• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Pelin bu öglenayı paramesyumu amipi Allah'a havale ediyorum bir sevemedim bu arkadaşları hep karışıyorlar:14:
Çok çalışmam lazım biyolojiyeeee:(

:9::9::9::9::9:

Bebegim nelerini karistiyorsun minicik tek hucreli hayvanciklarin :25: Soyle hemen yardimci olayim :54:

Bak Amip hazira konar, hemen yalanci ayak cikarip hoooop ne isterse disaridan alir

Oglena da kendi isini bilir, hem fotosentez yapar kendi isini kendi halleder hem de karanlik olunca ortam e hadi bari disaridan alayim der ;)

seni görmediğim için şunu diyebilirim fiziğin düzgünse manken gibisindir tabi :34: boyun da var hem çok zeki biri olduğun da belli :1: daha ne istiyor eniştemiz senin gibisini bulmuş da:34:

bu iltifatlari hakedicek ne yaptim kizlar soyleyin vallahi cok utaniyorum cidden sindim sandalyeye :17:

sen de dündan razıymışsın kop koop :64::64::64::64:

kopariz tabi :64::64::64::64::64::64:

oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee :1:
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?

cenemiz dusuk ondan kilo alamiyoruz :64::64::64::64::64:

ben misir patlaticaktim kalkamadim, aclik geldi birden simdi gidip bir parca pide yicem :D

oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee :1:
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?

hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldik :9: çayla tatlı :56:

sağol bacım :9:

benim de aynen çalışmam gerek sizi bırakıp çalışamıyorum:26: :9:

napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun :17:

bende oturdum yere uzattım bacaklarımı, laptopu aldım kucağıma, yazdıklarınızı okuyorum...çay içiyorum :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldik :9: çayla tatlı :56:

napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun :17:

benim çalışmam gereken okulla ilgili değil bu seferlik, yarın ehliyet için yazılı sınav var da motor çalışmam gerek biraz:1: sağlıkçı olduğum için ilk yardımı zaten yaparım:1: trafik kurallarını da hepimiz az çok biliriz bi göz gezdiririm ona da tabi yine:1:

:9::9::9::9::9:

Bebegim nelerini karistiyorsun minicik tek hucreli hayvanciklarin :25: Soyle hemen yardimci olayim :54:

Bak Amip hazira konar, hemen yalanci ayak cikarip hoooop ne isterse disaridan alir

Oglena da kendi isini bilir, hem fotosentez yapar kendi isini kendi halleder hem de karanlik olunca ortam e hadi bari disaridan alayim der ;)

Güzelmiş bu kodlama valla aklımdasın sıkırşırsam biyolojide sana koşcam:9:

benim çalışmam gereken okulla ilgili değil bu seferlik, yarın ehliyet için yazılı sınav var da motor çalışmam gerek biraz:1: sağlıkçı olduğum için ilk yardımı zaten yaparım:1: trafik kurallarını da hepimiz az çok biliriz bi göz gezdiririm ona da tabi yine:1:

geçmiş sorulara bak ben öyle yapmıştım :)

yaparsın çok zor değil sağlıkçısın zaten ohoo havada karada senin :9:

Back
X