Merhaba arkadaşlar ben derin , aranıza yeni katıldım ve benim kilo almam gerekiyo çok zayıfım, zayıflığın ötürü kendini beğenmeyen hatta üzülen tek insan ben değilim bu yüzden hep beraber kilo alam maratonu yapalım dedim. Benim boyum 1.67 kilom ise 43
boyuma göre çok zayıfım (göğüslerimde zayıflığımdan dolayı küçük zaten
)
Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani
arkadaşlar sabırlı olursak yapamayacağımız hiç birşey yok bence. Herkes istediği, alamak istediği kiloyu yazsın ve başlayalım artık biz başarırsak diğer başarmak isteyen arkdaşalarda başarımızdan dolayı eminimki onlarda başarır. Tabii aramızda birde sabırsız bir kaç arkdaşımızda var (örn: ben ) hemencicik kilo almak istiyoruz ama hemende alırsak çok sağlıksız olur bunu gayet iyi biliyoruz ... ayda en az 3 kilo alsak 3 ayda en az 9 kilo eder buda bizim haftada en fazla 1 kilo almamıza eşittir yani zor değil yapabiliriz , ben yapabileceğime ve yapabileceğimize inanıyorum :)
Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı

Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani

Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı