evet canım bende yeni farkettim, bende bilmiyordum hiç...geçen gün görmüştüm alışverişe çıkınca alayım diyordum unuttum bugünde...
vi dahaki sefere üç dört paket alayım..çünkü makarnayı çok seviyorum zaten, bundan da yersem süper olacak kalori
ayyyy canım benim..kimler gelmiş kimler...gözdem gelmiş beni desteklemeye kuzum benim

hoşgeldin sefa geldin....
evet iki haftadır bizim ausun diyet yarışmasına katıldığı hesapi bende kilo alma yarışmasındayım

aus duyarsa yolar saçlarımı, haberi yok sanırım kilo alma çabamdan

evet gözdem ya yumurtayı pek sevmiyorum ben, en son ne zaman haşlanmış yumurta yedim inan hatırlamıyorum...
ama börek çöreklerin içinde yerim...yada salatalarda vs...ama öyle sade yumurtayı sevmem hiç

bu makarnayı yeni öğrendim bende....alacaktım bugün unuttum, alacam nasipse bol bol yapıcam..hem burağa da çok faydalı olur..oda çok sever makarnayı...çaktırmadan yumurta yedirmiş olurum hem

ay gözdem sorma ya, valla kilo almak vermekten çok daha zor....iki haftadan fazladır hırsla uğraşıyorum..ama çok faydası oldu bu yarışmanın..çünkü senelerdir bir gr kilo almaazken burda iki haftada bir kilodan fazla aldım

sağolsun kızlar bana çok destek oldu, ben çok vazgeçme yanlısıydım....umutsuzdum...ama allah razı olsun hepsi zorladı beni vazgeçmeme engel oldular

ve bir kilodan fazla aldım çok şükür..
sende uğra arada sırada...paylaş bilgilerini...biz ne bulsak yiyioruz nasılsa

fikir olur bizede...