultrason ve diğer hormonlar temiz.Bu kıllar psikolojimi bozdu gördükçe ağlıyorum lazer etki etmez iğneli çok pahalı şu anda yaptıramam ayrıca iz kalır diye de korkuyorum ne yapabilirim siz nasıl baş ediyorsunuz
İyi akşamlar ,Yaşadığınız ilde Ndyag lazer cihazı yapan bi yer varsa(orijinal ndyag cihazı olacak) rahatlıkla kurtulabilirsiniz.Ben bu cihazla yüzüme göbeğime felan yaptırdım.Hiçbir şekilde artma felan olmadı çok güzel sonuç aldım.Siz de bi araştırın belki işe yarar.Zamanla azalır öylr iğneliye gidersiniz

Back
X