Kilo alma programi ile yarisma

afillim ya bugün neye el atsam yarım yamalak oluyor :1:
benim mezura komşuda :1:
abiye dikiyor kızına da, istemişti dün akşam...
yarın ölçeyim ben olurmu...

amin canım amin...bak ne diyecem sana...
peygamber efendimiz s.a.v demiş ki, çörekotunun sadece çlüme çaresi yoktur...
her derde devadır...
sırf o hadis için denemeye değer diyorum ben...
zaten çörekotunu hangi dert için kullanırsan o derde devaymış...
şuna iyi gelir buna iyi gelir diye ayrılmıyor...
ben şimdi de başlardım masaja, ama senle birlikte başlayalım istikrarlı olalım :1:
hadi şifa niyetine...tadı da kötü yaa sevemedim gitti şu adaçayını :37:
Ne güzel demiş peygamberimiz sav evet bunun için bile denemeye değer:)
çok uzun zamandır ölçmüyordum iyi olur valla,:1: sadece göğüs mü kalça göbekde yazalım mı?

Ölçelim hepsini ben de ne zamandır ölçmüyordum merak ettim:21:

kaç çıktı seninki?
ay merak ettim kendimi şimdi epey oldu ölçmeyeli, malum sıskalıktan dolayı ölçmeye bile çekiniyoruz :1:
geç saat olmasaydı isterdim mezuramı, ay ölçseydim bende yaaa şimdi...:1:
kot falan varsa üzerinde, onla ölçme bir iki cm fazla gösterir...
birde iç çamaşırın olmadan ölç göğsü...

kaç çıktı seninki?
ay merak ettim kendimi şimdi epey oldu ölçmeyeli, malum sıskalıktan dolayı ölçmeye bile çekiniyoruz :1:
geç saat olmasaydı isterdim mezuramı, ay ölçseydim bende yaaa şimdi...:1:
kot falan varsa üzerinde, onla ölçme bir iki cm fazla gösterir...
birde iç çamaşırın olmadan ölç göğsü...

Çıplak ölçtüm hepsini :1:

Ben de çok severim var mı çikolata gibisi:)

çörekotu yağını ben aldım denedim canım, gerçekten işe yarıyor...
üç gün falan kullandım ama sonra sıkılıp bıraktım :1:
birde poğaça gibi kokuyor insan :1:
üç günde bile farketmişti biliyomusun, dolgunlaştı o üç gün içinde...abartmıyorum gerçekten daha dolgun dolgun olmuştu, sanki regl döneminde hani hafif şişer dolgunlaşır ya, aynı o gibi olmuştu....
eğer deneyelim diyorsan hemen başlayalım..bende daha yarım kavanoz var :1:
üstelik saf çörekotu yağı, termal bir tesisten almıştım...

Ahahhahaha cok guldum pogaca gibi kokuyor insan oyle mi gece gece ayyy allahta seni guldursun offff gozumden yaş geldiii :-D

Çıplak ölçtüm hepsini :1:

çok iyi yapmışsın, bende yarın ölçeyim bakayım ne çıkacak...
benim göğüs küçük ama sanırım sırt bedenim geniş, o yüzden ölçü fazla çıkınca göğüs büyükmüş sanılıyor :1:
oysa sırttan kaynaklı yani..zaten iç çamaşırı alırken de sıkıntı oluyor..çünkü göğüs küçük ama sırt geniş, bu sefer çamaşırın lastikleri çok dar oluyor nefes alamıyorum gibi sıkıyor...
lastiği geniş olanını alsam bu sefer göğüs kısmı büyük oluyor bos bol oluyor... :50:
göbek kalçada sorun yokda, göğüs bölgem sıkıntı oluyor her zaman...inan şu yaşıma kadar hahh tamam bu süper bi iç çamaşırı tam bana göre diyemedim hiç bir çamaşırıma...

Ahahhahaha cok guldum pogaca gibi kokuyor insan oyle mi gece gece ayyy allahta seni guldursun offff gozumden yaş geldiii :-D

ama öyle doğacım :1:
sık sık banyo yapar olmuştum o zamanlar...
sonra sıkıldım bıraktım...

çok iyi yapmışsın, bende yarın ölçeyim bakayım ne çıkacak...
benim göğüs küçük ama sanırım sırt bedenim geniş, o yüzden ölçü fazla çıkınca göğüs büyükmüş sanılıyor :1:
oysa sırttan kaynaklı yani..zaten iç çamaşırı alırken de sıkıntı oluyor..çünkü göğüs küçük ama sırt geniş, bu sefer çamaşırın lastikleri çok dar oluyor nefes alamıyorum gibi sıkıyor...
lastiği geniş olanını alsam bu sefer göğüs kısmı büyük oluyor bos bol oluyor... :50:
göbek kalçada sorun yokda, göğüs bölgem sıkıntı oluyor her zaman...inan şu yaşıma kadar hahh tamam bu süper bi iç çamaşırı tam bana göre diyemedim hiç bir çamaşırıma...

ama öyle doğacım :1:
sık sık banyo yapar olmuştum o zamanlar...
sonra sıkıldım bıraktım...

Ben de geçen pentiye gitmiştim çok beğendim birtane ama bakmıyorum bile elime alıp diyorum hayatta olmaz dolgusu yok denecek kadar az en küçük 75 beden
neyse satış görevlisi dedi ki deneyin yok dedim hayatta olmaz göğüs yok bende
Kadın bir ısrar ısrar denedim
Allahım nasıl güzel oturdu cuk diye hemen aldım 35 tl imiş fazla parası ama hiç bir iç çamaşırı o kadar hoşuma gitmemişti çok da rahat
Özelden atayım modelini:21:

Ben de geçen pentiye gitmiştim çok beğendim birtane ama bakmıyorum bile elime alıp diyorum hayatta olmaz dolgusu yok denecek kadar az en küçük 75 beden
neyse satış görevlisi dedi ki deneyin yok dedim hayatta olmaz göğüs yok bende
Kadın bir ısrar ısrar denedim
Allahım nasıl güzel oturdu cuk diye hemen aldım 35 tl imiş fazla parası ama hiç bir iç çamaşırı o kadar hoşuma gitmemişti çok da rahat
Özelden atayım modelini:21:

valla bilmiyorum afillim, inan ben iç çamaşırı alacağım zaman rengine desenine şekli şemaline bakmaya lüzum görmeden direk elimi içine sokuyorum :60: dolgusu varmı yokmu diye...yoksa eğer hayatta almıyorum çok güzel olsa bile :60:
ne bileyim dolgusuz çamaşır bana hiç olmaz boş boş kalır içi :27::27:

valla bilmiyorum afillim, inan ben iç çamaşırı alacağım zaman rengine desenine şekli şemaline bakmaya lüzum görmeden direk elimi içine sokuyorum :60: dolgusu varmı yokmu diye...yoksa eğer hayatta almıyorum çok güzel olsa bile :60:

Aynen reyonda ilerlerken elim hepsinin altına şöyle bir yokluyorum :1::1:

Bitti mi ada çayın gazelim :)

rezene ot gibi değil canım tohum gibi...
böyle soluk yeşil, buğday tanesine benziyor....
çok ağır bi kokusu ve tadı var..içtikten sonra epey burnundan kokusu gitmiyor :37::37:

Back
X