Kilo alma programi ile yarisma

Canim olumsuz dusunme bak bana yediklerime bir istah geldi ki sorma gitsin :8:

Sen bi diyetisyene mi gitsen acaba canim :23:

diyetisyen beni öldürür :D çok ciddiyim verdiği liste zayıflamak isteyenler için yok 2 kibrit kutusu 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal.. ekmek varsa makarna,pilav yok pilav makarna varsa ekmeğe gerek yok bu ne kardeşim ben kilo almaya çalışıyorum 1 tatlı kaşığıyla niye sınırlandırıyolar benim listemi anlamıyorum ki ya sorun o değil ben birçok diyetisyenden daha çok biliyorum nasıl kilo alabileceğimi çünkü daha önce başardım tek sorun çeşitli bahanelerle yapmaktan kaçıyorum ayy seni gördükçee de gülüyorummm :8: süper yaa senle takılsam iştah eksik olmaz benden :D yap canım makarnada yap canın istediyse yapacaksın biz özgürüz kıstlama yokk ;) şöööyle sevdiğin güzell bir soslu makarnaaa anam bende yapiyim valla :D

Son düzenleme:
diyetisyen beni öldürür :D çok ciddiyim verdiği liste zayıflamak isteyenler için yok 2 kibrit kutusu 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal ekmek varss makarna,pilav yok pilav makarna varsa ekmeğe gerek yok bu ne kardeşim ben kilo almaya çalışıyorum 1 tatlı kaşığıyla niye sınırlandırıyolar benim listemi anlamıyorum ki ya sorun o değil ben birçok diyetisyenden daha çok biliyorum nasıl kilo alabileceğimi çünkü daha önce başardım tek sorun çeşitli bahanelerle yapmaktan kaçıyorum ayy seni gördükçee de gülüyorummm :8: süper yaa senle takılsam iştah eksik olmaz benden :D yap canım makarnada yap canın istediyse yapacaksın biz özgürüz kıstlama yokk ;) şöööyle sevdiğin güzell bir soslu makarnaaa anam bende yapiyim valla :D

Hayir Doga yanlisin var, ben cok once gitmistim diyetisyene hic de boyle bir liste degildi,:40: Bence tahlillerini al dahiliye ye git o seni sevk edecektir zaten :23:

Simdi kalkicam koyucam ocaga kasar dokup yiyicem :27:

kızlar geldim ben sabah 2 yumurta bir küçük turp 3 dilim kaşar peyniri, sütaş süzme peynir kalıplarından birinin yarısı, akşamdan kalan salata, bal tereyağı, 3 tane eşek zeytini :9: çeyrek ekmek yedim

şimdi eve geldim akşam annemden istediğim bulgur pilavını yapmış onu yedim bir kase yoğurtla :56:

şu an çatlaycak gibiyim :52:

Hayir Doga yanlisin var, ben cok once gitmistim diyetisyene hic de boyle bir liste degildi,:40: Bence tahlillerini al dahiliye ye git o seni sevk edecektir zaten :23:

Simdi kalkicam koyucam ocaga kasar dokup yiyicem :27:

bana verdikleri liste vallahi böyleydi :( diyetisyen varrr diyetisyen var al iştee :@ afiyet bal şeker olsun :))

ya of ya offf cidden off harbiden OFFF :( hiç iştahım yok ufacık birşey yesem midem şişiyor tıkanıyorum ve hiç acıkmıyorum yok arkadaş yaa ne sinir bişeyy bi yandan yapmak istiyorum bi yandan içim hiçbirşey istemiyor dayanamıyorum tokluk hissine :'( aklımada yiyecek bişey gelmiyor zatenn heee alırım ben böyle kiloo kesin alırım bu kadar olumsuz düşünerek alırım valla yaa :@

canım sen kendi başına uğraşmamalısın, mutlaka doktor kontrolünde kilo alman gerekir çünkü birkaç hastalığın daha var zayıf olmanın dışında. yememen gereken şeyler var onları yedikçe daha kötü olursun. tüm tahlillerini topla bi dahiliye uzmanına git, durumu izah et. başka tetkik isterse onları da yaptırırsın. incelesin doktor ve seni diyetisyene yönlendirir zaten. ikisinin de ortak önereceği bir diyet listesi yapılacak canım, sadece sana özel bir liste olacak bu, yasak gıdalar bulunmayacak o listede. bu sayede sağlığını kötü yönde etkileyen şeyler yememiş olacaksın ve yediklerin sana daha çok yarayıp kilo aldıracak. kilo aldıkça da hastalıkların düzelmeye başlayacak. bunlar birbirini takip edecek hem sağlığına hem ideal kilona ulaşacaksın inşallah :34: ama böyle bilinçsizce diyet yapman faydanın aksine zarar getirir sana :20: lütfen önerimi dikkate al:34:

diyetisyen beni öldürür :D çok ciddiyim verdiği liste zayıflamak isteyenler için yok 2 kibrit kutusu 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal.. ekmek varsa makarna,pilav yok pilav makarna varsa ekmeğe gerek yok bu ne kardeşim ben kilo almaya çalışıyorum 1 tatlı kaşığıyla niye sınırlandırıyolar benim listemi anlamıyorum ki ya sorun o değil ben birçok diyetisyenden daha çok biliyorum nasıl kilo alabileceğimi çünkü daha önce başardım tek sorun çeşitli bahanelerle yapmaktan kaçıyorum ayy seni gördükçee de gülüyorummm :8: süper yaa senle takılsam iştah eksik olmaz benden :D yap canım makarnada yap canın istediyse yapacaksın biz özgürüz kıstlama yokk ;) şöööyle sevdiğin güzell bir soslu makarnaaa anam bende yapiyim valla :D

canım sen bak yine aynı cümleleri kuruyorsun, tıp okumadan kendini doktorlardan iyi sanıyorsun ama onlar senden çoook daha fazlasını biliyor sana eğer günde 1 tatlı kaşığı bal yazıyorsa kan değerlerin vs vücudunun kaldırmayacağı bir durumdur çünkü biliyorsun bir tek zayıflık değil ki senin rahatsızlığın, diyetisyen diyet listesi hazırlarken hepsii göz önünde bulunduruyor. ayrıca daha senin miden ufacık, o kadar çok yüklenmektense sanki diyet yapar gibi bir süre düzenli yemeye alıştır kendini zamanla artırırsın bir kaşık bir kaşık öğünleri birden yüklenince nasıl kötü oluyorsun biliyorsun öyle çok ağır öğünler yağlar soslar birden çok yüklenmeler sağlıklı değil hele senin sağlık durumun için hiç iyi değil... :50:

sen diyetisyene git geciktirmeden canım

bana verdikleri liste vallahi böyleydi :( diyetisyen varrr diyetisyen var al iştee :@ afiyet bal şeker olsun :))

canım diyetisyenin görevi sana yiyebileceğin maksimum yemeği yazmak değil, yemen gerekeni senin için en sağlıklı olanı yazmak doktorlara karşı olan ön yargını bence bir an önce kır ve kendini türk hekimlerine emanet et :34:

canım sen bak yine aynı cümleleri kuruyorsun, tıp okumadan kendini doktorlardan iyi sanıyorsun ama onlar senden çoook daha fazlasını biliyor sana eğer günde 1 tatlı kaşığı bal yazıyorsa kan değerlerin vs vücudunun kaldırmayacağı bir durumdur çünkü biliyorsun bir tek zayıflık değil ki senin rahatsızlığın, diyetisyen diyet listesi hazırlarken hepsii göz önünde bulunduruyor. ayrıca daha senin miden ufacık, o kadar çok yüklenmektense sanki diyet yapar gibi bir süre düzenli yemeye alıştır kendini zamanla artırırsın bir kaşık bir kaşık öğünleri birden yüklenince nasıl kötü oluyorsun biliyorsun öyle çok ağır öğünler yağlar soslar birden çok yüklenmeler sağlıklı değil hele senin sağlık durumun için hiç iyi değil... :50:

sen diyetisyene git geciktirmeden canım

onlar herkesten iyi biliyor çünkü sizin gözünüzde TIP okuyor her tıp okuyan iyi doktor anlamına gelmiyor ben 4 sene önce 27 kiloyla yattım hastaneye nerdeyse öldürüyorlardı o hastaneden 26 kilo çıktım kaçar gibi ciddiyim.. işlerini çok iyi yaptıkları için mi böyle oldum valla siz ne derseniz diyin sizinle alakası yok hepiniz çok değerlisiniz fakat benim yaşadıklarımı yaşamadığınız için böyle konuşabiliyorsunuz sizin sandığınızdan çok daha fazlasını gördüm ben o doktorlarda 5 sene boyunca bir fayda da görmedim ama geçen sene kendimi 30 kilodan 38 kiloya tek başıma ben çıkardım evde..Hiçbir doktor kontrolü olmadan hiçbirşeyi umursamadan ve hiçbir doktorun,diyetisyenin,psikiyatristin yapamadığı şeyi yaptım bu hastalık kilo alamamanın çok daha ötesinde kişinin kendisinde başlıyor ve kişinin kendi beyninde bitiyor..

onlar herkesten iyi biliyor çünkü sizin gözünüzde TIP okuyor her tıp okuyan iyi doktor anlamına gelmiyor ben 4 sene önce 27 kiloyla yattım hastaneye nerdeyse öldürüyorlardı o hastaneden 26 kilo çıktım kaçar gibi ciddiyim.. işlerini çok iyi yaptıkları için mi böyle oldum valla siz ne derseniz diyin sizinle alakası yok hepiniz çok değerlisiniz fakat benim yaşadıklarımı yaşamadığınız için böyle konuşabiliyorsunuz sizin sandığınızdan çok daha fazlasını gördüm ben o doktorlarda 5 sene boyunca bir fayda da görmedim ama geçen sene kendimi 30 kilodan 38 kiloya tek başıma ben çıkardım evde..Hiçbir doktor kontrolü olmadan hiçbirşeyi umursamadan ve hiçbir doktorun,diyetisyenin,psikiyatristin yapamadığı şeyi yaptım bu hastalık kilo alamamanın çok daha ötesinde kişinin kendisinde başlıyor ve kişinin kendi beyninde bitiyor..

canım benim sende çok değerlisin öyle olduğun için burada seninle konuşmaya seninle senin için iyi olacak şeyleri konuşmaya çalışıyoruz. haklısın "hep" kötü doktorlar denk gelmiş olabilir ama evde kendin hemogram eliza testlerini diğer hormon tahlillerini idrar tahlillerini yapamazsın, bu tahlilleri değerlendirip tedavi yönergesi çizemezsin. seni doktora yönlendirmemizin sebebi bunlar tabiki de doktora bağımlı ol demiyorum dediğin gibi "her şey insanın kendisinde bitiyor" ama çook çok güzel doktorlar var ülkemizde ben doktor olmak için üniversiteyi bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorum belki ben gerçekten bu mesleği insanlara yardımcı olmayı gönülden istediğim için bu şekilde düşünüyorum ama maviş hemşire, pelin biyolog onlar daha çok bu işlerin içinde onlar da aynı şeyleri tavsiye ediyorlar. araştırıp çok iyi bir diyetisyen bulabilirsin canım ya da çok iyi bir dahiliye uzmanı, bahsettiğin bir bayan doktor vardı çok iyi dediği onunla bağlantıda kalıp doktor isimleri alabilirsin...

sen başka birkaç hastalığın daha olduğundan bahsettin canım o yüzden doktor kontrolü diyoruz.hastalıklarını bilmiyorum ama bazı hastalıklar özel beslenme gerektirir. konu sadece zayıflık olsa ye iç kafana göre ama işin içinde hastalıklar olunca tedbirli olmak gerek. biz iyiliğin için söyledik seni düşündüğümüzden. karar senin elbette ki

Dogacim ben kendi adima konusayim, ben bile herhangi bir rahatsizligim yokken, doktora gidip tahlillerimi yaptirdim ve saglikli oldugum kanitlanmasina ragmen, kilo alamiyorum ne yapmam gerekir neler yemem gerekli diyetisyene sevkeder misiniz bunlarin hepsini sordum doktora:26:

Ne yazik ki arada kotuleri de ciksa onlara guvenmeye mecburuz baska sansimiz yok :19:

Rica ediyorum senin sevdigin doktor sanirim endokrinolojiden biriydi, ona telefon ac sor bana onerebileceginiz diyetisyen varmi diye eminim sana iyi bir doktor onericektir. Zaten tahlillerin de cok yakin bir zamana ait, gittiginde zaten soyler kendisi de gerekli olan tahlil olup olmadigini :ssz:

Tamam mi Dogacim anlastik mi?

Dogacim ben kendi adima konusayim, ben bile herhangi bir rahatsizligim yokken, doktora gidip tahlillerimi yaptirdim ve saglikli oldugum kanitlanmasina ragmen, kilo alamiyorum ne yapmam gerekir neler yemem gerekli diyetisyene sevkeder misiniz bunlarin hepsini sordum doktora:26:

Ne yazik ki arada kotuleri de ciksa onlara guvenmeye mecburuz baska sansimiz yok :19:

Rica ediyorum senin sevdigin doktor sanirim endokrinolojiden biriydi, ona telefon ac sor bana onerebileceginiz diyetisyen varmi diye eminim sana iyi bir doktor onericektir. Zaten tahlillerin de cok yakin bir zamana ait, gittiginde zaten soyler kendisi de gerekli olan tahlil olup olmadigini :ssz:

Tamam mi Dogacim anlastik mi?

tamam sizin için bi kere daha denerim peki. :)
ee canım yaptınmı makarnanı resmini çekseydin keşke de iştahımız yerine gelseydii :D

az önce telefonu kapattım annemin canı pizza çekmiş ufak bir pizza alacaktık, bakarken bakarken 2 büyük boy söyledik, fast food diyetimi bugünlük bozmuş olacağım kızlar :9::9:

bu da mı gol değil:1: tamam yaaa tamam vaz geçtim minik kalsın benim yavrucuklar:51:

bu gidişle gol değil, şut bile göremeyeceğiz canım :43:
benimde canım sıkıldı...afilliyle konuşurken baya aşka gelmiştim, heveslenmiştim, kendimi 85 beden memiktolarla düşünüverdim birden, tombul tombul memeler şarkısına şimdiden adepte olmaya başlamıştım :60:
ama malesef benim gözüm korktu...
varmı başka yöntem?????
bu gidişle bisiklet pompasını deneyecem :60: napıyım çözüm kalmadı :60:

yaa bu arada afilli yazımı görmedi heralde...
alooooo afilli duydunmu yazdıklarımı, kötü haberimi :43::43::43:

Back
X