- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.041
offf offfff offffff nutee bize de gonderrr
hayıııır canınız çekmesin yoksa biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demişler
olsun ceksin ki gaza gelelim biz de yiyelim bisiler
kızlar çok mutsuzummmm
hastalandım tüm iştahım kaçtı bugün yediklerimi sayıyorum
2 krep 2 dilim ekmek bal kaymak
sonra öğlen 2 tost ve limonata (saat 4 gibiydi)
şimdi ise hala akşam yemeği yemedim midem çok dolu gibi hissediyorum
noldu bugün mavişle size sevdiğin bişeyler yemeye çalış canım bırakma kendini
nute cum valla hiç yiyesim yok ne yapsam açılır bu iştah
iştah açıcı bişey bilmiyorum ama sakız çiğne o acıktırır mesela
noldu bugün mavişle size sevdiğin bişeyler yemeye çalış canım bırakma kendini
afillim bize noluyor yaaa ben de aynı durumdayım bugün nedense...
bu arada mamamı hazırlıyorum ben kızlar geç kalırsanız beklemem yerim bakyarın erken kalkmam gerek de o yüzden
bilemiyorum hiç canım çarşamba doktora gidicem anlatacam derdimi belki bir şey önerir o malum şurupları vermesin dee...
ben mama yerine 4 tane kruvasan ve beyaz peynir aldım kızlar hiç cici bebe yiyecek halde değilim
gazelin hesabı pasif olmuş neden acaba:44:
ben geldiiiimmmm
hoş geldiiiiinnnnn ama ben gidiyoruuuuummmmregl oldum ve çok fena uykum var gözlerim kapanıyor ben dayanamadım mamam az önce bitti uyumaya gidiyorum müsadenizle:26:
ben de bitince geldim o ses... gecmis olsun insallah rahat atlatirsin
ama hafif aclik var, once bisiler yiyip mama yemeyi planliyorum
git bi bakalım ne diyecek... moralini bozma ben de bugün az yedim ona rağmen tıka basa yemiş gibi hissediyorum canım çok sıkıldı ben de buraya yazdım kızlar sağolsunlar destek oldularburaya yazdıktan sonra meyve yedim kızlar bana kızdığı için zorladım ve az önce mama yaptım o ses i izlerken yedim şimdi de uyuyacam artık ya haftaya daha iyi yeriz canını sıkma yani arada böyle kötü zamanlarımız illa ki olacak ama biz karar verdik yapacaz bu işi kilo alacaz er yada geç, bırakmak pes etmek yok
mama şart değil zaten biz mama saati koyduk adını ama ne istersen onu ye maksat aynı saatte beraber bişeyler yiyelim ki yemek istemeyen de burdakilere katılıp yemek için zorlasın kendinihem de yiyip yatıyoruz kilocuklar gelsin diye
ben geldiiiimmmm
ne diyecek ben biliyorum, hiçbir şeyin yok boşver diyecek bana hatta kilo aldığımı da görecek iyice umursamayacak
ensure mu alsam doktora soracağım kullansam mı diye ona da hayır diyecek ama belki umutsuzluğumu görüp diyetisyene gönderir
hoşgeldinn canıımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?