Kilo alma programi ile yarisma

kızlar neler yediniz bakalım, saat 10 u geçti...
ben fındık ezmesi kaşıklıyorum :1:
bir tanede muz yedim...
mama saatine katılacaksınız değilmi

Bana yok uyku bu gece :)

Is ariyorum gece gece baykus gibi :27:

Ne kadar çalışmaya heveslisin maşallah canım ya benim kuzenim mezun olalı 7 yıl olmuştu ama hiç senin gibi iş aradığını görmedim nitekim bir kez bile çalışmadan evlendi bebek bekliyor... Sen bu kadar istedikten sonra ben eminim çok çok güzel fırsatlar çıkacak karşına :16:

Ne kadar çalışmaya heveslisin maşallah canım ya benim kuzenim mezun olalı 7 yıl olmuştu ama hiç senin gibi iş aradığını görmedim nitekim bir kez bile çalışmadan evlendi bebek bekliyor... Sen bu kadar istedikten sonra ben eminim çok çok güzel fırsatlar çıkacak karşına :16:

Insallah Afillicim, hem hevesliyim, hem de sikintiliyim cok bu duruma, ben hic hayatimda bu kadar uzun sure calismadan durmadim:19:

Demin bi ilana denk geldim tam da benim istedigim is, 2 hafta once kadar sitelerine mail atmistim ama eminim bakmamislardir.. ilani 2 saat once koymuslar bir is ilani sitesine ben de hemen basvurdum hem de izmirde :21:

Insallah Afillicim, hem hevesliyim, hem de sikintiliyim cok bu duruma, ben hic hayatimda bu kadar uzun sure calismadan durmadim:19:

Demin bi ilana denk geldim tam da benim istedigim is, 2 hafta once kadar sitelerine mail atmistim ama eminim bakmamislardir.. ilani 2 saat once koymuslar bir is ilani sitesine ben de hemen basvurdum hem de izmirde :21:

Ne güzel denk gelmiş hadi hayırlısı canım inşallah gönlündeki olur:)
Ben yatayım artık Pelin sen de gece gece çok bakma öyle bilgisayaraa:37:

Hadi iyi geceler canımm :38:

Kızlar merhaba, herkesin yazısını okumaya çalıştım, genelde ne kadar kilo alırsa alsın annelerimizde tatminsizlik görüyorum. Anne sütü ile beslenme dünyanın en güzelidir ve kesinlikle unutulmamalıdır ki aynı günde doğan iki bebek biri anne sütü diğeri mama ile beslensin mama ile beslenen ayına göre daha fazla kilo alır. Bu demek değil ki daha sağlıklı daha iyi. Yine yeniden söylüyorum kızlar, anne sütü gibisi yok.

Anne sütü yetersiz yada diğer durumlarda ( anne ilaç kullanması, bebeğin sütü reddetmesi vb) mama tercih edilmeli. Bazı anneleri görüyorum göğüsüm sarkacak diye emzirmiyor. bu ne mantıktır çözemiyorum da maalesef.

ben her daim emzirme konusunda size baskı kurmaya devam edeceğim. Anne sütü yetmeyen bebekler için benim tavsiyem hipp, similac, sma dır. bu mamalar ile anne sütü bırakmadan kullanabilirsiniz. aptamil ve bebelac ( aynı firmanın aynı ürünü) laktoz içerdiği için tatlıdır ve bebek tatlıya kaçar. anneyi bırakır.

Bu arada geçen aylarda yaptığım tavsiyeler ile uygun fiyatlı mama alan anneler bana ulaşarak teşekkür etti. çok mutlu oldum bende, birbirimize destek olmak zorundayız. yine size güzel kampanyaları aktarmak istiyorum. Hipp 800 gr mama 4 al 3 öde ve toplam 99 TL ( kutusu 24 tl ye geliyor normali 49 TL %50 indirim), hipp 300 gr 6 al 5 öde 85 TL, similac 400 gr kutusu 16,5 TL ( 5 kutu alırsanız 15 TL oluyor kutusu) normal fiyatı 27 TL, SMA 900 gr 40 TL( bu arada gelen yoğun ilgi yüzünden biz kadınlar kulübü bitirmiş bütün SMA ları:)) ) imiş. bunları akılda tutması zor oluyor diye kağıda yazdırdım, bakarak yazıyorum umarım size faydalı olur. ..... den de detaylı bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın güzellikler :16:
Biraz okudumda yazılanları mama olayına katılamıyorum kusura bakmayın ben eve geç geldiğim için o saatte akşam yemeğimi yiyorum :50:
2 haftadır kahvaltı yapabildiğim nadir günlerden birindeyiz :32:
sizin için öncesi sonrası yaptım :D
$IMG_0949.webp$IMG_0950.webp

gazelcim cezanı çok beğendim. anneannemde patates salatasına yumurta haşlayıp halka halka doğrar üstüne koyarmış :) anneme söyleyim öğlen yemeğinde yapsın anneannemi analım :) seni favori cezacım seçiyorum sonuncu olduğumda ceza isticem senden:29:

çok teşekkür ederiz desteğin için, ben hep çok uyurdum hiç kilo almadım uyuduğum halde önceki yıl hep evdeydim o kadar kilo vermiştim ki yine de hep yatıyordum ama alamıyordum yesemde, ben bu yıl hareketlenmeye ufaktan spor yapmaya başladım erken kalkıp önce sahile uğrayıp temiz havada yürüyüş yapıp günüme başladım ve sağlıklı hissediyorum ve o kadar çok yiyorum ki alıyorum haliyle kilo :9::9:
yapısal bir durumdur tabi kime ne yarar bilemeyiz, internette de videosunu izlediğim amerikalı bir kız diyordu bol bol uyuyun mecbur kalmadıkça parmağınızı oynatmayın diye:1:

aahh ya inşallah göreceğiz o ideal kiloya ulaşıp da fazlasını vermek istediğimiz zamanları :1:

aslında senin yaptığın en güzeli
benimde imkanım olsa bende çıkar yürürüm valla her sabah
aç karnına yürüyüş daha çomk iştahı açar
sonrada tıka basa bir kahvaltı
en güzeli
bizim buralarda yürüyüş imkanı yok ki
benimkisi sağlıksız kilo almak
fos yani
ye ye şiş
en güzeli sağlıklı kilo almak
dengeli, vücuda zararı olmayacak kadar
herşey gönlünüzce olsun inşallah arkadaşım:16:

evet canım bende yeni farkettim, bende bilmiyordum hiç...geçen gün görmüştüm alışverişe çıkınca alayım diyordum unuttum bugünde...
vi dahaki sefere üç dört paket alayım..çünkü makarnayı çok seviyorum zaten, bundan da yersem süper olacak kalori :1:

ayyyy canım benim..kimler gelmiş kimler...gözdem gelmiş beni desteklemeye kuzum benim :16::16::16:
hoşgeldin sefa geldin....
evet iki haftadır bizim ausun diyet yarışmasına katıldığı hesapi bende kilo alma yarışmasındayım :60:
aus duyarsa yolar saçlarımı, haberi yok sanırım kilo alma çabamdan :1:
evet gözdem ya yumurtayı pek sevmiyorum ben, en son ne zaman haşlanmış yumurta yedim inan hatırlamıyorum...
ama börek çöreklerin içinde yerim...yada salatalarda vs...ama öyle sade yumurtayı sevmem hiç :19:
bu makarnayı yeni öğrendim bende....alacaktım bugün unuttum, alacam nasipse bol bol yapıcam..hem burağa da çok faydalı olur..oda çok sever makarnayı...çaktırmadan yumurta yedirmiş olurum hem :1:
ay gözdem sorma ya, valla kilo almak vermekten çok daha zor....iki haftadan fazladır hırsla uğraşıyorum..ama çok faydası oldu bu yarışmanın..çünkü senelerdir bir gr kilo almaazken burda iki haftada bir kilodan fazla aldım :52:
sağolsun kızlar bana çok destek oldu, ben çok vazgeçme yanlısıydım....umutsuzdum...ama allah razı olsun hepsi zorladı beni vazgeçmeme engel oldular :16:
ve bir kilodan fazla aldım çok şükür..
sende uğra arada sırada...paylaş bilgilerini...biz ne bulsak yiyioruz nasılsa :1: fikir olur bizede...

aynen aus abla duymadı galiba:1:
ayyy duysa şok olur gelirdi hemen:27:
yumurta ben hiç yemem ya sen yine yiyormuşsun
küçükkende hiç yemezdim şimdide aynı
bir kekte börekte işte benim yediğim
oda ne kadar vitamini kalıyorsa:52:
sen çok istiyordun kilo almayı bence iyi olmuş burda olman
boyun uzun diye kilon az geliyor işte sana
benim kuzenimde öyle
maşallah Allah bir boy vermiş
1,85:53:
kilo 55 ama gör
40 kilomusun falan dersin
mankenler gibi
bildiğin çağla şikel:1::1::1::1::1:
bende sevmiyorum öyle tahta gibi olmayı
kadın dediğin etli butlu olcak:52:
ayyy pis herifler gibi konuştum:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
se burda biraz daha takılırsan 60 kilo olursun benden söylemesi
arada bakıyorum maşallah en çok sen yiyorsun:27:

Günaydın güzellikler :16:
Biraz okudumda yazılanları mama olayına katılamıyorum kusura bakmayın ben eve geç geldiğim için o saatte akşam yemeğimi yiyorum :50:
2 haftadır kahvaltı yapabildiğim nadir günlerden birindeyiz :32:
sizin için öncesi sonrası yaptım :D
Eki Görüntüle 845581 Eki Görüntüle 845582

gazelcim cezanı çok beğendim. anneannemde patates salatasına yumurta haşlayıp halka halka doğrar üstüne koyarmış :) anneme söyleyim öğlen yemeğinde yapsın anneannemi analım :) seni favori cezacım seçiyorum sonuncu olduğumda ceza isticem senden:29:

canım benim :16: ne demek seve seve veririm cezaları.. yeterki siz isreyin....:1:
bende çok severim patates salatasını, annemde hep yumurtalı yapardı, demekki yeni nesil yumurtayı fazla kullanmıyor..bende dahil :17:
kayınvalidem sadece yumurta salatası bile yapar.çok sever onlarda eşimde çok sever, ama ben tiksiniyorum...özellikle kokusundan...
ama şöyle sucuklu yumurta gibi olursa falan yerim de, haşlnamış yumurta pek sevmem...
salatayı yapınca resmini koy da bizde gaza gelelim :27:
bende bugün hamsi pişirecem nasipse,yanına patates salatası yapıcam...dün size ceza verirken kendimi de dahil ettim cezaya :60:

aslında senin yaptığın en güzeli
benimde imkanım olsa bende çıkar yürürüm valla her sabah
aç karnına yürüyüş daha çomk iştahı açar
sonrada tıka basa bir kahvaltı
en güzeli
bizim buralarda yürüyüş imkanı yok ki
benimkisi sağlıksız kilo almak
fos yani
ye ye şiş
en güzeli sağlıklı kilo almak
dengeli, vücuda zararı olmayacak kadar
herşey gönlünüzce olsun inşallah arkadaşım:16:

benim kuzenimde öyle
kilo 55 ama gör
mankenler gibi

gözdem süper gazladın beni ben bu gazla 60 ı görürüm inşallah :1:
evet çok yiyorum gözdem ama ne bileyim nereye gidiyor yediklerim :9:
tuvalete de çok sık çıkmam ama, sanırım vücudum sünger gibi emiyor :27:
aynen aynen evet tıpkı çağla şikel, bildiğin tahta kurusu yani :1: aynen bende öyleyim...
aslında boyum biraz az olsa kilom iyi 53 kilo az değil...ama boy 172 olunca kilo gözükmüyor...
sen 40 varmısın diye soruyorlar bana da bazen :5: sinir oluyorum...

benim kuzenimde öyle
kilo 55 ama gör
mankenler gibi
yoksa kuzenin ben miyim :9::9:
185 değilim ama 180 :19::17:
benimde kimse inanmıyor 55 olmama :52:
canım benim :16: ne demek seve seve veririm cezaları.. yeterki siz isreyin....:1:
bende çok severim patates salatasını, annemde hep yumurtalı yapardı, demekki yeni nesil yumurtayı fazla kullanmıyor..bende dahil :17:
kayınvalidem sadece yumurta salatası bile yapar.çok sever onlarda eşimde çok sever, ama ben tiksiniyorum...özellikle kokusundan...
ama şöyle sucuklu yumurta gibi olursa falan yerim de, haşlnamış yumurta pek sevmem...
salatayı yapınca resmini koy da bizde gaza gelelim :27:
bende bugün hamsi pişirecem nasipse,yanına patates salatası yapıcam...dün size ceza verirken kendimi de dahil ettim cezaya :60:
bende yeni yeni başladım yumurta yemeye, önceden hiç yemezdim. sucuklu yumurtanın bile sadece sucuklarını yerdim :31: ama çok faydalıymış protein sonuçta kas oluşumunda etkili..
yumurta salatasıda ağır olur ya maşallah iyi yiyor demekki eşinin tarafı :)
olur tabi annem planıma tamam derse koyarım resim :54:
hamsiyede bayılırım mısır unuyla kızartınca çıtır çıtır olur :56: hatta bütün balık türlerine bayılırım :52:aldırmalı en kısa zamanda :21:

yoksa kuzenin ben miyim :9::9:
185 değilim ama 180 :19::17:
benimde kimse inanmıyor 55 olmama :52:

bende yeni yeni başladım yumurta yemeye, önceden hiç yemezdim. sucuklu yumurtanın bile sadece sucuklarını yerdim :31: ama çok faydalıymış protein sonuçta kas oluşumunda etkili..
yumurta salatasıda ağır olur ya maşallah iyi yiyor demekki eşinin tarafı :)
olur tabi annem planıma tamam derse koyarım resim :54:
hamsiyede bayılırım mısır unuyla kızartınca çıtır çıtır olur :56: hatta bütün balık türlerine bayılırım :52:aldırmalı en kısa zamanda :21:

çoğumuzun ortak sorunu zaten uzun boylu olmamızdan dolayı zayıfız...
görenler 40 varmısın sen deyince de nasıl moralim bozuluyor hiç sorma orasını...53 diyorum mesela, yok be senin tartın bozuktur...iddiaya girerim ne 53 ü....sen yanlış görmüşsündür diyorlar ya, saçlarını elime dolayasım geliyor :47:
sanki yalan söylüyoruz, bazılarının gözüne soktum, aha gel bak gördünmü kaçmışım? dedim..
ilk tepki şu, aaa yok canım daha neler, tartı bozuktur :37:
çık birde sen bakayım diyorum, çıkıyor sonra aaa yok bozuk değilmiş, ama nasıl olur yahu, sende kilo yok da kesin kemiklerin iridir, kemiklerin ağır basıyor diyorlar...cinnet geçirtirler insana...:47:
yani 53 olamam ben, dimi....olmaya hakkım yok...tövbe tövbe...illa bişeye bağlayacak...
neyse :47:balıklarımı kızratayım geleyim, resimde ekleyim canınızı çektireyim de siz alın kızartın hemen, kas yapalım, üçgen vücut olalım :60:

çoğumuzun ortak sorunu zaten uzun boylu olmamızdan dolayı zayıfız...
görenler 40 varmısın sen deyince de nasıl moralim bozuluyor hiç sorma orasını...53 diyorum mesela, yok be senin tartın bozuktur...iddiaya girerim ne 53 ü....sen yanlış görmüşsündür diyorlar ya, saçlarını elime dolayasım geliyor :47:
sanki yalan söylüyoruz, bazılarının gözüne soktum, aha gel bak gördünmü kaçmışım? dedim..
ilk tepki şu, aaa yok canım daha neler, tartı bozuktur :37:
çık birde sen bakayım diyorum, çıkıyor sonra aaa yok bozuk değilmiş, ama nasıl olur yahu, sende kilo yok da kesin kemiklerin iridir, kemiklerin ağır basıyor diyorlar...cinnet geçirtirler insana...:47:
yani 53 olamam ben, dimi....olmaya hakkım yok...tövbe tövbe...illa bişeye bağlayacak...
neyse :47:balıklarımı kızratayım geleyim, resimde ekleyim canınızı çektireyim de siz alın kızartın hemen, kas yapalım, üçgen vücut olalım :60:
aldırış etme onlara hiç kendileri şişko kıskanıyolar :37: ben kimseyle konuşmuyorum kilo konusunu biri bişe diyince memnunum ben halimden diyorum ama kilo alma çabalarımı bi görseler gözleri dolar :9:
eveeeet balıkların sofranın resmini bekliyorum mutlaka çek görelim :51::54:

fırında hamsi, patates salatası... :ssz:
ben sözümü tuttum yaptım yedim ekledim resmi....
şimdi şu cezalı arkadaşların patateslerini görelim bakalım :27:
inşallah yemişsinizdir, yoksa üzerine ekstra bi ceza kesebilirim haberiniz ola :60:

$2013-11-01 15.03.33.webp

Son düzenleme:
Back
X