- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #1.601
Ölçüleri de alıp yazalımmm
çok uzun zamandır ölçmüyordum iyi olur valla,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölçüleri de alıp yazalımmm
Ne güzel demiş peygamberimiz sav evet bunun için bile denemeye değer:)amin canım amin...bak ne diyecem sana...
peygamber efendimiz s.a.v demiş ki, çörekotunun sadece çlüme çaresi yoktur...
her derde devadır...
sırf o hadis için denemeye değer diyorum ben...
zaten çörekotunu hangi dert için kullanırsan o derde devaymış...
şuna iyi gelir buna iyi gelir diye ayrılmıyor...
ben şimdi de başlardım masaja, ama senle birlikte başlayalım istikrarlı olalım
hadi şifa niyetine...tadı da kötü yaa sevemedim gitti şu adaçayını![]()
çok uzun zamandır ölçmüyordum iyi olur valla,sadece göğüs mü kalça göbekde yazalım mı?
afillim ya bugün neye el atsam yarım yamalak oluyor
benim mezura komşuda
abiye dikiyor kızına da, istemişti dün akşam...
yarın ölçeyim ben olurmu...
kaç çıktı seninki?
ay merak ettim kendimi şimdi epey oldu ölçmeyeli, malum sıskalıktan dolayı ölçmeye bile çekiniyoruz
geç saat olmasaydı isterdim mezuramı, ay ölçseydim bende yaaa şimdi...
kot falan varsa üzerinde, onla ölçme bir iki cm fazla gösterir...
birde iç çamaşırın olmadan ölç göğsü...
Canımı çektirdin valla şimdi olsaydı da kaşıklasaydım![]()
Ay bugunde peline cilek dedim cani cekti kime ne desem cani cekiyorben cikolatayi cok severim canim ondan o geldi aklimaa :-D
o da olur bak altarnetiflerimiz ne kadar fazla ve cesitliihiç çikolata kalmamış evde doğam
evde ufak çocuk olunca çikolatalar hemen bitiyor
fındık ezmesi var onu kaşıklayım bende
nar çekirdeği yağının ne faydası var ki?
bilmiyordum göğüse kullanıldığını...
Ben de çok severim var mı çikolata gibisi:)
çörekotu yağını ben aldım denedim canım, gerçekten işe yarıyor...
üç gün falan kullandım ama sonra sıkılıp bıraktım
birde poğaça gibi kokuyor insan
üç günde bile farketmişti biliyomusun, dolgunlaştı o üç gün içinde...abartmıyorum gerçekten daha dolgun dolgun olmuştu, sanki regl döneminde hani hafif şişer dolgunlaşır ya, aynı o gibi olmuştu....
eğer deneyelim diyorsan hemen başlayalım..bende daha yarım kavanoz var
üstelik saf çörekotu yağı, termal bir tesisten almıştım...
Çıplak ölçtüm hepsini![]()
Ahahhahaha cok guldum pogaca gibi kokuyor insan oyle mi gece gece ayyy allahta seni guldursun offff gozumden yaş geldiii :-D
çok iyi yapmışsın, bende yarın ölçeyim bakayım ne çıkacak...
benim göğüs küçük ama sanırım sırt bedenim geniş, o yüzden ölçü fazla çıkınca göğüs büyükmüş sanılıyor
oysa sırttan kaynaklı yani..zaten iç çamaşırı alırken de sıkıntı oluyor..çünkü göğüs küçük ama sırt geniş, bu sefer çamaşırın lastikleri çok dar oluyor nefes alamıyorum gibi sıkıyor...
lastiği geniş olanını alsam bu sefer göğüs kısmı büyük oluyor bos bol oluyor...
göbek kalçada sorun yokda, göğüs bölgem sıkıntı oluyor her zaman...inan şu yaşıma kadar hahh tamam bu süper bi iç çamaşırı tam bana göre diyemedim hiç bir çamaşırıma...
ama öyle doğacım
sık sık banyo yapar olmuştum o zamanlar...
sonra sıkıldım bıraktım...
Ben de geçen pentiye gitmiştim çok beğendim birtane ama bakmıyorum bile elime alıp diyorum hayatta olmaz dolgusu yok denecek kadar az en küçük 75 beden
neyse satış görevlisi dedi ki deneyin yok dedim hayatta olmaz göğüs yok bende
Kadın bir ısrar ısrar denedim
Allahım nasıl güzel oturdu cuk diye hemen aldım 35 tl imiş fazla parası ama hiç bir iç çamaşırı o kadar hoşuma gitmemişti çok da rahat
Özelden atayım modelini![]()
valla bilmiyorum afillim, inan ben iç çamaşırı alacağım zaman rengine desenine şekli şemaline bakmaya lüzum görmeden direk elimi içine sokuyorumdolgusu varmı yokmu diye...yoksa eğer hayatta almıyorum çok güzel olsa bile
ne bileyim dolgusuz çamaşır bana hiç olmaz boş boş kalır içi![]()
valla bilmiyorum afillim, inan ben iç çamaşırı alacağım zaman rengine desenine şekli şemaline bakmaya lüzum görmeden direk elimi içine sokuyorumdolgusu varmı yokmu diye...yoksa eğer hayatta almıyorum çok güzel olsa bile
ne bileyim dolgusuz çamaşır bana hiç olmaz boş boş kalır içi![]()
Bitti mi ada çayın gazelim :)
bitti çoktan, ılık yapmıştım zaten bir dikişte içtim, yoksa içemem kokusu bayıyor...
Ben seviyorum kokusunu:)
Rezene nasıl acaba:44:
ıyyy rezeneyi hiç sorma canım yaa, ben oğlum doğduğunda içmiştim bol bol süt yapıyormuş o diye...
ama nasıl iğrenç kokusu tadı aman sorma hiç..belli olmaz belki sen seversin...