- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.681
benim de 2.günümBaşladım canım şimdi bugün ciicbebelerimi pekmezimi aldım tam olarak hazırım:)
İyi oldu tabi yaa ben de bugün tartıldım 50,7 çıktım bakalım bu 5 günden sonra kaç olacağım :))
benim de 2.günüm
bir de ben günde 4 öğüne çıktım iştah çok açıldı bu ara
Kendime nazar değirmekte üzerime yok :) Ben de akşamları kaçırıyorum son programdaMaşallah maşallahhh
Ben de vakit bulup cicibebe yiyemiyorum kii akşama sıkıştımak zorunda kalıyorum ancak 2kase
kızlaaaarrr ben geldiiim unuttunuz mu beni yoksa
kilo verdim ve 45 kiloyum kilo almayı boşladım ama artık sizlerle birlikte kilo almak istiyorum
yoksa tek başına motive olamıyor insan
bu arada afillimin programnı merak ettim nerede yazıyo ki
Valla ben işssizlikten hepinizin profilleri kontrol ediyordum en son ne zaman girdiniz diye
Ben de 43.9 um aynı şekilde kilo vermiştim ama 5 günde Afilli nin programıyla aldım :)
Başka bi topikte paylaşmıştı gelir bugün yarın Afillim kendi yazsın programını :) Patenti onda
Patent heaman fayda görün kızlar da patent matent kalsın cicibebe de destinax ındı sanırım ona dua etmek grek
paylaşayım programı kızlar :)
Eki Görüntüle 1011778
Ben anlatayım sana Nute cumAfillim ben bu programi anlamadim desem :26:
Ben anlatayım sana Nute cum
Program 5 günlük bir program. 5 günde ortalama 2 kilo aldırıyor bu program
Her gün cicibebe den 3 kase(1,2,3 diye numaralandırma unutmaması için) pekmez de aynı şekilde günde iki kez olduğu için pekmez 1 w diye numaralandırmış her seferinde 2 kaşık içeceksin. diğerleri se zaten yazdığı gibi canım
Oooo supermisama ben hep okuldayim uygulayamam bu programi :26: ama genede uygulmaya calisirim sen nasilsin tiros gorusmeyeli
İyi diyim iyi olayım Nute can
Bu hafta programı pek uygulayamadım da. Bugün yeniden başlayacağımSen de hafta sonu yapabilirsin aslında
Bana da doktor gittiğimde demişti ya et ve süt ürünleri tüket bolca...Arkadasim doktora gitti tiros sen kas yap onemli olan kas demis kas icin de protein lazim protein icin iki yumurta bir brdk sut vede bal demis.tabi spor sart digru aslinda zaten spor yapinca insan acikir cicibebeden sıkılmistim sanirm yeniden baslicam
Kizlar nerelerdesiniz herkes istedigi kiloya ulasti mi ben kilo verdim 56 kiliya dustum gelirseniz devam edelim
Arkadaşlar bende katılmak isterim aranıza.Öncelikle kilo almak için neler yapıyorsunuz şöyle bir göz attım da yazdıklarınıza bir zamanlar ben de bir program uyguluyordum kilo almak için ve düzenli yaptığım için bir haftada 3 kilo falan almıştım ama sonra bıraktım ve yine çok zayıfladım.Şuan acil yine kilo almam lazım
En öenmlisi bırakmamak canım bizim gibi metabolizması hızlı zayıflar böyle ara verince tekrar zayıflıyor
Tekrar başla yoğun kilo alma programına tüm yaz devam et, kilon oturmadan da asla bırakma programını:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle öyle programı bırakmamak gerekiyor çünkü çok çabuk veriyoruztekrar başlamayı düşünüyorum uyku düzenimi ayarlayabilirsem tabi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?