Kilo alma programi ile yarisma

canim o senin bakan gozlerinin guzelligi.... hic boya degmedi sacima, hem ondan korkuyorum hem de annemin de saci benim gibiymis boyadan sonra eski rengine donememis :26:

ben boyadım ne yazık ki önce açtırdım sonra eski rengine dönmek için pek araştırmadan bilmeden aldım bir boya resmen kızıllık vardı içinde benim saçım küllü tonlar şu an çok mutsuzum ama boyamayacağım epeey uzatana kadar kese kese boyaları azaltacağım

niye acaba dönememiş saç rengi mi değişmiş ki

saçta değişiklik güzel oluyor ama içine sinmesi lazım canım acele etme o yüzden bence çok yakışır, şu ıhlamur toniğiyle de beyazlarsaaaaak güzelcee

Eki Görüntüle 842579

ben de bunun gibi bir renk istiyoruummm

canim senin sacin su an uclari acilmis gibi geldi bana ombreye benzemis

bilmiyorum canim donmemis geriye...

evet cok istiyorum aynen dedigin gibi guray a attim fotoyu bi de ihlamurla beyazlicm dedim, o yok yapma diyor boyle guzelmismisim//

senin istedigin bu renk kullu kumral degil mi canim :26:

evet uçlarım açık canım ama görsen bildiğin kedi tüyü ya da çalı süpürgesi mi desem o uçlar çook kötüüü

benimki de saçlarımda yüzümde hatta kaşımda bile değişiklik yapmamı istemez saçımı kesmem olay mesela merak ediyorum nasıl ikna edeceğim diye kestirmem gerek o da rapunzel olayım istiyor ayaklarıma kadar olsa hiç itiraz etmez

küllü kumral canım ama baktım uzunca da bu koyu biraz yani küllü sarı ile küllü kumral arası, iyi bir kuaför bulmam şart hiç güvenemiyorum kuaförleree

canim oyle deme bak sen kiriklarini aldir nasil da guzellisicek, ama dedigim gibi kestir

sorma canim aynisi benimki de saclarimi kestirirken izin aliyorum o da 2 cm icin :)

canim bence kullu kumral boyat, isilti attir istedigin renk gibi olur o zaman ,)

saçımda farklı tonlar olduğundan yapabilirler mi acaba diye şüpheye düşüyorum
kestireceğim canım dediğin gibi kestirmeden toparlanmaz bu saçlar zaten bu bemiks karışımı da uzatınca saçımı çok çok iyi olacak yaza kadar hadi bakalım

ben 2 cm falan kestirdim bi kere anlamadı, sonra gaza geldim iki ay sonra daha fazla kestirdim bakayım nolmuş saçına senin kısalmış mı yok bitanem yok canım benim sen boşver saçımı şimdi :)

durup durup saçın niye hiç uzamıyor diyor

Son düzenleme:

kendi rengine tam anlamiyla gelsin ondan sonra bunun uzerine konusalim bence

yok canim benimki anliyor, uzamamis diyor her gordugunde gicik ediyor, ama gecen uzamis dedi cok begendi

kendi rengine tam anlamiyla gelsin ondan sonra bunun uzerine konusalim bence

yok canim benimki anliyor, uzamamis diyor her gordugunde gicik ediyor, ama gecen uzamis dedi cok begendi

ben de bu yıl çok az görüşüyorum çarşamba buluşacağız 1 ay üzerine e tabii yine uzamamış diyecek ama artık bir sonraki buluşmaya uzamış der

kilo aldığımı farketsin de şöyle 50 olayım o basküle çıkıp gözüne sokacağım, alamazsın demiyor ama surat ifadesi resmen bağırıyor alamazsııııınnn diye

canim biz de malesef farkli sehirlerdeyiz, fotodan gordu sacimi 2 ay olucak biz gorusmeyeli yuz yuze...

olucaz canim merak etme sen..

guray oyle degil ya sagolsun aldigimi dusunuyor, istedigimde istedigim kiloya ulasabilecegimi :)

gorucek o alicaksin ben de en az 50-51 sonra 55 hedefim

allah kavuştursun canımm biz de farklı şehirlerdeyiz uzak değil ama olsun il sınırı girince araya ister istemez fazla mesafe gibi oluyor...

50 51 olup o kilodayken ben biraz ara verip sabitlemek istiyorum sonra bir gazla tekrar başlayıp 55 olurum hem de bu sürede kilo dağılır azıcık :)

canım sana soracaktım unuttum hangi şampuanı kullanıyorsun sen saçların çok sağlıklı senin maşallaaahh

Son düzenleme:
talimatlar güzelde ben pekmezi hayatta içemem.bi kere denedimde tüm gün içim titredi tadı,kokusunu midem almıyo.ama ballı süt,cicibebe ve süt harikaa

sagol canim hepimizi :) ben izmirdeyim o da antalya da :) sizin kocaeli ile istanbul mu yoksa :)

canim aksam uyumusum bu arada dayanamadim, simdi sampuanimi soylesem gulersin :) En son komili ucuzdu ondan almistik sanirim 3 aydir onu kullaniyorum, ama oncesinde hobby nin narlisini ( o zaman da o ucuzdu :)

talimatlar güzelde ben pekmezi hayatta içemem.bi kere denedimde tüm gün içim titredi tadı,kokusunu midem almıyo.ama ballı süt,cicibebe ve süt harikaa

canim kasikla basla bak nasil geliyor gerisi bir sure sonra bagimlisi oluyorsun :) bak ben simdi yarim cay bardagi iciyorum :)

evet canım istanbul kocaeli

komilininkini ben de tatilde kullanmıştım alıp ucuz diye ama güzeldi ben de ona mı dönsem elidor elseve almıyorum artık malum hayvan deneyleri

şu an bende doanınki var ama pek memnun kalmadım aslında fena değil ama içine bemiks kırdım bitane leeeşşş gibi kokuyor resmen

kızlar hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

ne yazık ki istanbul'da akşam boğaz köprüsündeki havai fişek gösterisi dışında pek bir gösteri eğlence geçit kalmadı (havai fişek de havayı kirletiyor) bir de bu yıl kadıköyde etkinlik var sanırım o kadar... üzüldüm dışarda dolaşırken otobüslerin kenarındaki türk bayraklarından başka pek bir şey yok

Kizlar 54 kilo olmusum kizim dis cikartiyor yiyemdim bu aralar cezami kimden alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…