Kilo alma programi ile yarisma

slm kızlar biraz rahatsızım pek bişey yiyemedim kahvaltıda, sadece çeyrek ekmeğe bal ve fıstık ezme sürüp yedim çayla...bir kaç tane zeytin, bir kaç çatal da peynir :43:
gece de rahatsız olduğum için erken yattım...mama da yemedim haliyle :43:
dövermisiniz linç mi edersiniz beni artık :43: razıyım valla hakettim ben...iki gündür hiç güzel yiyemedim...
gece ballı sütüme keçi boynuzu tozu katıp içtim ama onu unutmadım :43: ordan kurtarırmıyım ki...
bugün öğlen güzel bi yemek yapayım diyorum, ama ne yapsam bilmiyorum...ıspanak var, belki onu pişiririm makarnanın yanına...
sınavım da yaklaştı kızlar, derslerle uğraşmaktan diyetimi ihmal ediyorum...oğlumun yaramazlığı da cabası...
yetişemez oldum vallahi..

gecmis olsun canim, beni de bu regl mahvetti aksam 9 da uyudum dun ben de 11 bucukta mide bulantisi ve agriyla uyandirdi sabaha kadar uyuyamadim diyebilirim...

canim senin o toz asil normal ogunlerini hakkiyla yedikten sonra ustune icersen ise yarar bence :19:

gecmis olsun canim, beni de bu regl mahvetti aksam 9 da uyudum dun ben de 11 bucukta mide bulantisi ve agriyla uyandirdi sabaha kadar uyuyamadim diyebilirim...

canim senin o toz asil normal ogunlerini hakkiyla yedikten sonra ustune icersen ise yarar bence :19:

aaa bu ne kızlar herkes saldı kendini ama olmaz bizden başka kimsede yazmıyor salı günü göreceğiz ama ;)

aaa bu ne kızlar herkes saldı kendini ama olmaz bizden başka kimsede yazmıyor salı günü göreceğiz ama ;)

evet ama ben gun icinde iyi gidiyorum aksam 8 gibi sizlanmaya basliyorum... bakalim gorucez sali gunu.. ama saniirim bu aksam uyumam o kadar erken die dusunuyorum :)
bugun nasılsınız kızlar :3:

iyiyiz nute cum seni sormali???

neler yedin ictin bakalim?

evet ama ben gun icinde iyi gidiyorum aksam 8 gibi sizlanmaya basliyorum... bakalim gorucez sali gunu.. ama saniirim bu aksam uyumam o kadar erken die dusunuyorum :)

iyiyiz nute cum seni sormali???

neler yedin ictin bakalim?

acı yok rocky no acı no acı :D sana lafım yok zaten sen olağanüstü şeyler yapıyorsun bana göre..zaten istikrarlı olmazsak bi sonuç elde edemiyoruz bi gün yap bi gün yapma olmuyor..

acı yok rocky no acı no acı :D sana lafım yok zaten sen olağanüstü şeyler yapıyorsun bana göre..zaten istikrarlı olmazsak bi sonuç elde edemiyoruz bi gün yap bi gün yapma olmuyor..

:9::9::9:

mavisim gelmiyorum mama saatine diye bana kiziyor ama elimde degil sizip kaliyorum cesmeler sonuna kadar acik, bitap dusup siziyorum :5:

evet canim istikrar cok onemli...

sen ne yedin bakayim bugun?

:9::9::9:

mavisim gelmiyorum mama saatine diye bana kiziyor ama elimde degil sizip kaliyorum cesmeler sonuna kadar acik, bitap dusup siziyorum :5:

evet canim istikrar cok onemli...

sen ne yedin bakayim bugun?

kahvaltım belli zaten klasik..üstüne rocco şeker şuan da limonlu bisküvi ve çay takılıyorum..ya bide şey dicektim ben alta iniyorum ama o smile'lardan yokkk :( mesaj simgeleri var sadece ampul,kalp falan :D bulamıyorum çıldıreceğimm

kahvaltım belli zaten klasik..üstüne rocco şeker şuan da limonlu bisküvi ve çay takılıyorum..ya bide şey dicektim ben alta iniyorum ama o smile'lardan yokkk :( mesaj simgeleri var sadece ampul,kalp falan :D bulamıyorum çıldıreceğimm

sen diyorsun ya mesaj simgeleri var diye daha asagi in, diger secenekler var orada goreceksin, gulumsemeler gosterilmesin tick ini kaldirman gerekiyor...

$image.webp öğle yemeğim

dun sana tarif ettigim patates toplarindan var yogurdun altinda :)

aksm icin yapmistim tum borcami indirdim mideye bi o ikisi kalmisti... simdi bitti yemekler onu yiyiyorum :)

peki o zaman afiyet olsun yarasın :)) şimdi bende onu yapmayı düşünüyordum çay saati yapıp 1 saate falan yaparım annemde gelmek üzere bu sefer yicemmmm :)) tey tey teyyyy :D

sağol canım biraz tansiyonum düştü dün gece, dünya dönüyordu resmen, oturduğum yerden kalkıp da tuvalete bile sendeleyerek gittim, eşim tuttu kolumdan sağolsun...öylece uyuyup kalmışım...hiç hatırlamıyorum nerdeydim nasıl yattım nasıl uyudum...
sabah kalktığımdan beri hala etkisi var, dünkü kadar değil ama yalpalıyorum sanki, sanırım tansiyon düştü...alet de yok ölçsem :26:
tuzlu ayran içirmiş gece eşim hiç hatırlamıyorum inanırmısın.. okadar kötüydüm demekki, hayal meyal hepsi..
bugünde sabahtan beri ders çalışıyorum, ne temzilik yaptım ne bulaşık vs..mutfak bile harman yerine döndü..biraz toparlansam kalkıp yapıcam, derslerde sıkıştı, allah bi kolaylık verse inşallah...
dünkü makarnanın yanına yayla orbası yaptım onu yedik öğle öğünün için...
biraz midem dinlensin, tavuk göğsü yiyecem :1:
koca bir tepsi yaptım, resmini eklerim buraya..sözümü tutayım dedim malum cezamı kendim istedim :ssz:
onu yedikten sonra da bakıcaz artık muz yerim ballı gevrek var, pekmez içeyim bende, hatta tozumu pekmeze karıştırayım duble olsun patlasın bomba gibi :1:
bu arada zaten öğün sonlarında içiyorum o tozu canım, yoksa yemekten önce falan içersek iştahı kesiyor malum doygunluk hissi verdiğinden...
bugün hiç tartılmadım :26: dediğiniz gibi sık tartılmayacam moralim düşmesin diye...
bu arada mama saatine bende gelicem, tiksinsem de yiyecem inşallah...
ardından sütümü içerim ballı, yatarım inşallah...
ama bu gece baya geç yatarım 2 ye kadar ders çalışacam öyle planladım kendimi yoksa yetişmiyor :6:

Back
X