Kilo alma programi ile yarisma

gazeeel aldın mı kremi yaptın mı :)
ben de bir program oluşturacaktım seni bekliyordum göğüs için :9:

kuzum sen benim yazımı görmedin sanırım, maviş okudu ama sen görmedin sanırım...
o işten vazgeçiyoruz canım...sende vazgeçiyorsun....sebebini geçmiş sayfalara bak....
baya uzun yazmıştım...

bu gidişle gol değil, şut bile göremeyeceğiz canım :43:
benimde canım sıkıldı...afilliyle konuşurken baya aşka gelmiştim, heveslenmiştim, kendimi 85 beden memiktolarla düşünüverdim birden, tombul tombul memeler şarkısına şimdiden adepte olmaya başlamıştım :60:
ama malesef benim gözüm korktu...
varmı başka yöntem?????
bu gidişle bisiklet pompasını deneyecem :60: napıyım çözüm kalmadı :60:

yaa bu arada afilli yazımı görmedi heralde...
alooooo afilli duydunmu yazdıklarımı, kötü haberimi :43::43::43:

görmedim canım nolmuş ben yokkeeenn :52:

kuzum sen benim yazımı görmedin sanırım, maviş okudu ama sen görmedin sanırım...
o işten vazgeçiyoruz canım...sende vazgeçiyorsun....sebebini geçmiş sayfalara bak....
baya uzun yazmıştım...

Okudum canım valla dediğin gibiyse çok tehlikeli :50: denemeye bile gerek yok sonuçta bu gibi sorunlar uzun vadede yani ilerde karşımıza çıkar Allah korusun
Canım o zaman şöyle yapalım elmaşekerinin uygulaması şu an faydasını görüyormuş adaçayı ve Rezene içiyormuş bir kaşık keten tohumu yiyormuş her gün ve masaj yapıyormuş yağlarla

$image.webp

Bu akşamki atıştırmalarım kızlar :56:

Okudum canım valla dediğin gibiyse çok tehlikeli :50: denemeye bile gerek yok sonuçta bu gibi sorunlar uzun vadede yani ilerde karşımıza çıkar Allah korusun
Canım o zaman şöyle yapalım elmaşekerinin uygulaması şu an faydasını görüyormuş adaçayı ve Rezene içiyormuş bir kaşık keten tohumu yiyormuş her gün ve masaj yapıyormuş yağlarla

o yüzden ödüm koptu zaten afillim, adaçayı vs içeriz zaten onlar bilinen çaylar...
ama göğüse şerbetçiotunu sürmeyelim..çünkü göğüs yağ dokusundan oluştuğu için direk sünger gibi içine alıyormuş, doktor kadın anneme anlatmış uzun uzun...sakın yapmasın demiş...sonra hücrelerin kodları bozuluyormuş, ve kötü sonuçlara gidiyormuş...

Eki Görüntüle 849340

Bu akşamki atıştırmalarım kızlar :56:

afillim :20::20::20::20::20:
bu kolayı görmemiş olayım, senin gibi bilinçli bir kızçe nasıl yapar bu hatayı...
kolanın insan bedenine düşman olduğunu biliyorsun...bir seferlik falan anlamam....evine sokma bundan sonra....
ülker'in meyve sularından iç...
en sağlıklı içecek onlar...

slm kızlar, bu aralar hamurişine dayandım :1:
sabah pişi yemiştim, akşam da bazlama yedik :1:
çok özlemişim ne zamandır yememiştim, sıcak sıcak tereyağını sürdüm, bir buçuk tane yedim, bi yandan zeytin peynir vs...
bugün mama yiyemeyecem, çünkü bisküvim bitti :26:
ballı tozlu sütümü içip yatarım sadece...yiyecek bişey gelmiyor aklıma :26:

slm kızlar, bu aralar hamurişine dayandım :1:
sabah pişi yemiştim, akşam da bazlama yedik :1:
çok özlemişim ne zamandır yememiştim, sıcak sıcak tereyağını sürdüm, bir buçuk tane yedim, bi yandan zeytin peynir vs...
bugün mama yiyemeyecem, çünkü bisküvim bitti :26:
ballı tozlu sütümü içip yatarım sadece...yiyecek bişey gelmiyor aklıma :26:

Tatli birseyler varsa yiyebilirsin yada yoksa cikolata falan albeni olabilir mesela :-) tabi istersen ben oyle yapiyorum aklima bisey gelmeyince hicbisy olmasa şokellayi kasikliyorum :-) afiyet olsun bu aradaa

o yüzden ödüm koptu zaten afillim, adaçayı vs içeriz zaten onlar bilinen çaylar...
ama göğüse şerbetçiotunu sürmeyelim..çünkü göğüs yağ dokusundan oluştuğu için direk sünger gibi içine alıyormuş, doktor kadın anneme anlatmış uzun uzun...sakın yapmasın demiş...sonra hücrelerin kodları bozuluyormuş, ve kötü sonuçlara gidiyormuş...

afillim :20::20::20::20::20:
bu kolayı görmemiş olayım, senin gibi bilinçli bir kızçe nasıl yapar bu hatayı...
kolanın insan bedenine düşman olduğunu biliyorsun...bir seferlik falan anlamam....evine sokma bundan sonra....
ülker'in meyve sularından iç...
en sağlıklı içecek onlar...

Tamam bir daha olmayacak:17::17::17:

Ben adaçayı ve Rezene içeceğim canım keten tohumu yiyip gece de nar çekirdeği yağı ile masaj yapacağım:21:

Tatli birseyler varsa yiyebilirsin yada yoksa cikolata falan albeni olabilir mesela :-) tabi istersen ben oyle yapiyorum aklima bisey gelmeyince hicbisy olmasa şokellayi kasikliyorum :-) afiyet olsun bu aradaa

Canımı çektirdin valla şimdi olsaydı da kaşıklasaydım :56:

hiç çikolata kalmamış evde doğam :14:
evde ufak çocuk olunca çikolatalar hemen bitiyor :1:
fındık ezmesi var onu kaşıklayım bende :1:

Tamam bir daha olmayacak:17::17::17:

Ben adaçayı ve Rezene içeceğim canım keten tohumu yiyip gece de nar çekirdeği yağı ile masaj yapacağım:21:

nar çekirdeği yağının ne faydası var ki?
bilmiyordum göğüse kullanıldığını...

hiç çikolata kalmamış evde doğam :14:
evde ufak çocuk olunca çikolatalar hemen bitiyor :1:
fındık ezmesi var onu kaşıklayım bende :1:

nar çekirdeği yağının ne faydası var ki?
bilmiyordum göğüse kullanıldığını...

Hücre yeniliyormuş canım içinde epey östrojen de varmış aslında çörek otu yağı iyiymiş ama tüylerime yapıyormuş bir denesek mi acep:26:

Hücre yeniliyormuş canım içinde epey östrojen de varmış aslında çörek otu yağı iyiymiş ama tüylerime yapıyormuş bir denesek mi acep:26:

çörekotu yağını ben aldım denedim canım, gerçekten işe yarıyor...
üç gün falan kullandım ama sonra sıkılıp bıraktım :1:
birde poğaça gibi kokuyor insan :1:
üç günde bile farketmişti biliyomusun, dolgunlaştı o üç gün içinde...abartmıyorum gerçekten daha dolgun dolgun olmuştu, sanki regl döneminde hani hafif şişer dolgunlaşır ya, aynı o gibi olmuştu....
eğer deneyelim diyorsan hemen başlayalım..bende daha yarım kavanoz var :1:
üstelik saf çörekotu yağı, termal bir tesisten almıştım...

çörekotu yağını ben aldım denedim canım, gerçekten işe yarıyor...
üç gün falan kullandım ama sonra sıkılıp bıraktım :1:
birde poğaça gibi kokuyor insan :1:
üç günde bile farketmişti biliyomusun, dolgunlaştı o üç gün içinde...abartmıyorum gerçekten daha dolgun dolgun olmuştu, sanki regl döneminde hani hafif şişer dolgunlaşır ya, aynı o gibi olmuştu....
eğer deneyelim diyorsan hemen başlayalım..bende daha yarım kavanoz var :1:
üstelik saf çörekotu yağı, termal bir tesisten almıştım...

Benim şu an yok sipariş verdim bekliyorum, ama nar çekirdeği ile başlarım ben de çörek otuyla devam ederim gelince bugün başlayalım adaçayın var mıydı senin hemen içelim şimdi :52:

Benim şu an yok sipariş verdim bekliyorum, ama nar çekirdeği ile başlarım ben de çörek otuyla devam ederim gelince bugün başlayalım adaçayın var mıydı senin hemen içelim şimdi :52:

evet adaçayım var canım, ama dur bi dakka resim ekleyim...marketten almıştım ben bunu paket halindeydi...ama bu bi garip geldi sanki rengi açık yeşil...
geçen sene aktardan almıştım, o daha değişikti, sarımtrak bi rengi vardı...
o yüzden bu marketten aldığıma güvenemedim, birde sen bak canım ne diyeceksin..bi dakka..

Benimki de soluk koyu bir yeşil canım
Tamam hazırlıyorum o zaman çayı, şifa senden yarabbim :)

amin canım amin...bak ne diyecem sana...
peygamber efendimiz s.a.v demiş ki, çörekotunun sadece ölüme çaresi yoktur...
her derde devadır...
sırf o hadis için denemeye değer diyorum ben...
zaten çörekotunu hangi dert için kullanırsan o derde devaymış...
şuna iyi gelir buna iyi gelir diye ayrılmıyor...
ben şimdi de başlardım masaja, ama senle birlikte başlayalım istikrarlı olalım :1:
hadi şifa niyetine...tadı da kötü yaa sevemedim gitti şu adaçayını :37:

Son düzenleme:
Back
X