Kilo alma programi ile yarisma

adaçayının zararları tansiyonu yükseltmesi ve açken içince kan şekerini düşürürmüş. hamileler içmesin çünkü rahmi uyarıyor diye yazıyor nette. faydası ise bir sürü:1:

adaçayının zararları tansiyonu yükseltmesi ve açken içince kan şekerini düşürürmüş. hamileler içmesin çünkü rahmi uyarıyor diye yazıyor nette. faydası ise bir sürü:1:

Idrar yolları için içmiştim ben baya soğan kabuğu içmemek için :1:
Bizim evde bana şifacı der annem mutfak bildiğin aktar :9:

kızlar bende varım bu saat 11 de cıcıbebe-sut olayına:) ben de 1, 1.5 saat once sporumu yaptım bı guzel uzerıne yemegımı yedımm uzerıne kinder süt dilimini de götürdümm :)) ımmmmmmm cok severım bu arada sut dilimini bayılıyorum tadına :9: bırazdan mısır patlatacamm sonra da sizinle beraber cıcıbebeyı yıcemm :) gelsinn kilocuklarr kızlarr :8::8:

koca bir leğen mısır patlattım,
buda mütemadiyen iki haftadır içtiğim ballı süt ve keçi boynuzu tozum :34:
cici bebe mi yiyeceksiniz kızlar :43:
yapmayın yaa ben tiksiniyorum ondan, nasıl yapıyorsunuz kaç tane koyuyorsunuz...
bende mi yesem üfff :50:

$2013-10-24 22.35.01.webp$2013-10-24 22.37.34.webp

yapmayın yaa ben tiksiniyorum ondan, nasıl yapıyorsunuz kaç tane koyuyorsunuz...

Eki Görüntüle 838350 Eki Görüntüle 838351

Valla ben de hazırladım gazel cicibebe yi ama bir midem kalktı kâseye bakınca artık zorlayacağım kendimi kızlara söz verdim :16:

Eki Görüntüle 838350 Eki Görüntüle 838351

afiyet olsun lop lop et olsun :9: evet bana da ağır geliyordu süte katınca o yüzden ben de bir kupaya yarıma yakın ılık su koyuyorum içine yarım tatlı kaşığı da şeker ekleyip karıştırıyorum, içine 20 tane bebe bisküvisi atıyorum karıştırıyorum bir güzel yiyorum :56:

Back
X