Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahurda ezana yakın uyan cok az sey ye kendıne zapt edemıosan ezan okunur zaten aksama kadar dun yedıklerını de yakarsn .. ıftarda once karnını su ıle doldur ki yemegı yedkce karnın sısıp yemege yer kalmasn .. yemekle de dolan mıde tatlıya hıc yer bırakmaz ve zayf ve mukemmel olursun :)
düzenli olarak oruç tutuyormusun ve iftarda ve sonrasında çok yükleniyormusun yemeğe ve sonrasında tatlı vs... eğer öyleyse almış olabilirsin birdenbire yüklendiğin için.. bütün gün boş mide malum. Ya takma kafana verilir kilo da alırız veririz de insanız cnm ya :) ona bakarsan ben 3 yıl öncesine kdr 5 kilo falan aldım![]()
Bacım bayrama kadar kilo versen versen taş çatlasın 1-2 kilo oynar o da metaboliza meselesi...
Öncelikle bayrama kadar değilde ilerisi için düşün kilo almayan yok valla...ben oruç tutuyorum bide öğün az ama gene aynıyım...
Beyaz ekmek tüketiosan anında vazgeç...Şeker,tuz azalt ...
Gazlı içecekler,hamurişi bunları hayatından çıkar en azından 1-2 ay tatlarını unut
En önemlisi benim gibi yürüyüş sevmiosan evde egzersiz yap gerçekten insanı sıkılaştırıyo ...
canmmm işin kötüsü de bu ya gece sahura kadar hiç uyuyamıyorum gündüzde haliyle kalkamıyorum.. bide sürekli evdeym doğru düzgün harekette yok ondan sonra da gelsn kilolar :)
Vücudun dengesi bozuluyo malum
İftarda yemekten önce 2 bardak su iç tıkanırsın. Ben her yemekten önce 2-3 bardak su içerim sonra çorba içince tıkanır kalkarım hemen. Bi'de iftarda ekmek yeme bence zaten 3 çeşit yemek varsa genelde hepsinden yeniliyo bi'de üstüne ekmek yiyince ohooo.
Sahurda da yumurta falan kaynat tok tutar hem
Canım daha çok mekik çekiyorum göbek gitsn diye :) zaten en çokta göbekten şikayetçiym umarım sonsuza kadar kurtulurum![]()
aynencanmmm işin kötüsü de bu ya gece sahura kadar hiç uyuyamıyorum gündüzde haliyle kalkamıyorum.. bide sürekli evdeym doğru düzgün harekette yok ondan sonra da gelsn kilolar :)
12. Takim a gel birlikte zayiflayalim :))