- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
sağol canım biraz tansiyonum düştü dün gece, dünya dönüyordu resmen, oturduğum yerden kalkıp da tuvalete bile sendeleyerek gittim, eşim tuttu kolumdan sağolsun...öylece uyuyup kalmışım...hiç hatırlamıyorum nerdeydim nasıl yattım nasıl uyudum...
sabah kalktığımdan beri hala etkisi var, dünkü kadar değil ama yalpalıyorum sanki, sanırım tansiyon düştü...alet de yok ölçsem :26:
tuzlu ayran içirmiş gece eşim hiç hatırlamıyorum inanırmısın.. okadar kötüydüm demekki, hayal meyal hepsi..
bugünde sabahtan beri ders çalışıyorum, ne temzilik yaptım ne bulaşık vs..mutfak bile harman yerine döndü..biraz toparlansam kalkıp yapıcam, derslerde sıkıştı, allah bi kolaylık verse inşallah...
dünkü makarnanın yanına yayla orbası yaptım onu yedik öğle öğünün için...
biraz midem dinlensin, tavuk göğsü yiyecem
koca bir tepsi yaptım, resmini eklerim buraya..sözümü tutayım dedim malum cezamı kendim istedim
onu yedikten sonra da bakıcaz artık muz yerim ballı gevrek var, pekmez içeyim bende, hatta tozumu pekmeze karıştırayım duble olsun patlasın bomba gibi
bu arada zaten öğün sonlarında içiyorum o tozu canım, yoksa yemekten önce falan içersek iştahı kesiyor malum doygunluk hissi verdiğinden...
bugün hiç tartılmadım :26: dediğiniz gibi sık tartılmayacam moralim düşmesin diye...
bu arada mama saatine bende gelicem, tiksinsem de yiyecem inşallah...
ardından sütümü içerim ballı, yatarım inşallah...
ama bu gece baya geç yatarım 2 ye kadar ders çalışacam öyle planladım kendimi yoksa yetişmiyor![]()
canim cok gecmis olsun insallah bir an once duzelirsin..
canim ara ogunlerde o tozun haricinde de bisiler ye ama

sen istersen 11 de bizimle mama ye, 2 ye kadar da o hazirladigin tozlu karisimdan icersin ne dersin?