- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
- Konu Sahibi Tiramisukahve
Benide eklermisiniz listeye acaba
23 yasindayim 1 cocuk annesiyim boyum 173 kilom 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi o vakit benide dahil edin ama pek kilo alacağımı sanmıyorum bakalım artık kurallara uymaya çalışacağımmerhaba
konumuzun ilk sayfasini okursan biz o kurallari uygulamaya calisiyoruz, sen de bize katilmak istersen listeye ekleyebilirim seni de![]()
Iyi o vakit benide dahil edin ama pek kilo alacağımı sanmıyorum bakalım artık kurallara uymaya çalışacağım![]()
ekledik
seni de ekledik
alacagimi sanmiyorum diye bisi yok alicam iste o kadar diyeceksin![]()
ekledik
seni de ekledik
alacagimi sanmiyorum diye bisi yok alicam iste o kadar diyeceksin![]()
ya bu kiloları orantılı ve sağlıklı alsak süper olur. mesela egzersiz yaparak orantılı olarak alsak kiloları çok güzel olur yoksa göbekle basenlere gidiyo bunlarve sağlıklı bir şekilde almayınca da ben bi hasta olduğumda gidiyo hemen aldığım kiloların hepsi
istersen crunches, push up ve squat yapabilirsin?
ben oryantal yapiyorumhaftada 3 gun falan 20 dk kadar
gobegim cok cikmiyor boylece yediklerime gore tabi
![]()
slm kızlar, az önce yediklerimi bi sayayım da varın siz yorum yapın
bugün alışverişe gittim mutfağın eksiklerini almak için..
ama mutfağa mı alışveriş yaptım yoksa kendime mi orası tartışılır
bi arkadaş burda paylaşmıştı ya, ülkerin ballı gevreğini, onu aldım, fıstık ezmesi aldım, muz aldım, bal aldım, 5 kutu süt aldım. tam buğday ekmeği aldım...
gelince sofra hazırladım, iki büyük dilim tam buğday ekmeğine bol bol fıstık ezmesi sürdüm, daha önce hiç yememiştim yer fıstığını pek sevmem ama ezmesi baya güzelmiş..tavsiye ederim, çok kaloriliymiş..
sürdüğüm ezmenin üzerine bal sürdüm, koca iki dilimi bitirdim...
ardından bir tane muaz yedim...ve keçi boynuzu tozu içiyordum bilenler bilir, onu içtim hemen yemeğin ardından bir bardak sütle..
şiştim hatta çatladım nefesi zor alıyorum
şöyle bir saat sonra falan da şu aldığım ballı gevreği yiyecem bir kase...
yeter daa daha ne olsun...
ama hiç kilo alamamışım daha yaa, geçen cumartesi başlamıştım kilo alma diyetine..hala baskülde tık yok
yaa bu kadar yiyip içmeye neden alamadım hiç...
acaba erken mi üzülüyorum kızlar...
birde cici bebe falan yemiyorum ben çok tiksiniyorum ondan...
acaba onu da mı yesem...?
bana öğünlerinizi nasıl yaptığınızı biraz anlatırmısınız, özellikle öğün aralarında ne yediğinizi??
Canim guzel yemissinIlk hafta normal asil ikinci hafta goruceksin degisimi
Gun icinde yedigin normal 3 ogunde ekmegi arttirabilirsin( ben mesela yarim ekmek yemege calisiyorum her ogunde)
Ara ogunlerde meyve, kuruyemis yiyebilirsin, cikolata ya da puding
Bak mesela ben aksam yemeginde patlicanli etli nohutlu bi yemek yedim, yaninda bi tabak pilav ve yaklasik yarim ekmek yedim, ustune 3-4 tane kucuk lokum, browni intense simdi de misir patlattim fantayla goturuyorum
yatmadan da gozdenin benim icin fotolarini cektigi honey pops lardan dun aldim ben desute koyup ondan yiyicem
Bugun baslatiyorum programimi:
Cumartesi: balli gevrek sut + meyve
Pazar: balli sut + muz
Pazartesi: cicibebe sut + muz
Sali: balli gevrek sut + meyve
Carsamba: balli sut + muz
Persembe: cicibebe sut + muz
Cuma: balli gevrek sut + meyve
yatmadan once bu sirada yiyecegim![]()
Canim guzel yemissinIlk hafta normal asil ikinci hafta goruceksin degisimi
Gun icinde yedigin normal 3 ogunde ekmegi arttirabilirsin( ben mesela yarim ekmek yemege calisiyorum her ogunde)
Ara ogunlerde meyve, kuruyemis yiyebilirsin, cikolata ya da puding
Bak mesela ben aksam yemeginde patlicanli etli nohutlu bi yemek yedim, yaninda bi tabak pilav ve yaklasik yarim ekmek yedim, ustune 3-4 tane kucuk lokum, browni intense simdi de misir patlattim fantayla goturuyorum
yatmadan da gozdenin benim icin fotolarini cektigi honey pops lardan dun aldim ben desute koyup ondan yiyicem
Bugun baslatiyorum programimi:
Cumartesi: balli gevrek sut + meyve
Pazar: balli sut + muz
Pazartesi: cicibebe sut + muz
Sali: balli gevrek sut + meyve
Carsamba: balli sut + muz
Persembe: cicibebe sut + muz
Cuma: balli gevrek sut + meyve
yatmadan once bu sirada yiyecegim![]()
Canım ben de başlayacağım Pazartesi günü bu programa hem de lezzetli görünüyooorrr
Bu ballı gevrek yerine nesquik alsam olur mu ki![]()
ay bilemedim ki canım yaa, bir haftadır çıldırmış gibi yiyip içmeme rağmen baskülde tık olmayınca moralim bozuldu ve motivem de düştü haliyle :26:
ama yılmayacam inşallah sabrımın son damlasına kadar çabalamaya devam edicem inşallah...
inşallah dediğin gibi ikinci hafta bi kıpırdama olur baskülde
bu arada o ballı gevreği yaptım az önce sütle...ama sütle birleşince vıcık vıcık oldu tadı ya sevmedim ben onu, ama gevreğin kendi tadı güzel de sütle karıştırmadan öyle çerez yer gibi yesem olmaz mı :26: tadını çok sevdim ama sütle cıvıklaşması hoşuma gitmedi...
bende koca bir leğen dolusu mısır patlattım yedik eşimle oğlumlahatta baya çok yemişim midem bulanmaya başladı
mısırdan önce de muz yedim bir tane...birazdan yatmadan önce de ballı süt yapıcam içine de o kullandığım keçi boynuzu tozunu koyacam iki tatlı kaşığı...eh yeter yani yaa daha ne olsun dimi...valla mide spazmı geçirecem yahu...içim dışıma çıktı öff![]()
kızlar benide listeye dahil eder misiniz bende kilo almak istiyorummmalamıyorum boyum 155 kilom 39
Kızlar açlıktan ölüyorum resmen halbuki 2 saat bile olmadı yemek yiyeli
Köy havası çok iyi geldi çok iştahım açıldı
yumurtam kümesten sütüm taze sağılmış peynirim reçelim tereyağım ev yapımı ohhh
Ben hep burda kalsammm![]()
ben de kilo almak istıyorum lısteye dahil olma sansım var mı acaba?? 1.76 boy 52 kiloyum.. 5 -10 kilo almak istiyorum..kararlıyım almaya sizlerın de motıvesiyle olacak ıns![]()
Sabah patlamış mısırlı crax yedim kahve içtim
şimdi iki haşlanmış yumurta kırmızı biber kızartması zeytin iki dilim börek yedim
birazdan bir kase coco pops yiciiiiiiiim![]()
aynen canımm :) uyanmak için kahve şarttıdershane mi vardı bugün :)
honey pops yemek canım cok istiyor ama asıl akşam yemem gerektiği için zor tutuyorum kendimi
ben de sabah kahvaltıda yarım ekmekle peynir ve bizim oranını zahterinden yedim yağa banarak
arada tobleron yedim
öğlen de yani şimdi sofradan kalktım, yarıma yakın ekmekle pilav ve pastırma yemeği (yine bizim oranın) yedim birer tabak
şimdi bakınıyorum abur cubur....